Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Ha annyinak írják,azt ha a fene fenét eszik is annyi :joy::joy::joy:
Szeretem érezni a jó ízeket :grin:

Én 7,5% a DC-ét 15% :slight_smile:

Tisztelettel

3 kedvelés

200 ml-es üvegem van, igy marad még ha nem lenne elég az ajánlott 7,25 :wink:

2 kedvelés

Én nem tudom hogy honnan jött a vape42nek ez a szép kerek szám :slight_smile:
De…
pl.
https://www.aromaparadise.hu/chefs-flavours-diy-or-die-obsidian-30ml-aroma
Mert amikor volt “gyári” ők is forgalmazták.
Viszont ami inkább, többet mond az a gyári recept:

Különben majdnem mindegy is, mert én nem hiszem hogy észre vennék 0,25%-ot :slight_smile:

Ami érdekesebb az a SS. mert ott a gyári 12 % volt még a címkén is az van, viszont az új és a
recept is 11% ír.

Én ennél racionálisabb vagyok, hogyan jön ki 1 vagy 2 flakon .
obsibol 4 adag 100ml liquid jön ki 1 db aromából 7,5 % ban
Az ss nél én maradnék a 12%nál 1db aroma 2,5 adag, 2 db 5 adag 100 kész liquid.

De ez igazából megint ahogy te szeretnéd, akár hány % ban kevered ebből nem lesz gyümis-húsítős :slight_smile:
Tehát ha az íz világa számodra megfelel, a % kiigazítani utánna is kitudod ha szükséges, ahogy írtad is.

Tisztelettel

7 kedvelés

Mondjuk nem vagyok én annyira precíz, kivéve a nic-et, hogy számítson a 7,25, vagy 7,5 százalék. Mivel mindig kerekítek ml-re. A ss-t meg 11-re keverem az biztos. Ha nem tudom mi a jó nekem, akkor mindig aromázni szeretek, így a túlaromázás szappanosság és egyéb problémáit könnyebb elkerülnöm :slight_smile:

4 kedvelés

Megvan. Tényleg nagyon más, egyelőre még “murci” formában van az első fél deci az onnan való rumos vaníliával keverve. Ez utóbbiból 2/5 rész a csokihoz képest, összességében pedig 8,5 %. Mégegyszer köszönöm az ötletet! !-5 napot várok vele, aztán pont kerül a kíváncsiságra.

Alaplevet ki honnan rendel ?
Anyagilag úgy látom, hogy a FloraVita a nyerő ?
Ízre megfelelő? Úgy értem, hogy mellékíz mentes ?

1 kedvelés

Sokan használjuk szerintem itt és nincs vele bajunk,szinte az egyik legolcsóbb és többfélét tudsz keverni mint a bekevertből,ami ugyanebből van a shopokban max más névvel :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 kedvelés

Plusz többszörös árért.

Én is floravitázok, teljesen rendben van :slight_smile:

Ma megjott a nic. Holnap keveres. Ujra egy kis sarga ea gorogdinnye.

1 kedvelés

Ha már nic … boostert honnan szoktatok rendelni ? Én eddig csak ezt próbáltam :

1 kedvelés

Utoljára 20-as boostett Liquidhall-on vettem, de az jó régen volt. Nem csípem a kis üvegcséket​:blush:

2 kedvelés

Akkor mi a nyerő ? :grin:

Aromamester alapanyaga pl.

2 kedvelés

Aha, ezt jobban csípem​:wink:

1 kedvelés

Jap csak is az aroma mester amíg nem szankcionálják őket is . Utána csak literes nic lesz franciaktól :grin:

2 kedvelés

Remélem ők alaposan hátra bújtak a sorban​:blush:

4 kedvelés

Én is nagyon remélem. Ha nem akkor FR vagy USA . Csak USA durva anyag durva ár 1000mg /ml ha jól emlékszem a kicsi és az is 10 ml ár passz öregszem :rofl:

1 kedvelés

Nikelosztó központ a vaperinának?:rofl:

1 kedvelés