Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Ez pontosan így van. :slightly_smiling_face: Csak én akkor még kevesebb nikket használtam (szívtam) mint most. Mégis ilyen tökre nem olyan lett. Egyébként vaníliás dohánynak elment. :sweat_smile:

2 kedvelés

@Peva71 Éva ajándéka.Köszönöm szépen !Kedvencek!

4 kedvelés

Nem bírtam magammal, meg kellett kóstoljam a fahéjas álmot :joy:

Kedden este kevertem be, az oldalon írt recept közepét céloztam meg, tehát 4%. Elég gazdaságos, 2ml aromából lett 50ml liquid, amit a végére 60vg-40pg-re hoztam ki, 4mg/ml nikotin tartalom mellett.

Még azért érnie kell, van egy kis mellékíze, picit szúrós a nikotin is. Bekevertem, jól összeráztam, azóta nem nyúltam hozzá, tehát ez mind érthető, és számítottam is rá.

Viszont ezektől eltekintve egy nagyon finom selymes ízt kaptam!
A fahéjat én csak nyomokban fedeztem fel, éppcsak jelzi hogy azért ott van. Feltűnt egy csipetnyi vanília, meg talán valami jól átsült de még nem égett piskótát érzek ki belőle. Az édességétől tartottam, meg hogy majd biztos összeragad az összes számban lévő dolog, de csak enyhén édes. Nagyon kellemes, abszolút pozitívan csalódtam benne.

Megnyugodtan, elment egy fél tanknyi, a többit még hagyom pihenni :slight_smile:

6 kedvelés

Kérdéses aromák. Nehezen tudtam eldönteni, hogy ide tegyem, még a karácsonyi ajándékommal kapcsolatos kérdések.
Kék villamos:

Milyennek kellene hogy legyen a színe?

Bontva volt, azt hiszem, a nic. is érzik rajta, de túl sötét. Nem tudom,a képeken látszik -e? Ez akkor még hígítatlan SNV? Azt írják a lányok, az én ízlésem kifordított. Ha látjátok, milyen sötét elhiszitek, hogy keserű csoki meggylikőrrel, és nem vanília az íze? Ami mellette van, azt ebből kevertem 50% üres alaplé + 25 % M-tájp, ami már készre kevert volt. Így már jobb valamivel, de még mindig hígítható?

A másik (Omerta) ez volna. Igaz, elszívtam, de túl erősnek találtam, bár megint egy jó íz, csak tovább hígítható? Volt benne egy ujjnyi. Az most aroma volt, vagy ennyi maradt belőle?

Ez is túl sötétnek tűnik. (Journey old Captain) Amúgy is az összes Journey 18 mg/ml felirattal érkezett, ha nem akarok nikotin mérgezést, amúgy is hígítanom kellene.

2 kedvelés

Szia Feribácsi! A Villamos és az Old Captain is bír sötét tea színű lenni. A Captain-t 2,5-3%-ban higítva is besötétül 1hónap alatt simán.

Egy Öreg Kapitányhoz illik is a Whiskey árnyalat :wink::

3 kedvelés

Mindegy. Addig hígítgatom, amíg soknak érzem. Az M-type nekem meg túl keserű. Az ilyen túl édesekkel keverve szívhatóvá válik mind a kettő.

2 kedvelés

Köszönöm! :hugs: Akkor ez nekem (is) való. :blush:

3 kedvelés

A 18 meg 15 mg műve, hogy ilyen szurok színű. Amennyit oxidálódott a nikotin, már nem is biztos, hogy annyi mint amennyi rá van írva. Amit Samu mellékelt képet, pontosan olyannak kéne lenniük.

5 kedvelés

Majd ha oda jutsz, írj róla Te is. Kíváncsi vagyok a véleményedre

Mindenképp! :blush:

2 kedvelés

Úgy minden 100. (1000. :joy:) rendelés után azért adódik olyan is, hogy a 3 tök új, teljesen ismeretlen aromából mind a 3 nagyon jó. Ezek közül most egy se végzi a WC-ben. Sőt…már így 1 nap után is baromi jó ízűek RDA-ban :grin:

9 kedvelés

És nem a tecsós kóla íze van :smiling_face:a vonatos aromákat is sokan dícsérik,és igazuk van :smiling_face:

2 kedvelés

Abszolút nem. Egy kekszest próbáltam már tőlük régebben, az is nagyon finom volt. Ezek meg most csak úgy jöttek. A banános pl. az eddigi Fairy Tale aroma helyett, de ez még attól is jobb. Szóval ja. Finom tőlük minden :smile:

3 kedvelés

Sziasztok, most nyertem ezt egy liciten, egesz jo. Bar picit nehezen szivom, mert szokatln a kicsi kazanter a nagy dl rdak utan, de legalabb tovabb tart a liquid :slight_smile:

Viszont nagyon jo az anyaga, mar nem emlekszem mibol van, de egyaltalan nem melegszik.

8 kedvelés

Pixie rda :smiling_face:figyeltem én is :joy:

1 kedvelés

Hú nekem annyira stilizált az az írás ha nem írod ide bogarasztam volna egy órat ziher . :flushed:

1 kedvelés

Sziasztok. Mai kóstoló:

6 kedvelés

Jobban néz ki mint az én Solub Kényszerérlelt Importeper aromám :grin:

Ez is csak kinéz… Nem vagyok még biztos benne, hogy be is jön :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

A virginia blueberry finom volt belőlük :stuck_out_tongue_winking_eye: