Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Én is sima 28ga szálhutallal használom, 1.2-es pinnel. A gyümölcsöshoz elvileg ki kéne venni azt nem tudom hogy hívjákot, amit egy csavar tart. Ugyan gyümölcsöset én se tettem még bele, a desszert és desszert dohány rendben van benne.
Meg van, ezt szedjetek ki belole. A kompresszort

4 kedvelés

Az air compressor, most tekertem egy 6 meneteset a superfine-bol, 1.07 ohm, 1.5 afc, szamomra tovabbra sincs ize, de baratnomnek izlik 15 watton.
De lehet csak azert mondja mert fel hogy kihajintom az ablakon :slight_smile:
Majd kiprobalom a compressor nelkul is, de mara megint elfogyott az ido es a turelem :slight_smile:

Próbáld majd ki a saját liquideddel, hogy azzal milyennek érzed…ha lesz türelmed :blush:

3 kedvelés

Probaltam, csepegtettem a recurve rdaba az ebben levo liquidbol, es brutal jo ize van. Lehet azert nem jo nekem mert en dl-hez vagyok szokva.

Amigy az aromamizer classic mtl-je a 26ga ss huzallal a legfinomabb :slight_smile:

Na ha már ki mit rendelt. Oké, hogy valami akciós és olcsóbb, de hogy a liquidet lejáró szavatossággal küldjék, elég bosszantó.
Tudom, hogy ez nem azt jelenti, hogy már nem használható, de akkor is!
Lehet ezt inkább a dühöngőbe kéne írni :rage:

3 kedvelés

Mondjuk nekem van minimum 100 aromam mar a hutoben, meg se neztem a szavatossagukat, de ugy olvastam nem nagyon kell aggodni emiatt :slight_smile:

2 kedvelés

Oké, persze. Tudom, hogy még használható, de azért csak rairják valamiért :thinking:

1 kedvelés

Ez az ap-s rendelés? Nekem mind 2023 vége vagy későbbi lejáratú (tudom, kit érdekel :sweat_smile: ).

Mondjuk ettől még pofátlan dolog…

2 kedvelés

Az aps igen, és 4 belőle 2023 közepe :roll_eyes:

1 kedvelés

Ki ne hajíntsd a barátnődet az ablakon!!! :joy::joy::joy:

4 kedvelés

Attól függetlenül romlik az íz és a minőség…:thinking:

21.-éig megint van 20% akció a Tisvapon :slight_smile:
Promo Code : rubik23

Tisztelettel

1 kedvelés

Én a pioneer-el kizárólag dohányos leveseket használok, semmi mást. Abban jó tud lenni…

1 kedvelés

Inawera tobacco symphony ha lehet valahol kapni, szólj…:grinning:

https://vape42.hu/termek/iw_tobacco_symphony_10ml.html
:grin:

3 kedvelés

https://www.inawera.com/ :wink:

2 kedvelés

…mert kell sétálni is…néha…:grin:

3.5km idáig és ugyanannyi visszafelé is…gyalog, persze…:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

7 kedvelés

Ilyen helyben vásárolni, nagyon rendes kiszolgálás, ráadásul kaptam 10% kedvezményt is +egy nagyon finom kávét az útra… :smiley:

4 kedvelés

Azért ilyenkor irigykedem…

6 kedvelés