Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Nem baj ugye,hogy a pozitív kissé csálé?

6 kedvelés

szia az nem gáz szerintem attól még jól működik.

2 kedvelés

Csak a fólia van egy kicsit elcsúszva,a közèpponthoz kèpest,de ahogy Szabolcs is írta,attól mèg tökèletesen kell működnie. :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Sziasztok!
Megérkezett végre a vatta, meg egy pár liquid, amit már régóta szeretnék kiprobalni​:blush: Erre a liquidhall-os aromára nagyon kíváncsi leszek, eszméletlen jó az illata és sokan dicsérték az oldalon! A vaníliát meg beleraktam a saját receptes spiritbe :heart_eyes: nyami!

14 kedvelés

Pompei jó cucc, de elég tömény, egy ideig én is szívtam. Igazi desszertes cucc.

4 kedvelés

Szia @Ispy!
És szerinted hány százalékban keverjem, hogy ne legyen nagyon tömény?

Hát erre ugye elég nehéz válaszolni, én 10%-ban kevertem, próbáld meg első körben 8-cal, egy kis mennyiségben (10 ml). De hagyjad érni legalább egy 10 napot vagy többet. Szerintem 10-nél biztosan nem kell több neki, mert elég erős íz.

2 kedvelés

Oké, köszi szépen!

1 kedvelés

Egyébként már rémlik, hogy miért nem használom már, nekem a kókusz elég erős volt benne, azt éreztem ki a legjobban belőle. Persze ez nagyon setup és ízlelés kérdése.

1 kedvelés

Értem, én meg nagyon szeretem a kókuszt​:blush: Közben bekevertem a villamost es a nagypapát. Hát nem biztos hogy barátok leszünk érzem benne a parlament illatát, ami nekem annyira büdös! Hát majd meglatom!

1 kedvelés

Szia @Ivett, ahogy @Ispy ajánlotta mehet a 10%, 9:1 arányban 10ml, 10-éves a barátság köztünk a Mystic Babylon NO.1 oldalán, mert Mystic Babylon = Liquidhall Pompei! :wink:

3 kedvelés

Köszönöm Tamás :blush: Különben kezdek rájönni, hogy ez a sok agyon nevezett, márkázott aroma, mind egy “tőröl” származnak, az alap aromákból. És amikor megrendelek valami újat, akkor várom a csodát és paff. Rájövök, hogy hé, ezt kitudom keverni! Már szaglasrol megmondom mi van benne​:laughing:

3 kedvelés

Azt még elfelejtettem mondani, nálam az összes Mystic / Liquidhall aroma rögtön szívható! :wink:

3 kedvelés

Akkor majd ráprobalok :grinning:

1 kedvelés

Ma ezek érkeztek, nagy az öröm! :hugs: :wave:

9 kedvelés

Probálkozz rá gourmet cuccokra. Azok azért tudnak egyediséget felmutatni :slight_smile:
Csak drága.

1 kedvelés

Igen sejtem :grinning: Most ez nagyon piszkálja a fantáziám! Szarvasgombás. (kommentbe azt írták róla, jobb mint a szex​:rofl::rofl::rofl:)

3 kedvelés

Ilyenem például volt :slight_smile:
Konkrétan szarvasgombát nem éreztem benne. Sötét tónusú, trüffel csoki jött nekem át nagyon, desszertes és ha olyat keresel, ami még nem volt, akkor jó helyen jársz. Úgy egyáltalán a Five Pawns-nál jó helyen jársz, sokat kóstoltam belőlük, kivéve a gyümiseket, és mind egyedi volt.
És ha szereted a kókuszt, akkor a Castle Long-ot ki ne hagyd tőlük, ha teheted akkor a Reserve verziót.

2 kedvelés

Oh ezt jó tudni, mert azért gondolkoztam rajta, hogy megéri e az árát. A Ripe Vapes-al eléggé befürödtem a múltkor. Szeretem a desszerteseket, de csak ami, nem túl édes. A fekete trüffel csoki jól hangzik különben! Köszönöm a többinek mindenképp utána nézek!

Mondanék még tőlük, de már nincs minden a palettán. A nagy kedvencem a Magnus volt, azt pont nem csinálják már :slightly_frowning_face:
Egy picit most fel is csigáztál, mert tavaly év elején fújt ki a készletem és lehet, hogy megint kéne, annyira nosztalgikus hangulatba kerültem :sweat_smile:

2 kedvelés