Á, én így is laza vagyok, mint a rigalánc. Elalváshoz meg a szükséges idő 1 perc 12 másodperc. A felkelés, na, az már más téma, márha ezt lehet kelésnek nevezni…kiesés az ágyból?
A Greeneo CBD kép hátterében az nem is Kanabisz levél, hanem Monstera. Kész átverés!
Nézd gondolatban alulról egyből emelkedővé változik…
Én jól tartom magam, befutott a 2 csomag
Köszi @Ispy
Akkora illatfelhő volt az autómatánál, éreztem merre a csomag
Befutott a vape dobozom is, amit az ikea sikeresen bwdobozolt és kiküldött 7 nap alatt
Naná hogy nekem kell összerakni is
Kifolyt?
Ott van a címkén.
Várjá…volt valami barack mix, körte mix és cherry queen bekeverve 10mg-ra.
A barack nem lehet, az nem volt tele, akkor mi tudom én, meglepi.
Akkor cherry queen
Nem vagy vele egyedül
Valamikor én is, (de ha jól emlékszem @Zolika is) hogy én dohányosat nehogy már,
nem azért szoktam le
De ezeknek csak töredék %ban van RY4 , azért ezek még nagyon messze vannak
az igazi “hamutartós” íz világtól.
Sőt egy példa az Obsidianra, volt egy hölgy aki csak desszerteket kereset de nem igazán találat, ajánlottam neki az Obsit hogy próbálja ki de nyomokban dohány szerűt is tartalmaz
Már érés vége fele voltunk, és arról beszéltünk ha nem jó akkor milyen feltéteket vegyen.
Kivárta a 4 hetet megkóstolta, és mondta hagy ő a “csak” desszertek között nem talált ilyen finomat.
De nem vagyunk egy formák, ne nagyon szidj ha nem jönne be ,
mondjuk @Zoli76 on kívül nem sokat tudok
Tisztelettel
Dehogy szívok én dohányosakat
Amúgy meg DE
És engem is rávezettetek mi a jó
Azóta megszerettem,és mindent is kipróbálok ami “desszert”-re hajazó dohány utánzat
Nálam egy különbség van, hogy én nem azért nem szívtam eddig dohányost mert "hogy én dohányosat nehogy már, nem azért szoktam le " , hanem mert mindenki azt mondta, ez most is áll, hogy cigi érzést egyik sem ad. Ezért azon az elven indultam el, hogy olyant szívok, ahol esélyem sincs keresni a “cigi” érzést . Aztán rábeszélődtem indirekt módon a pisztáciásra és elindultam a lejtőn , az irány szubjektív
Már csak egyben segítsetek az Obsidian-t mennyibe keverjem, tekintettel arra, hogy nekem a pisztáciás 15százalékban jó ? 6-10 ig olvastam mindent
Én 8- ban kevertem nekem így ízlik
Jómagam dohányos levekkel kezdtem anno 9 éve, (MJ Babylon, Arrakis, RY4 az elsők között volt) de hamarosan kanyarodtam a szimpla desszert vagy gyümölcs ízek felé. Igazából azóta is ez a vonal fut. Citromos és hűsítő levesek nyáron favorit.
de te a pisztáciát 20-ban kevered ha jól emlékszem
Én DC pisztáciát 20, Obsidiant 8-ban keverem