Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

:thinking: hogy vetted uzsorára ?

2 kedvelés

Céges autó.

Honda civic 9gen 14 Misi :thinking: nem forint alapú , nem fix kamat ?

Nem, 9 gent én 6 misiért vettem, de csak közepes felszereltséggel, 10 gen 8.2 volt, de full, most a 11 meg 13.5-től indul.

Jó akkor most mi van 10 nem ?

Igen, most van 10.

1 kedvelés

Akkor annak kúszott el az ára a kamatok miatt. Bocs ha értetlen vok 1 kv kell most rögtön intravénásan :rofl:. Úgy érzem felkerülnek a ló transzplantációs listára annak ellenére , hogy nem trollkodunk.
Jaaaaaa na értem CÉGES :sweat_smile:
Bocsánat az én nehezen kikezdhető , párját ritkító , kissé sem logikátlan , gondolkodásom is meg botlik néha mint a lovas rendőr

Nekem is elmegy napi 20 ml mtl- ben.

2 kedvelés

Majd azt mondod h adblue​:rofl::rofl::rofl:

Még nincs múlt idő, de ez az eredeti lehet? Vagy valami kajla szar? Totes Kaninchen :joy::joy::joy::joy:

Klóngyanús…:sweat_smile:

Mostmár csak 11 € 5 perc különbséggel. Estére már ők fizetnek…

Ha van eredetid alkatrésznek mellé kiváló. :+1:
Hmm nem zavaró a döglött nyúl alatt a kájlí n felirat :sweat_smile:

Nem volt még ilyenem. De annyi szart hallottam róla, mondom jól megszopatom magam és kipróbálom. De el engedem akkor :joy:

Remelem, mert eddig 2 liquidet probaltam, 4 fele tekeressel, es hat eleg csalodas ize van, a tjuice narancs mar a lefolyoban, a chillpill szollot meg tesztelem, de az is keseru. Holnap folytatom tovabb a kiserletezgetest :frowning:

Milyen ízvilágot kedvelsz? Hátha tudunk valamit ajánlani, ha körülírod.

A mai nap számomra talán egyetlen pozitív történése. Előbb ért haza mint én, de kellett egy dupla akksis mod a Gata alá. Odin már bizonyított minden téren, így maradtam a Dovpo mellett. Kíváncsi vagyok milyenek lesznek együtt…talán holnap :slightly_smiling_face:

10 kedvelés

Jó cucc.

1 kedvelés

Kössz Ispy!
Így nyár közeledtével valahogy nem mennek a dohányos ízek. Csupa gyümölcsös cuccot szívok, truly watermelon, banana, blood of vikings, sárgadinnyés, kólás ízeket. A Gata meg kéri a teljesítményt és az 1 akksis modok hamar merülnek. Vettem mellé 4 akksit, azokkal szerintem elég sokáig húzza majd. Vagyis ezt remélem :smile:

Szépek a körmeid :call_me_hand::slightly_smiling_face: