Ezaz, csináld még, ezért járunk ide.
Barátnőm beuzemelte a regi vinci x2-ot, hogy tudja valtogatni az izeket, mivel mtl-ben majdnem 1 honap 100ml, de nekem kellett megtekernem a belevalo kis rba-t. Nahh a 2. tekeres utan ugy dontottem, hogy inkabb kap egy tankot mert en megegyszer meg nem tekerem meg akkor mar raktam melle 1-2 probaaromat is
Sajnos nem tudok ma benne lenni, délutános vok
Szomorúan olvasom ezt.
Ahogy a Robotzsaruban mondta az öreg főnök:“Dick, én mélységesen levagyok sújtva”.
Hölgyeim és uraim, Fiúk és Lányok… Ha vásárolni szeretnék és érdeklődök, nem ér válaszolni, beszéljetek le róla. De ezt a bővítést azért nem bántam meg most.
A Jelly borostyánsárga külsővel nagy parti arc.
Ha le leszek cseszve, többé be nem teszem ide a lábam…
Jó választás volt a pioneer, hidd el…
Úgy vélem ez az a hely ahol nem lehet elbújni a ló alkatrész osztás elöl . Meg kapod ha kö ha nöm
Elviccelitek, így nem tudok én sem komoly lenni.
Én komolyan veszlek …
Csak annyit akartam mondani, hogy majd szétszedem külön témákra amik olyanok, de félre vagyok értve.
Ha már keverés: valakinek van insider infója arról, hogy Aromaparadise akkor tényleg bezár? Bocs, ha ezt mindenki tudja rajtam kívül, csak én nem vagyok közösségimédia-tag. Mindenesetre én tegnap még berendeltem a kedvencekből, illetve pár újdonság is érkezik. Amúgy csak vagy fél év múlva rendeltem volna…
Ez olyan “minden jel arra mutat” szerű harmadik szem által észlelt anomália.
Emailre azt a választ adták,hogy ezt a hónapot még végigviszik,azután jóccakát.
Akkor én is sötétben botorkáltam félig…bár a kedvenceim már jó ideje kikoptak náluk.
Ő ez a francia gyártó? Mert ha igen nem biztos , hogy cég nélkül be tudod rendelni .
Semmi vicc nincsen ebben.
Szerintem mindenki komolyan veszi majd a büntetést.
Ja és semmi félreértés nincsen.
1000L? Ajtón be fog férni? Ezzel gondolom a következő 2 évre le lesznek fedve az igényeid
Milyen életérzés lehet IBC tartályból töltögetni a tankot?