annak a demon killer vape asztali valaminek mi is a pontos neve mert jó lenne beszerezzek egyet magamnakmeg hol is lehet kapni ilyeneket?
Vape mat a neve, sok helyen megtalálod!
@Somaba70 köszi szét nézek akkor
Nincs mit, szívesen!
Ezeket kevertem be legutóbb, kivéve a varázslót, azt bekeverve kaptam. Egy VDL Purple Rain pedig már elfogyott. Van egy olyan tervem, hogy addig nem rendelek, amíg 2 flakonra nem redukálódik a készletem:)
Haha
Szép kis teríték!
én is igy vagyok evvel csak én 1 flakon után szoktam rendelni ha annyi marad de nem mindig van mikor 2 3 is van még és rá rendelek levest mégnehéz meg állni,hogy ne rendeljek oly sokszormindig kell valami
Én a barátnőmnek szoktam adni jópárat és kevesebbet fogadok el Tőle cserébe…ezzel a taktikával talán még az idén kóstolhatok új ízeket és rendelhetek a számomra legjobb aromákból:))
Szia én a Liquividhallon rendeltem Szerelő alátét néven keresd
@Robert_Horvath köszi rá nézek majd
Nincs mit szívesen
csak ezt is meg vettem de olyan nagy,hogy alig fér az asztalra nekem ráde minden esetre jól néz ki nagyon szerintem
És nagyon hasznos! Ugyanilyen van nekem is.
Az egyik kedvenc…ha nem a legnagyobb kedvenc
Csak nagyon csinálja a savat.Már,ha ilyen valóban lehetséges.Kapkodom mellé a Rennie-t rendesenRefluxos vagyok,reggel-este gyógyszer rá,de nem eléggé köti meg a savat,ha ezt szívom.
Andrásom ha záros határidőn belül nem egy ilyen földi csodán építed a videókban a tankokat, szivárványon csúszkálva a csokitavacskába, jelentősen növelni fogom a negatív értékelések számát. Asszem ezt hívják finom, nézői nyomásnak.
csatlakozom
Ketten vagyunk!!!
A lakásunk is úgy néz ki, mint amit össze@rt az Én Kicsi Pónim. Hogy egy klasszikust idézzek.
PJ Empire Flip It Chiooh
Krém brülé és pisztácia, nem gyere be, kávé mellé elszívogatom, ha nagyon muszály, de nem az.
Ha valakinek köll, postáért viheti, 50-50 alap, 9mg, 120 ml (±5), lefolyóba azért nem öntöm, mert el lehet szívni.