Higadtságot a megfelelő időben mikor ki tesz a váltás magáért egy 5 perces hiba elhárítása miatt 5 órája áll a gép például.
Igen, ezt is olvastam… bár én nem vagyok egy ideges típus, sőt lehet túl nyugodt. Élénkítő, frissítő hatás?
Az nincs, bár azt írják kis dózisban van.
Lehet még sose próbáltam kis dózist, de nyugtat inkább.
Nyugalom kolegám MŰvez igen jókedvű egész nap tőle . 20mg/ml ben
Ez jó lehet egész életemben elkísérő drukkos/stresszes állapotokra is? Ilyen hülye agyam van. Tudok feszülni a semmin… És 15 éve szarul alszom (azaz nehezen alszom el…)
Hmm szerintem engem már csak par dolog élénkít fel ilyen szoros munkarendbe . Egyik az uzsgyi és egyéb tesvérei másik amivel sakkban vannak tertva a férfiak nagya.
Amikor rá sterszelsz arra hogy nincs meg a streszlabada
Ha csak nyugtat, nem kell. Ha kis dózisban pörget, akkor lehet kipróbálom. Néha keveset tudok aludni idő hiányában, de ott kéne lenni viszont másnap fejben. Uccu neki
Akkor szívjak 200-as nic-et…ok
De használ csak kinek mikor, mennyi, keverésben . Spec mesh tank +ideg = instant 2ml szublimálódás
Greeneo ból van 2000mg is . Csak ez volt most elérhető van jobb 100%as állítom . Ez pont a MŰveznek lett amúgy .
A férjem pánikbeteg. Neki vettük eredetileg. Mivel nála enyhít a szorongáson, így ki merem jelenteni hogy használ.
Én nem vagyok pánikbeteg, csak azóta szorongok/drukkolok/izgulok, mióta először megláttam a fényt nem súlyos, de néha zavar. Plusz mondom, altatóval is nehezen alszom el néha…
Jó de ez is szorongás. Amúgy nála is alvászavarral kezdődött
Nem vagyok orvos, de franciáknál egész jó áron van booster és nyelv alá cseppentős is, érdemes kipróbálni.
Elgondolkodom…próbálni se próbáltam még
Bekápszizást ne várj/remélk. Inkább csak olyan minden fasza, süt a nap érzést.
Teljes egészben szimpibb a hatás csak azért ugye elvonó jár
Pont ez az, hogy ellene is vagyok a “beállásnak”, pár éve nem is iszom. (Előtte is csak hébehóba).
Az ivást én se komálom…
Beállni nem fogsz tőle, ezt megígérem. Pici adagokkal kezdj, azt növeld fokozatosan amíg nem vagy jól.
Lehet veszek én is, aztán ha az asszony épp kiborul valamin éppen, akkor csak…feel the sunshine, baby.
Ha nem a franciáktól akkor ide haza ez az egy normális van .https://eliquidonlineshop.com/cbd/94730-greeneo-cbd-booster-500mg-10ml.html
Itt is jó árban van csak nem itthon
https://www.lepetitvapoteur.com/en/greeneo/10062-cbd-booster-greeneo.html