Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

És ez minő?

4 kedvelés

Talán Dexter laboratóriumából sárkánygyümölcs? :sweat_smile:

3 kedvelés

Meguntam a kevergetést.Lehet többe kerül de Nekem így jobb.

2 kedvelés

Ez bőven vállalható, amiket mostanában rendeltem azokhoz képest csúcskategória!

2 kedvelés

hqdefault

4 kedvelés

készülök a világvégére, 16 féle íz bekeverve :slight_smile: már csak türelmesen várni kell !

13 kedvelés

Első karácsonyi leves ami ízlik, és a valaha volt legkoxolósabb :sweat_smile:

11 kedvelés

Megtörtént az első kóstolás a Blendfeel Basma Raw-ból.Mivel ez az első kivonatos aromám,nincs összehasonlítási alapom.Meglehetősen pozitív az első benyomásom.Egy kellemesen édeskés,fűszeres íz.Esküszöm,hogy mintha egy kis csokit is éreznék rajta.Szóval tetszik a dolog​:grinning:

6 kedvelés

Mai beszerzés :blush:

12 kedvelés

Kimixeltem a spirit of the woods-ot​:grinning:
Illatra ugyanaz, most már csak az ízére leszek kíváncsi! Ha stimmel, akkor megosztom veletek a receptet​:heart_eyes:

7 kedvelés

Na erre kíváncsi leszek,egyszer próbállkoztam S.C. Jericho-t csinálni,hát nem nagyon sikerült​:thinking::slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Szerintem ez olyan, mint a parfüm készítés, szaglás kell hozzá :grin:

2 kedvelés

Kutyultam már én is párszor, amilyen az illata, nagyjából olyan lesz az íze is. Csak maga az aromát összekeverve illatra tömény. :slight_smile: Gratulálok, remélem szuper lesz és mi is élvezhetjük a végeredményt, ha csak vírtuálisan is. :blush:

3 kedvelés

Köszönöm Kinga! Hát remélem ízre is az lesz, amilyennek lennie kell :grinning: most érik, aztán 2 het múlva rákostolok! Még kiakarok kísérletezni egy pinacolada tejszínes valamit, csak nem volt ananász a múltkor​:grin:

4 kedvelés

Sziasztok az én kedvenc aromám coay cat töl a a copycat cola :slight_smile: szerintem szenzációs . Csak mindig hamar elfogy gondolom nem hiába … de most az egyik oldalon van még aki teheti rendeljen belőle max teszt nek szerintem az egyik legjobb üdítő aroma amit kostoltam (finom nagyon és olcsó ) de ugye ízlések és pofonok …

3 kedvelés

Az tök jó lenne.
Eddig kb 3 pinacoladat kóstoltam, mindegyiktől állt a szőr a hátamon, az összes szar volt. Mindnek volt egy mellékize, mintha konkrétan fakérget reszeltek volna bele.
A chill pillnek van ananásza, nekem most az van a tankban, kifejezetten finom ananász, kicsit édes nekem, de ez snv, adott volt a mennyiség, nem volt kedvem pancsolni vele, marad igy, már ameddig tart :smiley:

5 kedvelés

Sziasztok.Ha finom pinacoladát kerestek,ezt próbáljátok ki mindenképp,szerintem a legjobb…
Én 3 hétig szoktam érlelni nekem akkor a legfinomabb.
https://vape42.hu/termek/fuu_specialites_man_o_war_10ml.html

7 kedvelés

Köszi a tippet @Edina_Pogonyi :grinning:

1 kedvelés

Köszi, mindenképp :heart_eyes:

1 kedvelés

Igazán nincs mit :slight_smile:
Én nagyon várom a receptet :heart_eyes:

2 kedvelés