Elméletileg van gyakorlatilag nem volt ezek szerint
https://vape42.hu/termek/jd_parliament_10ml_aroma.html
Lehet,hogy most tényleg eljött az idő,hogy kipróbáljam a villamost…de!tudjátok,hogy ami dohányos az nem jön be annyira.Legalább is amiket eddig szívtam.Őt is lehet,hogy soknak fogom találni?
Plusz most tényleg egy kis desszert ízre vágynék,nem a füllegyümisekre.Ezekről van véleményetek?
Az az igazság mostanság nem vagyunk a topon érzelmileg asszonykámal,történtek nem kívánatos események az ünnepek elött,szval nem is ez a lényeg,csak maga a szitut próbállom jellemezni,unott semilyen tv nézegetés közeppette rám írt Donát és Kinga pár kedves mondatváltást követően 2 napra rá ezt hozta nekünk a futár,ezúton is szeretném nekik megköszönni,kiváltképpen a kisérő levélkét ami nagyon jól eset!
U.i.:asszonykám üzeni,hogy köszöni a lila szaloncukrokat az összeset lenyúlta,bejött neki,sosem evett még ilyet
1.hete bekevert Villanyos: - Azt kell mondjam, intenzíven karamellás, érezhető a dohány finom kellemes íze, őszintén a méz ízére emlékeztet, amit állandóan unalom nélkül lehet gőzölni. Valaki írta az aromaparadise.hu hogy nagyon emlékezteti az Egoist Indianra, ezt az elméletét én is megerősítem, mivel én Indian fan vagyok!
Örülünk, hogy segíthettünk. Reméljük legalább addig elég lesz, amíg rendeződnek a dolgaitok. Ránk számíthattok, bármi is történjen a Vaperina Veletek van!
Egyébként a lila szaloncukor lányom kedvence is lett, epres pattogóscukros.
Én mézet nem érzek benne, de abszolút letehetetlen. Viszont mostmár az Indiánra is kíváncsi lettem.
Tudsz élni Mixx V9 ez igen…
Na igen de te is, cool lett a Penon v2!
Jövő héttől meg, kezdődik a Karácsony v2.0, beszerzendő tankok, modok beszerzése!
Akkor már holnapután folytathatod is.
Szia!Hol kapható?Kb.Milyen dohány?
Nagyon kellemes fűszeres dohány íz,kicsit mintha savanykás gyümölcsök is érezhetőek lennének benne.Kóstoltam a white-ot is,az édeskés,mintha konyakos- meggy bonbon íz lenne a háttérben.A green meg mentás lime-os beütésű nekem.Kár,hogy ilyen drága,meg,hogy csak kis választék van belőle ebben a webshopban
Köszönöm az infokat!
Olcsóbb mint máshol,az biztos.Arra értettem a drágaságot,hogy ezt simán eldurrantom két nap alatt.Az aromákhoz képest drága.
Nyilván kényelmesebb,meg valószínüleg a büdös életbe nem fogok ilyet keverni magamnak.Bárcsak megengedhetném anyagilag!Kb 200-250 ml fogy havonta.2-3 aroma + alap+nic azért jóval olcsóbb.
A nikotint ehhez is meg kell venni külön.
Na de hol van abban a kihívás
Az is igaz