Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Akkor a Lolot nem kóstolom,kibírom az 5 napot​:wink::heart:Köszönöm :kissing_heart:

2 kedvelés

Hello.
Látom az EU-s Capellát kaptad,amivel nincs is semmi gond csak kisebb mint az USA-s.
Arra figyelj a Capella aromáknak minimum 2 de inkább 3-4 hét kell,különben nem túl jó az ízük.

3 kedvelés

Köszi, én csak adalékként használtam, de már most is jó íze van :blush:

Rendet csináltam, meg egy kis polcot​:grin:
Véleményezném a Pompei-t is.
Ahhhhh nagyooooon jó:star_struck::yum:
Tényleg nem kell neki az érés, már most tökéletes, hát még milyen lesz később :heart_eyes:
Ez lesz a másik nagy kedvencem! És @Ispy jó ez a 8%-os keverés, köszi!
Nem annyira tömény, én a kávé és a vaníliát érzem benne a legjobban. De arányaiban nagyon jól elvan találva a kávé, nem tolakodó!

11 kedvelés

Köszi @Janos_Groszeibl
Eltökélt szándékomban áll idén végigkóstolni a nekem tetszetős darabokat eme sorozatból​:v:

1 kedvelés

Javaslom a gyártótól való beszerzést 35 euró-tól ingyen jön…

Ha érik kicsit, akkor a kókusz is előmászik majd.

2 kedvelés

Remek, ezt örömmel hallom :ok_hand:

1 kedvelés

Csak néhány aroma a Gandalfliquid-től.

555 Gold dohány mogyorós utóízzel
Tobacco Us Red méz ízzel.
Az utolsó @ButcherHUN ajánlásával. :slightly_smiling_face:
Igazi savanykás,nagyon minimálisan édes, de intenzív citrom íz,már régóta kerestem. :wink:

7 kedvelés

Na, király. Jó lett az az íz végül? :blush: Köszönjük bizalmad :blush:

6 kedvelés

Nagyon ízlik mindhárom,illetve az eper aroma,ami a képről lemaradt,végre eper ízű. :slightly_smiling_face:
Az is nagyon betalált. :wink:
Ha kifogyok,majd rendelek még Tőletek,más aromákat is.

Én pedig köszönöm szépen a gyors ügyintézést,és kiszállítást.

5 kedvelés

Öt napot bírtam várni vele,meg kellett kóstólnom.Hát ez valami mennyei.Gondolom később még jobb lesz!

9 kedvelés

Ne ezek is befutottak A következő hónapokban végig megyek az összes Blendfeelen ami csak volt a Vaporism-nél.:grin:

15 kedvelés

Várjuk a beszámolókat. :yum:

3 kedvelés

A Basma és az Avana már fogyasztás alatt van.Egyenlőre 50 %-os az eredmény​:grin:A Basma ízlik,az Avana jelenleg a nedves szalmára hajaz​:joy:.De hátha javul még.

7 kedvelés

Általában az idő mindig segít. :blush:

4 kedvelés

Avanara jó alternatíva lehet a Habanos grand reserve. :smile: Illetve a cuban blend, az gyakorlatilag a habanos édesebb verziója.

1 kedvelés

Köszi!Még csak ismerkedek a kivonatos aromákkal.Az a terv,hogy minden fajtát végigkóstolok,aztán meglátjuk mi lesz a nyerő:grin:
Igazából az analógból is a könnyebb,édeskésebb jött be.Az erős,kaparós cigiket sosem szerettem.

1 kedvelés

Akkor neked is ajánlom a Blendfeel Double Spicy-t :slight_smile:

2 kedvelés

Felírom a listára!Az a baj,hogy annyi féle van,hogy kellene még plusz 3 száj meg tüdő:joy:

3 kedvelés