hogy vetted uzsorára ?
Céges autó.
Honda civic 9gen 14 Misi nem forint alapú , nem fix kamat ?
Nem, 9 gent én 6 misiért vettem, de csak közepes felszereltséggel, 10 gen 8.2 volt, de full, most a 11 meg 13.5-től indul.
Jó akkor most mi van 10 nem ?
Igen, most van 10.
Akkor annak kúszott el az ára a kamatok miatt. Bocs ha értetlen vok 1 kv kell most rögtön intravénásan . Úgy érzem felkerülnek a ló transzplantációs listára annak ellenére , hogy nem trollkodunk.
Jaaaaaa na értem CÉGES
Bocsánat az én nehezen kikezdhető , párját ritkító , kissé sem logikátlan , gondolkodásom is meg botlik néha mint a lovas rendőr
Nekem is elmegy napi 20 ml mtl- ben.
Majd azt mondod h adblue
Klóngyanús…
Ha van eredetid alkatrésznek mellé kiváló.
Hmm nem zavaró a döglött nyúl alatt a kájlí n felirat
Nem volt még ilyenem. De annyi szart hallottam róla, mondom jól megszopatom magam és kipróbálom. De el engedem akkor
Remelem, mert eddig 2 liquidet probaltam, 4 fele tekeressel, es hat eleg csalodas ize van, a tjuice narancs mar a lefolyoban, a chillpill szollot meg tesztelem, de az is keseru. Holnap folytatom tovabb a kiserletezgetest
Milyen ízvilágot kedvelsz? Hátha tudunk valamit ajánlani, ha körülírod.
A mai nap számomra talán egyetlen pozitív történése. Előbb ért haza mint én, de kellett egy dupla akksis mod a Gata alá. Odin már bizonyított minden téren, így maradtam a Dovpo mellett. Kíváncsi vagyok milyenek lesznek együtt…talán holnap
Jó cucc.
Kössz Ispy!
Így nyár közeledtével valahogy nem mennek a dohányos ízek. Csupa gyümölcsös cuccot szívok, truly watermelon, banana, blood of vikings, sárgadinnyés, kólás ízeket. A Gata meg kéri a teljesítményt és az 1 akksis modok hamar merülnek. Vettem mellé 4 akksit, azokkal szerintem elég sokáig húzza majd. Vagyis ezt remélem
Szépek a körmeid