Tabak royal aromak nagyon jok. En nagyon szeretem, de irgalmatlanul kokszolnak.
Vatta van elég de ha porlasztóznék, akkor tényleg szempont lehetne…
Nem ismerem. A kezdeti buzgó kóstolgatások után évekig csak M-type-ot szívtam. Mostanában próbálgattam csak megint új ízeket. Csak lestem, hogy pl. mi az a longfill? (Jó üzlet a gyártóknak.) Azt kell mondjam, hogy a próbált új ízekből kevés jött be. Így nem is terveztem igazàn a további beszerzéseket, de alkalomadtán kipróbálom, amit ajánlottàl (hátha lesz akció ). Most ezt az újabb Tabak royalt is csak az akciós ár miatt vállaltam be még. Marad az M-type mellett még néhány bevált íz, nem igazán akarok több pénzt kidobni màr kóstolgatásra. Mióta itt vagyok a Vaperinán, már többet költöttem eszközökre is, mint évek óta bármikor.
Annyi baj legyen!
Kicsit megnyugodtam
Mik is azok? Az M Type vonal nekem is bejön, ezért kérdem.
Kísért a múlt
Az orrodat is tisztíccsa?
sziasztok!
én a következőket kevertem ma reggel:
- Mexican Fried Ice Cream Chef’s Flavours 25pg/75vg alap 26%ban
- Tasty Mania Donut Popcorn Power Chill Pill 25pg/75vg alap 20%ban
- Projet Lenny Vape or Diy 25pg/75vg alap 23%ban
- Goose Juice Quack’s Juice Factory 25pg/75vg alap 28%ban
- Wéra Maori Full Moon 25pg/75vg alap 20%ban
szép napot
jflex
Nem pont olyanok, mint az M-type. Hasonlót még nem találtam.
DV-DY4, Aromamestertől a Drjum Black, és az Indiai dohány (cheshut), TPA RY4 Double, Halo Tribeca.
Köszönöm! Majd listában tartom ezeket a következő beszerzésnél. Halo Tribeca van is bekeveretlen. Épp most borzadtam el, hogy mennyi vár még bekeverésre/próbára:
Scandal Flavors / Pearl; Hawthorne / Saint Clouds; Journey / Classic / Dark Delight; Omerta / Caravella / RY4 Peanut Banana; Scandal Flavors / Pure Sin; Flavorist / Tabak Royal - Havana; Journey - Private Reserve / Jinx; Journey - Discovery / North; One Hit Wonder / Neapolitan; One Hit Wonder / Army Man; Pistachio / Don Cristo; Coffee / Don Cristo; Cubano Type / TPA; 555 / Inawera; Tobacco Symphony / Inawera; Classique Hampton / Vincent dans les Vape; Tribeca / Halo; Boba’s / Nova Liquides; Tabak No. 1 / Stammi; Pirates Tobacco / Empire Brew; Buffalo Red / Egoist és Just Juice / Tobacco Club - Vanilla Toffee
Az Iw-től a Symphonyt régen szerettem.
Egy időre jól el vagy látva, azt látom. Régebben én is sok aromát begyűjtöttem, kísérleteztem, aztán a többsége végül kuka lett. Most már nem akarok sokfélét tartani.
Hat engem ez a pioneer v1.5 egyre jobban elszomorit. A chillpill szolloset kiprobaltam az rda-mban, ott se volt ize, ment a lefolyoba. Most egy full moon eve-t probalok, a recurve rdaba teszteltem azt is, bomba iz hatalmas hűsítő erzes. Pioneer 2.5 mag 2-30/40 mtl fused clapton ss316 super sorb vatta semmi iz, pici hűsítőt erezni. Olyan ize van mintha a tanknak valami fura muanyag vagy nem is tudom milyen kesernyes ize lenne es az dominal. Probaltam 10wattol 24 wattig, 25 eget. 2.9es afc van benne, de semmi ize nincs vagy eladom, vagy egy jol iranyzott kalapacsutest kap
1.5 airpin,3 lukra nyitva az m-type és a turkish baba benne
Sima ni80 szálhuzallal használom,2,5 ös mag, a majdnem legkisebb afc-vel, fullra nyitott levegövel, alacsony kéménnyel, ízfokozó turbó valami benne. Kivonatos dohányokkal. Tökéletes.
Dohanyosokkal, de baratnom gyumilcsosoket szivna, az meg sz@r benne. Mar 1 tankot elszivtam, de csak keseru hűsítős ize van.
Ilyen huzal lehetosegeim vannak mtl re
Rémlik mintha másképp kéne összeszerelni gyümisre mint dohányosra. Részletekre nem emlékszem, de a leírásában benne van. Sosem próbáltam gyümissel. Nekem a gyümis az mesh dl.
Inkább a superfine ……2.5 mag 5 karika a többi az vastag lesz hozzá