Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Sziasztok!

Vettem crispy coffe shortfillt, ami ugye 70VG-S.

Mikor töltöttem volna a Gtx one-ba jöttem rá, hogy ez nem lesz jó.

Szóval adtam hozzá PG-t, plusz kevés nicotint és mivel csak banoffee pie aroma van itthon - hogy a higítás miatt ne legyen iztelen-, gondtoltam adok hozzá abból kicsit.

A végeredmény egy hihetetlenül jó, tökéletes nutella lett :blush:

Más kérdés, hogy ha azt láttam volna egy liquiden, hogy nutellás, sose rendeltem volna meg.:joy:

11 kedvelés

Ezért érdemes volt felugrani Dublinba .Ok,azért a sógort is lehoztam visszafelé :grin:

17 kedvelés

Ők már csak jövőre kerülnek sorra

12 kedvelés

Ő nem okozott csalódást​:grinning:Nem csak árban prémium

11 kedvelés

Ezzel már én is szemeztem :slight_smile:
Mennyire dohányos?

Nem tudok jobb szót rá,mint azt,hogy kellően.Az egész olyan kiegyensúlyozott.Egyik íz se túl sok,de nem is kevés.Szóval nagyon finom​:grin:

6 kedvelés

Sziasztok,bele is kóstoltam az almás fahéjas rétesbe egy kis cseresznyével.
Ss316 coil 28ga 2 magon 8-9 menet lett hastur miniben van nem rossz finom leves ez.Almát érezni kis fahéjjal a végén egy leheletnyi cseresznyével.Ja és kb 11% ban lett keverve nekem​:blush::wink:Fellelhető az összes íz ebben az aromában.Nem édes egész nap szívható.

13 kedvelés

Nem rendeltem,viszont támogattam :innocent: Köszi Kinga és Donát,örülök,hogy segíthettem :kissing_heart: Boldog karácsonyt!

12 kedvelés

Mi köszönjük! :blush: Fogyaszd egészséggel! Kellemes Ünnepeket! :smiling_face_with_three_hearts:

7 kedvelés

Zap rendben mindkettő, coilt meg a vattát most építem be…de ez a dinner lady valami borzalom…lent a dohányboltban jobb almát veszek!

9 kedvelés

No csak nem nagyon használok kész coil t de ha igen mindig thunderhead creations coil t veszek :slight_smile: bitang jó nagyon sokat bírnak . De ha a vatta is az akkor szerintem nekem az a top 10 . Nehéz meggyilkolni a coilt és nagyon jó ízeket add . ( csak vigyáz vele mert pl wotofo nál gyorsabban melegszik sokkal ) A te egyéni véleményed ?:slight_smile:

Vape42 (most se mint minden rendelésnél nem csalódtam bennük… Most legalább nem mást tettek a rendelésembe, hanem csak 2x10ml Journey aroma helyett longfillt…)

Egyenesen a Journey oldalról (a christmas pakk a haveromé)

Hogy milyenek kiderül hagyok nekik kis időt jelenleg érlelődnek :slight_smile:

13 kedvelés

Számozás azért mert mikor tanácstalan vagyok a bőség zavarában, random generátorral döntöm el mit tegyek a tankba :sweat_smile:

7 kedvelés

Dobsz egyet egy 20 oldalú dobókockával ?: D

2 kedvelés

Hááát kb :joy:

9 kedvelés

jó kis öreg d&d :slight_smile: De szívesen játszanék már egyet csak mesélőt nehéz már találni már mint a fehér hollót . De inkább be is fejezem mert nagyon OFF LET :wink: (mondjuk amikor D 100 al dobtam egyet a kaland végen még mesélő is zavarban volt . Elhibáztad a lövést megpattant a vesző és fejtekre szakad egy nagyon nagy csillár mindenki meghalt sirtam a röhögéstől

4 kedvelés

Jaja ne offoljuk szét :smiley: de igen nekem mondod kb 20 éve játszottam utoljára ad&d-t, mondjuk meg is alapozta egész életemre a fantasy szeretét :grin: OFF end

5 kedvelés

Építettem egyet a döglött nyúlba és tényleg nagyon jó mind a coil mind a vatta!

1 kedvelés

Na akkor nem csak Én tartozok a régi motorosok közé!Szép emlékek hosszú éjszakák…de rég volt…szeretem a mai gameket is és tolom is rendesen , de az más volt…talán jobb…vagy csak az eltelt évek szépítík meg és az emlékek!

3 kedvelés

Van 10ml Journey aroma a Vape42-nél én eddig csak longfilt láttam?