Nincs ezzel semmi baj, csak ha kb. félig van, már nehézkes alatta porszívózni
Ez lengyel. Cég van… De mindegy is… Ha megfog az osztrák zollpolizei, úgy megb@sznak, kettéáll a fülem is.
Vám junió van ezt speciel nem kéne , hogy megfogja . Max a Magyar . Úgy gondolom még az sem nincs rá írva xy lötyi shop és ezt talán de nem vagyok biztos benne kocsival hozzák nem postázák. Veszélyes áru besorolás.
Unión belül zárt rendszerben mégis hogy fognák meg.
Egyébként meg sütit akarsz sütni, ahhoz kell…
A koffeines samponban nem teljesen hiszek, ezért nikotinost próbálok gyártani. Mivel még a kísérletezés elején vagyok, nem szeretnék a későbbiekben, anyagbeszerzési problémák miatt elesni életem nagy lehetőségétől. A nikotinos sampon mindamellett meglátásom szerint társadalmilag segítené hazánk kevésbé zökkenőmentes betegellátását, mert a folyamatos nikotinbevitel, csökkentené a dohányzók számát, valamint lehet a hajam is nőne tőle. Természetesen elképzelésem még fikciókon alapul, amit a való életben is szeretnék bizonyítani, ehhez azonban sok sok próbálkozásra lesz szükségem. Tisztelt bíróság, remélem ezeket önök is megértik.
Akkor nem a zoll, hanem a másik… ááá nyuszi vagyok én ehhez. Meg olyan népben nem bízom meg, amelyiknek még saját anyanyelve sincs…
Ha valaki bátrabb, mint én:
Csak cégeknek és földi szállítás bizonyos mennyiség alatt.
Nincs itt valakinek véletlenül nikotin palackozó üzeme?
Legyen ?
Tisztelettel
Mintha kezdene kialakulni az igény rá!
Most végeztem 3db 250mles palackkal
(Akiket érint tudja kié )
Tisztelettel
- Csókolom Mariska néni! Van-e a faluban rasszizmus?
- Nincs fiam, de igény az volna rá…!
Nem kisfaluban és holo-val ismertem.
Ez menő…
Ami nem ízlik lefolyóban végzi?
Arra jöttem rá, hogy nincs rossz íz, csak nem elég kokszos tekerés.
Előbb-utóbb hozzászokik az ember.
A DC pisztácia szerintem nem jó. …hamar elfogyasztom.