Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Elméletileg van gyakorlatilag nem volt ezek szerint :sweat_smile:
https://vape42.hu/termek/jd_parliament_10ml_aroma.html

2 kedvelés

Akkor mondanám, a véleményem az Omerta Premium / Carat / Crunchy Tobacco-ról! :+1:

7 kedvelés

Lehet,hogy most tényleg eljött az idő,hogy kipróbáljam a villamost…de!tudjátok,hogy ami dohányos az nem jön be annyira.Legalább is amiket eddig szívtam.Őt is lehet,hogy soknak fogom találni?

Plusz most tényleg egy kis desszert ízre vágynék,nem a füllegyümisekre.Ezekről van véleményetek?

4 kedvelés

Az az igazság mostanság nem vagyunk a topon érzelmileg asszonykámal,történtek nem kívánatos események az ünnepek elött,szval nem is ez a lényeg,csak maga a szitut próbállom jellemezni,unott semilyen tv nézegetés közeppette rám írt Donát és Kinga pár kedves mondatváltást követően 2 napra rá ezt hozta nekünk a futár,ezúton is szeretném nekik megköszönni,kiváltképpen a kisérő levélkét ami nagyon jól eset!

U.i.:asszonykám üzeni,hogy köszöni a lila szaloncukrokat az összeset lenyúlta,bejött neki,sosem evett még ilyet​:smiling_face:

12 kedvelés

1.hete bekevert Villanyos: - Azt kell mondjam, intenzíven karamellás, érezhető a dohány finom kellemes íze, őszintén a méz ízére emlékeztet, amit állandóan unalom nélkül lehet gőzölni. Valaki írta az aromaparadise.hu hogy nagyon emlékezteti az Egoist Indianra, ezt az elméletét én is megerősítem, mivel én Indian fan vagyok! :+1:

pix10

13 kedvelés

Örülünk, hogy segíthettünk. :hugs: Reméljük legalább addig elég lesz, amíg rendeződnek a dolgaitok. Ránk számíthattok, bármi is történjen a Vaperina Veletek van! :heart:

Egyébként a lila szaloncukor lányom kedvence is lett, epres pattogóscukros. :blush:

5 kedvelés

Én mézet nem érzek benne, de abszolút letehetetlen. :blush: Viszont mostmár az Indiánra is kíváncsi lettem. :yum:

3 kedvelés

Tudsz élni Mixx V9 ez igen…

4 kedvelés

Na igen de te is, cool lett a Penon v2! :+1:
Jövő héttől meg, kezdődik a Karácsony v2.0, beszerzendő tankok, modok beszerzése! :wink: :shushing_face:

3 kedvelés

Azt hiszem idén befejeztem a rendelést :grin:
Jövőre folyt.köv. :grin:új év új aroma új tank,új mod​:rofl:

13 kedvelés

Akkor már holnapután folytathatod is. :sweat_smile:

7 kedvelés

Az egyik legjobb dohányos íz,ami sajnos csak liquid-ként kapható

7 kedvelés

Szia!Hol kapható?Kb.Milyen dohány?

Tőlük van:

https://www.elektronikus-cigaretta.hu/elektronikus-cigaretta/eshop/16-1-E-LIQUIDEK/119-2-Colinss-EU/5/1430-e-Liquid-Colinss-10ml-0mg-Royal-Gold-hagyomanyos-dohanykeverek

1 kedvelés

Nagyon kellemes fűszeres dohány íz,kicsit mintha savanykás gyümölcsök is érezhetőek lennének benne.Kóstoltam a white-ot is,az édeskés,mintha konyakos- meggy bonbon íz lenne a háttérben.A green meg mentás lime-os beütésű nekem.Kár,hogy ilyen drága,meg,hogy csak kis választék van belőle ebben a webshopban

1 kedvelés

Köszönöm az infokat!

1 kedvelés

Olcsóbb mint máshol,az biztos.Arra értettem a drágaságot,hogy ezt simán eldurrantom két nap alatt.Az aromákhoz képest drága.

1 kedvelés

Nyilván kényelmesebb,meg valószínüleg a büdös életbe nem fogok ilyet keverni magamnak.:grin:Bárcsak megengedhetném anyagilag!Kb 200-250 ml fogy havonta.2-3 aroma + alap+nic azért jóval olcsóbb.
A nikotint ehhez is meg kell venni külön.

1 kedvelés

Na de hol van abban a kihívás​:grinning:

2 kedvelés

Az is igaz​:joy::joy:

2 kedvelés