És ez minő?
Talán Dexter laboratóriumából sárkánygyümölcs? ![]()
Meguntam a kevergetést.Lehet többe kerül de Nekem így jobb.
Ez bőven vállalható, amiket mostanában rendeltem azokhoz képest csúcskategória!
Megtörtént az első kóstolás a Blendfeel Basma Raw-ból.Mivel ez az első kivonatos aromám,nincs összehasonlítási alapom.Meglehetősen pozitív az első benyomásom.Egy kellemesen édeskés,fűszeres íz.Esküszöm,hogy mintha egy kis csokit is éreznék rajta.Szóval tetszik a dolog![]()
Kimixeltem a spirit of the woods-ot![]()
Illatra ugyanaz, most már csak az ízére leszek kíváncsi! Ha stimmel, akkor megosztom veletek a receptet![]()
Na erre kíváncsi leszek,egyszer próbállkoztam S.C. Jericho-t csinálni,hát nem nagyon sikerült![]()
![]()
Szerintem ez olyan, mint a parfüm készítés, szaglás kell hozzá ![]()
Kutyultam már én is párszor, amilyen az illata, nagyjából olyan lesz az íze is. Csak maga az aromát összekeverve illatra tömény.
Gratulálok, remélem szuper lesz és mi is élvezhetjük a végeredményt, ha csak vírtuálisan is. ![]()
Köszönöm Kinga! Hát remélem ízre is az lesz, amilyennek lennie kell
most érik, aztán 2 het múlva rákostolok! Még kiakarok kísérletezni egy pinacolada tejszínes valamit, csak nem volt ananász a múltkor![]()
Sziasztok az én kedvenc aromám coay cat töl a a copycat cola
szerintem szenzációs . Csak mindig hamar elfogy gondolom nem hiába … de most az egyik oldalon van még aki teheti rendeljen belőle max teszt nek szerintem az egyik legjobb üdítő aroma amit kostoltam (finom nagyon és olcsó ) de ugye ízlések és pofonok …
Az tök jó lenne.
Eddig kb 3 pinacoladat kóstoltam, mindegyiktől állt a szőr a hátamon, az összes szar volt. Mindnek volt egy mellékize, mintha konkrétan fakérget reszeltek volna bele.
A chill pillnek van ananásza, nekem most az van a tankban, kifejezetten finom ananász, kicsit édes nekem, de ez snv, adott volt a mennyiség, nem volt kedvem pancsolni vele, marad igy, már ameddig tart ![]()
Sziasztok.Ha finom pinacoladát kerestek,ezt próbáljátok ki mindenképp,szerintem a legjobb…
Én 3 hétig szoktam érlelni nekem akkor a legfinomabb.
https://vape42.hu/termek/fuu_specialites_man_o_war_10ml.html
Köszi a tippet @Edina_Pogonyi ![]()
Köszi, mindenképp ![]()
Igazán nincs mit ![]()
Én nagyon várom a receptet ![]()