Mikor töltöttem volna a Gtx one-ba jöttem rá, hogy ez nem lesz jó.
Szóval adtam hozzá PG-t, plusz kevés nicotint és mivel csak banoffee pie aroma van itthon - hogy a higítás miatt ne legyen iztelen-, gondtoltam adok hozzá abból kicsit.
A végeredmény egy hihetetlenül jó, tökéletes nutella lett
Más kérdés, hogy ha azt láttam volna egy liquiden, hogy nutellás, sose rendeltem volna meg.
Sziasztok,bele is kóstoltam az almás fahéjas rétesbe egy kis cseresznyével.
Ss316 coil 28ga 2 magon 8-9 menet lett hastur miniben van nem rossz finom leves ez.Almát érezni kis fahéjjal a végén egy leheletnyi cseresznyével.Ja és kb 11% ban lett keverve nekemFellelhető az összes íz ebben az aromában.Nem édes egész nap szívható.
No csak nem nagyon használok kész coil t de ha igen mindig thunderhead creations coil t veszek bitang jó nagyon sokat bírnak . De ha a vatta is az akkor szerintem nekem az a top 10 . Nehéz meggyilkolni a coilt és nagyon jó ízeket add . ( csak vigyáz vele mert pl wotofo nál gyorsabban melegszik sokkal ) A te egyéni véleményed ?
Vape42 (most se mint minden rendelésnél nem csalódtam bennük… Most legalább nem mást tettek a rendelésembe, hanem csak 2x10ml Journey aroma helyett longfillt…)
jó kis öreg d&d De szívesen játszanék már egyet csak mesélőt nehéz már találni már mint a fehér hollót . De inkább be is fejezem mert nagyon OFF LET (mondjuk amikor D 100 al dobtam egyet a kaland végen még mesélő is zavarban volt . Elhibáztad a lövést megpattant a vesző és fejtekre szakad egy nagyon nagy csillár mindenki meghalt sirtam a röhögéstől
Na akkor nem csak Én tartozok a régi motorosok közé!Szép emlékek hosszú éjszakák…de rég volt…szeretem a mai gameket is és tolom is rendesen , de az más volt…talán jobb…vagy csak az eltelt évek szépítík meg és az emlékek!