Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Hosszas gondolkozás után arra jutottam, nem biztos, hogy kéne venni valamit akciósan. A kis kartondobozban vannak a bontottak. A gyerek cipősdobozában a bontatlanok. Nem merem részletezni, mi van az alsó cipősdobozban, az még +10 évig elég lesz. A pg- vg meg lassan külön szekrényt kap :grin:

Ezt már tekinthetjük kissé betegesnek? Van okom aggódni?

5 kedvelés

A médiával pájra kiváncsi vagyok vajon benne lesz az életérzés mikor pallossal szeletelték :joy::pinched_fingers:

Ha kérdezik van. - @Zolika a bölcs

:joy:

Én egy olyan 20 darabot már elajándékoztam, ez itt a maradék…van még 200ml booster, meg 230ml 100-as nik. Most már végre koncentrálhatok a hardverre.

Én is kivi vagyok, 2 év és meg is tudom. :smile:

Küldjek dl tankot ? :joy: Hamarabb meg tudod

Az a gazdagok sportja. :sweat_smile:

1 kedvelés

Sí Don sí . Igaz ha le ülök keverni akkor 1 liter általános minimum 300ml :joy:

2 kedvelés

4 hónap alatt dlben elmegy egy dani ára, ha gazdaságosan keversz 6 hónap. Jó ez így nekem, viszont az így elnemköltött pénz megtakarítás, amit akár el is költhetek egy danira. 200 IQ. :joy:

Jó akkor egy négyzet belső szögeinek összege 360° a kör maga is 360° akkor négyzet = kör ?

1 kedvelés

Ha a konklúzió egy új mod, akkor a válasz igen (bár a kérdést sem értem :sweat_smile: ).

Dl sem eszik sokkal többet . Utolsó rendelésem óta ha el ment 280-370 ml van ami gyorsan kopik mert jó az íze . Ebből 100 ml csak a black hole

1 kedvelés

Nem tudom, azért egy átlag dles szerintem napi 20ml-t betermel, de inkább ne rontsad el a matekomat, jó? Kell egy új mod.

2 ml tankokat használom főleg törpe és Doom . Max 12 ml szerintem

4 kedvelés

De te tápos vagy, Jani mtlben eltol 30ml-t. :joy:

Egyébként az 8 hónap alatt egy új mod. :grin:

Gondolom felét mellé önti :rofl:.

Vagy pár év allat egy Ferrari :joy::rofl:

Halvány fogalmam sincs hogy csinálja, szerintem csak a modból vesz levegőt. :joy:

Azon keresztül lélegzik mint Veder nagyúr

Darth Vader GIF by Star Wars

Pár év? Most néztem az új honda árát, mert a szerződés fele eltelt, 14 misi, egy civicért, szerintem ez lesz az uccsó autóm…2016-ban ez 7 volt. Az évente 1 milla plusz.

Áhh annyiból át építek pár kocsit csak az a fránya kpm ne lenne ennyire unortodox . Ha mindenek van tervrajza , szignója és ő kibocsájtja az engedélyt átalakításra akkor miért nem engedi át . Megmondom mert begyepesedett kétüteműn tanult maradi zsarnok PECSétt szorongató .

1 kedvelés