Én is sima 28ga szálhutallal használom, 1.2-es pinnel. A gyümölcsöshoz elvileg ki kéne venni azt nem tudom hogy hívjákot, amit egy csavar tart. Ugyan gyümölcsöset én se tettem még bele, a desszert és desszert dohány rendben van benne.
Meg van, ezt szedjetek ki belole. A kompresszort
Az air compressor, most tekertem egy 6 meneteset a superfine-bol, 1.07 ohm, 1.5 afc, szamomra tovabbra sincs ize, de baratnomnek izlik 15 watton.
De lehet csak azert mondja mert fel hogy kihajintom az ablakon
Majd kiprobalom a compressor nelkul is, de mara megint elfogyott az ido es a turelem
Próbáld majd ki a saját liquideddel, hogy azzal milyennek érzed…ha lesz türelmed
Probaltam, csepegtettem a recurve rdaba az ebben levo liquidbol, es brutal jo ize van. Lehet azert nem jo nekem mert en dl-hez vagyok szokva.
Amigy az aromamizer classic mtl-je a 26ga ss huzallal a legfinomabb
Na ha már ki mit rendelt. Oké, hogy valami akciós és olcsóbb, de hogy a liquidet lejáró szavatossággal küldjék, elég bosszantó.
Tudom, hogy ez nem azt jelenti, hogy már nem használható, de akkor is!
Lehet ezt inkább a dühöngőbe kéne írni
Mondjuk nekem van minimum 100 aromam mar a hutoben, meg se neztem a szavatossagukat, de ugy olvastam nem nagyon kell aggodni emiatt
Oké, persze. Tudom, hogy még használható, de azért csak rairják valamiért
Ez az ap-s rendelés? Nekem mind 2023 vége vagy későbbi lejáratú (tudom, kit érdekel ).
Mondjuk ettől még pofátlan dolog…
Az aps igen, és 4 belőle 2023 közepe
Ki ne hajíntsd a barátnődet az ablakon!!!
Attól függetlenül romlik az íz és a minőség…
21.-éig megint van 20% akció a Tisvapon
Promo Code : rubik23
Tisztelettel
Én a pioneer-el kizárólag dohányos leveseket használok, semmi mást. Abban jó tud lenni…
Inawera tobacco symphony ha lehet valahol kapni, szólj…
Ilyen helyben vásárolni, nagyon rendes kiszolgálás, ráadásul kaptam 10% kedvezményt is +egy nagyon finom kávét az útra…
Azért ilyenkor irigykedem…