Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

annak a demon killer vape asztali valaminek mi is a pontos neve mert jó lenne beszerezzek egyet magamnak​:wink::grinning:meg hol is lehet kapni ilyeneket?

7 kedvelés

Vape mat a neve, sok helyen megtalálod! :wink:

8 kedvelés

@Somaba70 köszi szét nézek akkor :wink::+1::grinning:

9 kedvelés

Nincs mit, szívesen! :handshake:

5 kedvelés

Ezeket kevertem be legutóbb, kivéve a varázslót, azt bekeverve kaptam. Egy VDL Purple Rain pedig már elfogyott. Van egy olyan tervem, hogy addig nem rendelek, amíg 2 flakonra nem redukálódik a készletem:)

17 kedvelés

Haha :rofl:

11 kedvelés

Szép kis teríték! :wink:

6 kedvelés

én is igy vagyok evvel csak én 1 flakon után szoktam rendelni ha annyi marad de nem mindig van mikor 2 3 is van még és rá rendelek levest még​:rofl::rofl:nehéz meg állni,hogy ne rendeljek oly sokszor​:grinning:mindig kell valami

6 kedvelés

Én a barátnőmnek szoktam adni jópárat és kevesebbet fogadok el Tőle cserébe…ezzel a taktikával talán még az idén kóstolhatok új ízeket és rendelhetek a számomra legjobb aromákból:))

10 kedvelés

Szia én a Liquividhallon rendeltem :slightly_smiling_face:Szerelő alátét néven keresd :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

@Robert_Horvath köszi rá nézek majd :+1::wink:

3 kedvelés

Nincs mit szívesen :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

csak ezt is meg vettem de olyan nagy,hogy alig fér az asztalra nekem rá:grinning::rofl:de minden esetre jól néz ki nagyon szerintem

14 kedvelés

És nagyon hasznos! :slightly_smiling_face: Ugyanilyen van nekem is. :slightly_smiling_face:

9 kedvelés

Az egyik kedvenc…ha nem a legnagyobb kedvenc​:slightly_smiling_face:
Csak nagyon csinálja a savat.Már,ha ilyen valóban lehetséges.Kapkodom mellé a Rennie-t rendesen​:slightly_smiling_face:Refluxos vagyok,reggel-este gyógyszer rá,de nem eléggé köti meg a savat,ha ezt szívom.

6 kedvelés

Andrásom ha záros határidőn belül nem egy ilyen földi csodán építed a videókban a tankokat, szivárványon csúszkálva a csokitavacskába, jelentősen növelni fogom a negatív értékelések számát. Asszem ezt hívják finom, nézői nyomásnak. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

6 kedvelés

:joy::joy::joy:csatlakozom​:wink:

3 kedvelés

Ketten vagyunk!!! :rofl:
A lakásunk is úgy néz ki, mint amit össze@rt az Én Kicsi Pónim. Hogy egy klasszikust idézzek. :heart_eyes: :rofl: :upside_down_face:

6 kedvelés

PJ Empire Flip It Chiooh

Krém brülé és pisztácia, nem gyere be, kávé mellé elszívogatom, ha nagyon muszály, de nem az.

Ha valakinek köll, postáért viheti, 50-50 alap, 9mg, 120 ml (±5), lefolyóba azért nem öntöm, mert el lehet szívni.

6 kedvelés

Amíg várom a kutyulós pakkot,ma beugrottam egy túlélő csomagért​:rofl:Nem tudom megunni ezt az ízt ,főleg a trio-val​:heart_eyes:

9 kedvelés