Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Köszi, még rum is kell :joy:

1 kedvelés

Egyszer rendeltem a vape42-töl egy rum-vaniliát, na annak konkrétan sportszelet ize volt
Hú, az nagyon bejött :grin:

3 kedvelés

Azhad carribean nálam top3 a valaha kóstolt összes aroma közül, bár ott tejszín helyett cavendish van a kókusz es ananász mellett. :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Igeeen​:heart_eyes: ezt már kinéztem magamnak!

1 kedvelés

Ha már kis hazánk vape shopjai nem akarták árulni a Journey Ry4-et vettem a forgalmazótól és még ezt azt :slightly_smiling_face:

15 kedvelés

Belegondolok hogy ez egy pont akkora vödörre való levesre elég ,mint amibe a halaknak szoktam kaját keverni​:rofl::ok_hand:
kép

8 kedvelés

Erősen sóhajtozom :smiley:

2 kedvelés

Most őszintén ,tudja valaki hogy melyik régi cigiben volt keverve burley dohány ??Nem kicsit b@ssza a csőrömet .Nekem lpv levesem van ami burleys.Mikor először kóstoltam egyből volt egy gyerekkori flashem.Nem úgy,akkor még nem cigiztem,de ezt az aromát lehetett érezni sok cigin a környezetemben .

4 kedvelés

azthiszem a drum

2 kedvelés

Olyan “érdekes “,neha előveszem pár tankra aztán elrakom pár hétre .Amikor szívom akkor egésznapos ,nem sokaltatós,nem lesz izvakság,de nem tudom eldönteni hogy szeretem-e.Ha valamikor elfogy viszont lehet rendelek meg.Egyelőre van még majd 100ml szeptemberi keverék :rofl:

2 kedvelés

Sziasztok,kíváncsi leszek ezekre a karácsonyi ízekre itt is szeretném meg köszönni nektek @ButcherHUN le a kalappal előtettek.Jó gőzölést mindenkinek.:blush::wink:

10 kedvelés

Egi és köszönjük :blush::blush: Majd egy beszámolót mondhatnál, hogy milyen volt az almás fahéjas. Nekünk nem jutott belőle a kis készlet miatt :joy::joy:

7 kedvelés

Sima egyfajta ízek jönnek be nekem is ,ha olcsót is akarsz akkor ajánlom az INAWERA és a flavorart aromákat

1 kedvelés

írok majd persze beszámolót de ki is porciózok belőle nektek ha össze keverem aztán postán fel adom nektek,hogy meg kóstoljátok​:blush::wink:

5 kedvelés

Köszönjük, de ne ránk pazarold. Szerintem lesz rá más érdeklődő is :blush::blush::heart:

3 kedvelés

várjatok még jőjjek rá melyik az almás fahéjas ennyi aroma közül.:sweat_smile:

2 kedvelés

jó,hogy van benne ilyen kártya innen fogom tudni melyiknek milyen íze is lesz.:blush::wink: csak még a 10ml aromákon gondolkodom,hogy 10 vagy 12% ban keverjem vajon őket.Lehet 12 be fogom hogy legyen valami íze is​:blush:

10 kedvelés

red asterie mindenkinek ajánlom

7 kedvelés

Kb mennyi idő volt mig megérkezett Journeytol a rendelés? Tegnap rendeltem kíváncsi vagyok mikor érkezik :slight_smile:

1 kedvelés

Szia! 4nap…

2 kedvelés