annak a demon killer vape asztali valaminek mi is a pontos neve mert jó lenne beszerezzek egyet magamnak![]()
meg hol is lehet kapni ilyeneket?
Vape mat a neve, sok helyen megtalálod! ![]()
@Somaba70 köszi szét nézek akkor ![]()
![]()
![]()
Nincs mit, szívesen! ![]()
Ezeket kevertem be legutóbb, kivéve a varázslót, azt bekeverve kaptam. Egy VDL Purple Rain pedig már elfogyott. Van egy olyan tervem, hogy addig nem rendelek, amíg 2 flakonra nem redukálódik a készletem:)
Haha ![]()
Szép kis teríték! ![]()
én is igy vagyok evvel csak én 1 flakon után szoktam rendelni ha annyi marad de nem mindig van mikor 2 3 is van még és rá rendelek levest még![]()
nehéz meg állni,hogy ne rendeljek oly sokszor
mindig kell valami
Én a barátnőmnek szoktam adni jópárat és kevesebbet fogadok el Tőle cserébe…ezzel a taktikával talán még az idén kóstolhatok új ízeket és rendelhetek a számomra legjobb aromákból:))
Szia én a Liquividhallon rendeltem
Szerelő alátét néven keresd ![]()
@Robert_Horvath köszi rá nézek majd ![]()
![]()
Nincs mit szívesen ![]()
csak ezt is meg vettem de olyan nagy,hogy alig fér az asztalra nekem rá![]()
de minden esetre jól néz ki nagyon szerintem
És nagyon hasznos!
Ugyanilyen van nekem is. ![]()
Az egyik kedvenc…ha nem a legnagyobb kedvenc![]()
Csak nagyon csinálja a savat.Már,ha ilyen valóban lehetséges.Kapkodom mellé a Rennie-t rendesen
Refluxos vagyok,reggel-este gyógyszer rá,de nem eléggé köti meg a savat,ha ezt szívom.
Andrásom ha záros határidőn belül nem egy ilyen földi csodán építed a videókban a tankokat, szivárványon csúszkálva a csokitavacskába, jelentősen növelni fogom a negatív értékelések számát. Asszem ezt hívják finom, nézői nyomásnak.
![]()
![]()
![]()
csatlakozom![]()
Ketten vagyunk!!! ![]()
A lakásunk is úgy néz ki, mint amit össze@rt az Én Kicsi Pónim. Hogy egy klasszikust idézzek.
![]()
PJ Empire Flip It Chiooh
Krém brülé és pisztácia, nem gyere be, kávé mellé elszívogatom, ha nagyon muszály, de nem az.
Ha valakinek köll, postáért viheti, 50-50 alap, 9mg, 120 ml (±5), lefolyóba azért nem öntöm, mert el lehet szívni.