És ez minő?
Talán Dexter laboratóriumából sárkánygyümölcs?
Meguntam a kevergetést.Lehet többe kerül de Nekem így jobb.
Ez bőven vállalható, amiket mostanában rendeltem azokhoz képest csúcskategória!
Megtörtént az első kóstolás a Blendfeel Basma Raw-ból.Mivel ez az első kivonatos aromám,nincs összehasonlítási alapom.Meglehetősen pozitív az első benyomásom.Egy kellemesen édeskés,fűszeres íz.Esküszöm,hogy mintha egy kis csokit is éreznék rajta.Szóval tetszik a dolog
Kimixeltem a spirit of the woods-ot
Illatra ugyanaz, most már csak az ízére leszek kíváncsi! Ha stimmel, akkor megosztom veletek a receptet
Na erre kíváncsi leszek,egyszer próbállkoztam S.C. Jericho-t csinálni,hát nem nagyon sikerült
Szerintem ez olyan, mint a parfüm készítés, szaglás kell hozzá
Kutyultam már én is párszor, amilyen az illata, nagyjából olyan lesz az íze is. Csak maga az aromát összekeverve illatra tömény. Gratulálok, remélem szuper lesz és mi is élvezhetjük a végeredményt, ha csak vírtuálisan is.
Köszönöm Kinga! Hát remélem ízre is az lesz, amilyennek lennie kell most érik, aztán 2 het múlva rákostolok! Még kiakarok kísérletezni egy pinacolada tejszínes valamit, csak nem volt ananász a múltkor
Sziasztok az én kedvenc aromám coay cat töl a a copycat cola szerintem szenzációs . Csak mindig hamar elfogy gondolom nem hiába … de most az egyik oldalon van még aki teheti rendeljen belőle max teszt nek szerintem az egyik legjobb üdítő aroma amit kostoltam (finom nagyon és olcsó ) de ugye ízlések és pofonok …
Az tök jó lenne.
Eddig kb 3 pinacoladat kóstoltam, mindegyiktől állt a szőr a hátamon, az összes szar volt. Mindnek volt egy mellékize, mintha konkrétan fakérget reszeltek volna bele.
A chill pillnek van ananásza, nekem most az van a tankban, kifejezetten finom ananász, kicsit édes nekem, de ez snv, adott volt a mennyiség, nem volt kedvem pancsolni vele, marad igy, már ameddig tart
Sziasztok.Ha finom pinacoladát kerestek,ezt próbáljátok ki mindenképp,szerintem a legjobb…
Én 3 hétig szoktam érlelni nekem akkor a legfinomabb.
https://vape42.hu/termek/fuu_specialites_man_o_war_10ml.html
Köszi a tippet @Edina_Pogonyi
Köszi, mindenképp
Igazán nincs mit
Én nagyon várom a receptet