Jéééé, igazi liquid! Na ilyet itthon már nem látni.
Komolyan??Itt az első rendeléseim alatt lockdown volt,a hátsó kertből is csak online lehetett rendelni.Ma bementem,de jó hogy “tapasztalt” határozottsággal csak kértem ami kellett.Bokátol-plafonig 150 m2-en vagy egy anyahajónyi van nekik
Egyébként mindig meg akartam kérdezni,mert néha látom posztokban hogy emlegetve vannak a liquides “idők”.Miért van ezekből otthon hiány,lemaradtam valamiről?Kereslet nincs rá?Csak magamból kiindulva,ha valaki épp átszokóban,egy üveggel olcsobb mint egy doboz cigi és hosszú napokra elég egy erősebb fajta szűk mtl-ben kezdőnek …?
Mert csak trafikban kapni drágán a legocskább fajtákból. Kormányunk így vigyáz az egészségünkre.
Ahogy @Ispy írta. Itt olyan szabályozások vannak, hogy üldözve vannak az e-cigisek. Nem is szabályozásnak nevezném, ez már tilalom! Ami a trafikokban van az meg egy elég szűk rétege az ízeknek. Van vagy 8-10 felé és annyi, a java dohányos mert a gyümölcsös meg az édesek rászoktatják a gyerekeket, a kormányunk szerint.
Azosztigen!Mármint trafik azaz nemzeti dohány bolt ??Nálunk itt egy csomag cigi nem is tudom mennyi,kb 15€ ,de lehet több ,tekert cigit szívtam ,magyarból ami kb 2-2500 volt egy csomag (40gr kb 4-5 nap),szóval nem a pénz miatt tettem le.De itt egy liquid 2.5-5€ és sok angol van amit mondjuk beakcioznak 1-2€-ra ha fél év múlva lejárna
Az f.sza,gondolom nem azzal van baja az államnak hogy mennyire egészséges ,vagy sem,hanem hogy mennyi adót tud behúzni napi 1500 cigin,vagy sok napi 1500 e-cigin
Itt meg 1500 a cigi és nem tudom 2000 10ml? Nem vagyok update traffik árakból.
Én meg megkeverem magamnak 25-60 forintból 1 ml, attól függ milyen aroma, de lehetne a fele is, ha annyira kevergetni akarnék.
Na most már ezt is tudom.Bocs az off topic-ert ,de ez már régóta b.szta a csőrömet.
Hát ja, nekünk is b…ssza a csőrünket, de hát ez itt nem a haldokló nyugat, hanem a felvilágosult kelet. Ja nem.
Sziasztok.
Róluk van-e véleményetek?
Amit nem értek…azt hittem ezek longfillek…közben az van írva,hogy 8-10%-ban keverje…ha nem longfill és nem 1az1ben kell felönteni a 120ml-es flakont,akkor miért adják a 120-as flakont hozzá?
De nem is ez az elsődleges kérdésem,hanem,hogy szereti-e aki vett már?
Még az a kérdésem,hogy …fekete tea…még csak gyümiseket vettem…teásat nem.Mivel azért mégiscsak gyümis,lehet,hogy finom lenne nekem is?Teát inni szoktam néha…
Longfill az…csak az aroma nem bele van öntve a csabiba, hanem külön van egy kis 10 ml-es flakonban és úgy a csabiban
Szóval először kell a kis flakont a nagy flakonba önteni, majd rá az alapot.
Elvileg csak minden össze kell borítani, de azért írja, hogy 8-10%-ban, mert egyrészt lehet játszani vele, ha több alapot öntesz bele, másrészt meg nem kötelező neked a csabiban keverni, hiszen tk. ez egy aroma koncentrátum és hozzá egy üres csabi flakon.
De végső soron a longfill az nem más, mint egy aromakoncentrátum átnevezve és drágábban eladva.
Szia, jó minőségű aromák, bátran ajánlom, nekem a White King nagy kedvencem, szuper szőlő, kaktusz, gyorsan fogy!
Aki vett már, szereti, főleg az ifjúság. Finomak, de nálunk 150ml lett a 120-ból.
Azt, hogy finom lesz-e Neked, hát így előre a radai rosseb se tudja.
külön asztalt kell vegyek ennek majd amire majd rá fog férni,tervezek is a szobába egy kis sarkot csak magnak ugye ahol lehet tekerni építeni majd ha be költözök a házba aminek a vétele folyamatban van meg polc is kellesz oda az asztal mellé a modoknak leveseknek meg a kellékeknek.kis tekerős építős sarok lesz majd.
na ezt nem ide akartam rakni írni be néztem de nagyonnem ehez a témához szerettem volna rakni már írok én mindenfele azt sem tudom hol vagyok már lassan
ja ok de jó helyre raktam jó helyen vagyok ok van csak annyi a hozzászólás,hogy azt hittem rossz helyen járok
@Szabolcs_Barna Iszol te rendesen?