Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

:joy::joy::joy:
Igen ezt néztem is, hogy 50 ml, hát nem olcsó az biztos! Kár hogy nem árulnak kisebb kiszerelést.

1 kedvelés

Hol nézed?

Kumuluson néztem, máshol van kisebb? Azért az a 24 euró… :sweat_smile:

1 kedvelés

Szerintem nincs. Shortfillben ez van, meg van (volt) longfill aroma, de olyanom nem volt.

Ez volt az én kis csapatom :slight_smile:

5 kedvelés

És látom van Magnus is. Azt mondjuk pont lehagytam a képről :sweat_smile:
Bár kérdés, hogy mikori gyártás, mert legalább egy éve nem látom az oldalukon.

1 kedvelés

Vape42-n is van még, ott azért barátibb az ára.

1 kedvelés

Igen néztem, de sajnos pont ezek az izek nincsenek :confused:

@Ivett , ezt keresed: https://www.lepetitvapoteur.com/en/five-pawns/8701-black-flag-risen-five-pawns.html
10ml bekeverve.

1 kedvelés

Oh yeaaah :metal::joy: köszi szépen, ugyis innen akarok rendelni legközelebb!

1 kedvelés

Szia @Lsxtom
A Prime66-ra is van alternatíva?:thinking:

1 kedvelés

Szia Szilárd! Azt láttam vape42-n!

1 kedvelés

Szia @Ivett
Csak nem mind1 számomra,hogy drágább snv vagy olcsóbb aroma formában is létezik esetleg mint a Babylon!:thinking:

1 kedvelés

Jah értem, igen ott csak snv volt.

Tudom,nézegetem egy ideje​:slightly_smiling_face:Csak valahogy nem nagyon fekszik nekem ez az snv vonal,amit lehet koncentrátumból szeretek megoldani,alacsony %ba érlelgetések közepette.

5 kedvelés

Ez hasonló:

3 kedvelés

Ma ők lettek bekeverve.:heart:

Segítsetek légyszi egy kicsit…

-Omerta/Don Luciano 7 nap érést javasolnak.Ennyi tényleg elég?Totál desszert.Csokis fánk.

-Journey/Poison Heart 2-3 napot javasolnak.Véleményezésben van aki 3 hétig érlelte.Totál desszert.Krémes epertorta citrommal.

-Stif’s Unicorn/Butterscotch semmilyen infót nem láttam a gandalf-on. @ButcherHUN légyszi segíts.Meddig kell érlelni?

És a 3 Cloud’s Of Lolo aroma…
-Dragon.3-5 napot írnak.Süti eperkrémmel.
-Tuning.3-5 napot írnak.Mentolos csoki.After8.
-Rubis.3-5 és 7-12 napot írnak.Gyümis muffin.

Ezeket 5 napig érleljem?Vagy 1 hétig?Vagy tovább?

Köszi előre is a segítséget​:kissing_heart:

8 kedvelés

Hali!

Hivatalos infót mi sem kaptunk, mert idézem: “longfill, ready to use” :joy: Én 3 napot adnék neki egyébként :blush: köszönjük támogatásod :heart:

5 kedvelés

Szia @blini80 Szilárd, őszintén nem tudom, az az igazság nagyon régen szívtam Mystic Prime66-ot nekem annyira nem jött be, de amit @Janos_Groszeibl javasol egy próbát megér hátha! :facepunch:

3 kedvelés

Pedig kicsiny hazánk Mystic SnV vonala jó, most is rendeltem az Arrakis-ból mert az a másik nagy kedvencem! :wink:

1 kedvelés

Omertának 1 hét kell az biztos. A Journeynek 3 hetet simán el tudok képzelni, de mivel csak desszert igy 1 hét elteltével én biztosan megkóstolám. Az unikornisosat nem ismerem, de én adnék neki 3 napot. A Cloud’s of Lolo pedig mint mondtam 3-5 nap. Azaz a 3. napon kóstolás és, ha valami “nem okés” akkor hagyd még 2 napig. :slightly_smiling_face:

4 kedvelés