Nem baj ugye,hogy a pozitív kissé csálé?
szia az nem gáz szerintem attól még jól működik.
Csak a fólia van egy kicsit elcsúszva,a közèpponthoz kèpest,de ahogy Szabolcs is írta,attól mèg tökèletesen kell működnie.
Sziasztok!
Megérkezett végre a vatta, meg egy pár liquid, amit már régóta szeretnék kiprobalni Erre a liquidhall-os aromára nagyon kíváncsi leszek, eszméletlen jó az illata és sokan dicsérték az oldalon! A vaníliát meg beleraktam a saját receptes spiritbe nyami!
Pompei jó cucc, de elég tömény, egy ideig én is szívtam. Igazi desszertes cucc.
Szia @Ispy!
És szerinted hány százalékban keverjem, hogy ne legyen nagyon tömény?
Hát erre ugye elég nehéz válaszolni, én 10%-ban kevertem, próbáld meg első körben 8-cal, egy kis mennyiségben (10 ml). De hagyjad érni legalább egy 10 napot vagy többet. Szerintem 10-nél biztosan nem kell több neki, mert elég erős íz.
Oké, köszi szépen!
Egyébként már rémlik, hogy miért nem használom már, nekem a kókusz elég erős volt benne, azt éreztem ki a legjobban belőle. Persze ez nagyon setup és ízlelés kérdése.
Értem, én meg nagyon szeretem a kókuszt Közben bekevertem a villamost es a nagypapát. Hát nem biztos hogy barátok leszünk érzem benne a parlament illatát, ami nekem annyira büdös! Hát majd meglatom!
Szia @Ivett, ahogy @Ispy ajánlotta mehet a 10%, 9:1 arányban 10ml, 10-éves a barátság köztünk a Mystic Babylon NO.1 oldalán, mert Mystic Babylon = Liquidhall Pompei!
Köszönöm Tamás Különben kezdek rájönni, hogy ez a sok agyon nevezett, márkázott aroma, mind egy “tőröl” származnak, az alap aromákból. És amikor megrendelek valami újat, akkor várom a csodát és paff. Rájövök, hogy hé, ezt kitudom keverni! Már szaglasrol megmondom mi van benne
Azt még elfelejtettem mondani, nálam az összes Mystic / Liquidhall aroma rögtön szívható!
Akkor majd ráprobalok
Probálkozz rá gourmet cuccokra. Azok azért tudnak egyediséget felmutatni
Csak drága.
Igen sejtem Most ez nagyon piszkálja a fantáziám! Szarvasgombás. (kommentbe azt írták róla, jobb mint a szex)
Ilyenem például volt
Konkrétan szarvasgombát nem éreztem benne. Sötét tónusú, trüffel csoki jött nekem át nagyon, desszertes és ha olyat keresel, ami még nem volt, akkor jó helyen jársz. Úgy egyáltalán a Five Pawns-nál jó helyen jársz, sokat kóstoltam belőlük, kivéve a gyümiseket, és mind egyedi volt.
És ha szereted a kókuszt, akkor a Castle Long-ot ki ne hagyd tőlük, ha teheted akkor a Reserve verziót.
Oh ezt jó tudni, mert azért gondolkoztam rajta, hogy megéri e az árát. A Ripe Vapes-al eléggé befürödtem a múltkor. Szeretem a desszerteseket, de csak ami, nem túl édes. A fekete trüffel csoki jól hangzik különben! Köszönöm a többinek mindenképp utána nézek!
Mondanék még tőlük, de már nincs minden a palettán. A nagy kedvencem a Magnus volt, azt pont nem csinálják már
Egy picit most fel is csigáztál, mert tavaly év elején fújt ki a készletem és lehet, hogy megint kéne, annyira nosztalgikus hangulatba kerültem