Akkor a Lolot nem kóstolom,kibírom az 5 napotKöszönöm
Hello.
Látom az EU-s Capellát kaptad,amivel nincs is semmi gond csak kisebb mint az USA-s.
Arra figyelj a Capella aromáknak minimum 2 de inkább 3-4 hét kell,különben nem túl jó az ízük.
Köszi, én csak adalékként használtam, de már most is jó íze van
Rendet csináltam, meg egy kis polcot
Véleményezném a Pompei-t is.
Ahhhhh nagyooooon jó
Tényleg nem kell neki az érés, már most tökéletes, hát még milyen lesz később
Ez lesz a másik nagy kedvencem! És @Ispy jó ez a 8%-os keverés, köszi!
Nem annyira tömény, én a kávé és a vaníliát érzem benne a legjobban. De arányaiban nagyon jól elvan találva a kávé, nem tolakodó!
Köszi @Janos_Groszeibl
Eltökélt szándékomban áll idén végigkóstolni a nekem tetszetős darabokat eme sorozatból
Javaslom a gyártótól való beszerzést 35 euró-tól ingyen jön…
Ha érik kicsit, akkor a kókusz is előmászik majd.
Remek, ezt örömmel hallom
Csak néhány aroma a Gandalfliquid-től.
555 Gold dohány mogyorós utóízzel
Tobacco Us Red méz ízzel.
Az utolsó @ButcherHUN ajánlásával.
Igazi savanykás,nagyon minimálisan édes, de intenzív citrom íz,már régóta kerestem.
Na, király. Jó lett az az íz végül? Köszönjük bizalmad
Nagyon ízlik mindhárom,illetve az eper aroma,ami a képről lemaradt,végre eper ízű.
Az is nagyon betalált.
Ha kifogyok,majd rendelek még Tőletek,más aromákat is.
Én pedig köszönöm szépen a gyors ügyintézést,és kiszállítást.
Öt napot bírtam várni vele,meg kellett kóstólnom.Hát ez valami mennyei.Gondolom később még jobb lesz!
Ne ezek is befutottak A következő hónapokban végig megyek az összes Blendfeelen ami csak volt a Vaporism-nél.
Várjuk a beszámolókat.
A Basma és az Avana már fogyasztás alatt van.Egyenlőre 50 %-os az eredményA Basma ízlik,az Avana jelenleg a nedves szalmára hajaz.De hátha javul még.
Általában az idő mindig segít.
Avanara jó alternatíva lehet a Habanos grand reserve. Illetve a cuban blend, az gyakorlatilag a habanos édesebb verziója.
Köszi!Még csak ismerkedek a kivonatos aromákkal.Az a terv,hogy minden fajtát végigkóstolok,aztán meglátjuk mi lesz a nyerő
Igazából az analógból is a könnyebb,édeskésebb jött be.Az erős,kaparós cigiket sosem szerettem.
Akkor neked is ajánlom a Blendfeel Double Spicy-t
Felírom a listára!Az a baj,hogy annyi féle van,hogy kellene még plusz 3 száj meg tüdő