Köszi, még rum is kell
Egyszer rendeltem a vape42-töl egy rum-vaniliát, na annak konkrétan sportszelet ize volt
Hú, az nagyon bejött
Azhad carribean nálam top3 a valaha kóstolt összes aroma közül, bár ott tejszín helyett cavendish van a kókusz es ananász mellett.
Igeeen ezt már kinéztem magamnak!
Ha már kis hazánk vape shopjai nem akarták árulni a Journey Ry4-et vettem a forgalmazótól és még ezt azt
Belegondolok hogy ez egy pont akkora vödörre való levesre elég ,mint amibe a halaknak szoktam kaját keverni
Erősen sóhajtozom
Most őszintén ,tudja valaki hogy melyik régi cigiben volt keverve burley dohány ??Nem kicsit b@ssza a csőrömet .Nekem lpv levesem van ami burleys.Mikor először kóstoltam egyből volt egy gyerekkori flashem.Nem úgy,akkor még nem cigiztem,de ezt az aromát lehetett érezni sok cigin a környezetemben .
azthiszem a drum
Olyan “érdekes “,neha előveszem pár tankra aztán elrakom pár hétre .Amikor szívom akkor egésznapos ,nem sokaltatós,nem lesz izvakság,de nem tudom eldönteni hogy szeretem-e.Ha valamikor elfogy viszont lehet rendelek meg.Egyelőre van még majd 100ml szeptemberi keverék
Sziasztok,kíváncsi leszek ezekre a karácsonyi ízekre itt is szeretném meg köszönni nektek @ButcherHUN le a kalappal előtettek.Jó gőzölést mindenkinek.
Egi és köszönjük Majd egy beszámolót mondhatnál, hogy milyen volt az almás fahéjas. Nekünk nem jutott belőle a kis készlet miatt
Sima egyfajta ízek jönnek be nekem is ,ha olcsót is akarsz akkor ajánlom az INAWERA és a flavorart aromákat
írok majd persze beszámolót de ki is porciózok belőle nektek ha össze keverem aztán postán fel adom nektek,hogy meg kóstoljátok
Köszönjük, de ne ránk pazarold. Szerintem lesz rá más érdeklődő is
várjatok még jőjjek rá melyik az almás fahéjas ennyi aroma közül.
jó,hogy van benne ilyen kártya innen fogom tudni melyiknek milyen íze is lesz. csak még a 10ml aromákon gondolkodom,hogy 10 vagy 12% ban keverjem vajon őket.Lehet 12 be fogom hogy legyen valami íze is
Kb mennyi idő volt mig megérkezett Journeytol a rendelés? Tegnap rendeltem kíváncsi vagyok mikor érkezik
Szia! 4nap…