Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Azt hiszem egyelőre elég lesz ennyi aroma, most már csak be kéne keverni :grin:

16 kedvelés

sziasztok,ez tegnap jött meg nekem még jó,hogy voltak pontjaim így be váltottam azokat és 0 ft volt szállítással együtt ez a limitált elixir,kíváncsi leszek rá majd milyen is lesz az íze.:blush::wink::grin:

13 kedvelés

Nagyon nyomják a reklámot…

2 kedvelés

nyomják nyomják elvileg Aromás , füstös dohány levél, mitikus olasz krémesség és egy kevés por cukor a desszertesség jegyében. Kíváncsi leszek erre csak még majd 80vg 20pg alapot kell vennem lehet majd januárban keverem be ezt addig még van mit szívjak bőven.Itt a tonico mela verde is azt sem kóstoltam még meg van már vagy 2 hónapos hanem 3 már ki tudja.El vagyok látva levessel veszem ha kell ha nem​:blush::wink::sweat_smile:ez mind a 3 leves van már vagy 3 hónapos szerintem.

11 kedvelés

Uu pedig arra a tonicora kíváncsi lennék :grin:

2 kedvelés

öntök ki neked kóstolóba he kell.Csak nincs flaskám 10ml​:blush:Ha lenne valakinek 10ml üres flaskája elküldhetné ha üres vagy 2 3 db jöhetne​:sweat_smile:

1 kedvelés

nagyon kedves tőled, de az is elég ha kóstolás után véleményezed :slightly_smiling_face: az infamous gin tonicot is imádtam nyáron, ez meg ahhoz képest nagyon nextlevelnek tűnik :grin: pont ma dobtam ki 40db 10ml nikotinos flaskát. mellékesen igazán figyelhetnének a környezetre is, hogy ne 40x10mlbe adják, hanem 4x100ml például :grin:

1 kedvelés

majd persze tolok véleményt ha eljutok a kóstolásig​:wink::sweat_smile:pedig van nekem mtl rda amiben lehetne kóstolni lehet majd meg is fogom a hétvégén.

1 kedvelés

9 kedvelés

ByKa v9-et már beüzemelted?

3 kedvelés

Kaphatok egy linket ? Köszi :slightly_smiling_face:

Az asszony elvette, csak karácsonykor kapom meg az új mod-al együtt! :laughing: :rofl:

8 kedvelés

Naná :smiley:
https://journey-liquids.com/en/

1 kedvelés

köszönöm :slight_smile:

Úgy izgulok mit sikerül belőlük kihozni :smiling_face:
A Farnciákkal szerintem megtartom a barátságot, nem is rendeltem ennyi mindent :thinking::thinking:

11 kedvelés

Imádom a franciákat, mindig küldenek ajándékot :grinning::heart_eyes:

5 kedvelés

Figyelj már a nyalóka :lollipop: is befigyelt szerinted :smiling_face: a plusz 3 aromát nem értem hogy keveredet ide gondolom az is kari ajándék :gift: vagy nem tudom. De 3szor is vissza néztem a rendelést ez sok, de ez nem panasz, Isten tartsa meg jó szokásukat.

7 kedvelés

Szia,

Karacsonytol függetlenül mindig dobnak mellé ajándékot. :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Nekem a múltkor 4 új francia aromát küldtek kóstolóba, plusz palacknyitót stb.

9 kedvelés

Szóval itt a spirit receptje: (50ml) én 30/70 pg/vg-ben keverem
-pyramid dohányos aroma 3%
-5 csepp TPA mandula
-20 csepp TPA kókusz
-5 csepp krémesitő
Ami még hiányzik és kell bele, de szerintem így is majdnem ugyanaz, ízlés szerint :grinning:
-vanília
-a süti rum, vagy konyak? ( ezt még keresnem kell, merre van)
Egészségetekre! :kissing_heart:

3 kedvelés