Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Azt is néztem, következő próba az lesz. Az hűsítős?

2 kedvelés

Nem mondanám hűsítősnek legalábbis én nem fedeztem fel benne de a dohánnyal pariban van az áfonya nekem​:grin:

Az áfonyásat és a dinnyéset ki fogom még próbálni mindenképp, mert jó ez is. De azért ebben van hűsítő az én ízlésem szerint… és azt nem igazán szeressem :smirk: Ezt leszámítva finom :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Cseresznyésük tuti nem hűs,olyan szívható ha más nincs :grin:

:wink:

2 kedvelés

Al carlóról mindig két szám jut eszembe . Az egyik a -1 a másik a keserű méz :rofl:

ADG Latakia - Hybrid utolsó adag, még szerencse, hogy Olaszból a héten érkezik az utánpótlás! :wave: :sunglasses:

7 kedvelés

Attól èn fájó szívvel búszúztam​:laughing:
Ha nem lenne más is max fél tank​:woman_shrugging:

Most jött meg egy csomag.
VG minőségét megőrzi 2023.07, a nic meg kicsit sárgás. Van ok aggodalomra?
Tudom én, a vg eláll tovább mint ami rá van írva, de eddig mindenhonnan ahonnan rendeltem 1-1,5 év volt még a lejáratig.

3 kedvelés

Van. Lehet, hogy kevés lesz!
A vg a “legkényesebb”, de az is jól bírja, ha túlfut a szav.időn, a pg alapú motyók meg az idők végezetéig kis túlzással.
Csak akkor aggódj, ha csípszúrkaparbüdös tetszőleges kombinációkban vagy kis pelyhek úsznak benne

A nikotin eleve sárgás, nincs azzal baj.
Viszont vg-t ennyiért meg még egy csoki ára, 1 liter kijött volna floravitától postával. Na majd legközelebb :slight_smile:

Legutóbb nem volt sárgás, ezért lepődtem meg. A vg meg tudom máshol rendelve olcsóbb lett volna, de amúgyis kellett nic, így most egyszerűbb volt. Azért köszönöm!

4 kedvelés

Megvetted, szívd is el. :rofl:

2 kedvelés

Nyugodtan használd a nic most lehet állt azért sárgult egy kicsit.A múltkori meg friss volt.

2 kedvelés

Hűtőgépet javaslom :slightly_smiling_face:

Ez kész!:blush:Egy hónapra mennek a szekrény mélyére.

7 kedvelés

Ezeket kire fogjam most ? :thinking:megvan :grin:
Kinga és Zoli miatt rendeltem :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 kedvelés

Nyaloszkóppal megvizsgáltam mindet,ígéretesnek tűnnek :smiling_face:majd kiderűl kis idő múlva :grin:

2 kedvelés

A pisztáciafagyit vállalom, a BP modsot szeretem. A többit nem látom :joy:

Kendoval lesz szopi… :slightly_smiling_face: