Azt hiszem egyelőre elég lesz ennyi aroma, most már csak be kéne keverni
sziasztok,ez tegnap jött meg nekem még jó,hogy voltak pontjaim így be váltottam azokat és 0 ft volt szállítással együtt ez a limitált elixir,kíváncsi leszek rá majd milyen is lesz az íze.
Nagyon nyomják a reklámot…
nyomják nyomják elvileg Aromás , füstös dohány levél, mitikus olasz krémesség és egy kevés por cukor a desszertesség jegyében. Kíváncsi leszek erre csak még majd 80vg 20pg alapot kell vennem lehet majd januárban keverem be ezt addig még van mit szívjak bőven.Itt a tonico mela verde is azt sem kóstoltam még meg van már vagy 2 hónapos hanem 3 már ki tudja.El vagyok látva levessel veszem ha kell ha nemez mind a 3 leves van már vagy 3 hónapos szerintem.
Uu pedig arra a tonicora kíváncsi lennék
öntök ki neked kóstolóba he kell.Csak nincs flaskám 10mlHa lenne valakinek 10ml üres flaskája elküldhetné ha üres vagy 2 3 db jöhetne
nagyon kedves tőled, de az is elég ha kóstolás után véleményezed az infamous gin tonicot is imádtam nyáron, ez meg ahhoz képest nagyon nextlevelnek tűnik pont ma dobtam ki 40db 10ml nikotinos flaskát. mellékesen igazán figyelhetnének a környezetre is, hogy ne 40x10mlbe adják, hanem 4x100ml például
majd persze tolok véleményt ha eljutok a kóstolásigpedig van nekem mtl rda amiben lehetne kóstolni lehet majd meg is fogom a hétvégén.
ByKa v9-et már beüzemelted?
Kaphatok egy linket ? Köszi
Az asszony elvette, csak karácsonykor kapom meg az új mod-al együtt!
köszönöm
Úgy izgulok mit sikerül belőlük kihozni
A Farnciákkal szerintem megtartom a barátságot, nem is rendeltem ennyi mindent
Imádom a franciákat, mindig küldenek ajándékot
Figyelj már a nyalóka is befigyelt szerinted a plusz 3 aromát nem értem hogy keveredet ide gondolom az is kari ajándék vagy nem tudom. De 3szor is vissza néztem a rendelést ez sok, de ez nem panasz, Isten tartsa meg jó szokásukat.
Szia,
Karacsonytol függetlenül mindig dobnak mellé ajándékot.
Nekem a múltkor 4 új francia aromát küldtek kóstolóba, plusz palacknyitót stb.
Szóval itt a spirit receptje: (50ml) én 30/70 pg/vg-ben keverem
-pyramid dohányos aroma 3%
-5 csepp TPA mandula
-20 csepp TPA kókusz
-5 csepp krémesitő
Ami még hiányzik és kell bele, de szerintem így is majdnem ugyanaz, ízlés szerint
-vanília
-a süti rum, vagy konyak? ( ezt még keresnem kell, merre van)
Egészségetekre!