Azt is néztem, következő próba az lesz. Az hűsítős?
Nem mondanám hűsítősnek legalábbis én nem fedeztem fel benne de a dohánnyal pariban van az áfonya nekem
Az áfonyásat és a dinnyéset ki fogom még próbálni mindenképp, mert jó ez is. De azért ebben van hűsítő az én ízlésem szerint… és azt nem igazán szeressem Ezt leszámítva finom
Cseresznyésük tuti nem hűs,olyan szívható ha más nincs
Al carlóról mindig két szám jut eszembe . Az egyik a -1 a másik a keserű méz
Attól èn fájó szívvel búszúztam
Ha nem lenne más is max fél tank
Most jött meg egy csomag.
VG minőségét megőrzi 2023.07, a nic meg kicsit sárgás. Van ok aggodalomra?
Tudom én, a vg eláll tovább mint ami rá van írva, de eddig mindenhonnan ahonnan rendeltem 1-1,5 év volt még a lejáratig.
Van. Lehet, hogy kevés lesz!
A vg a “legkényesebb”, de az is jól bírja, ha túlfut a szav.időn, a pg alapú motyók meg az idők végezetéig kis túlzással.
Csak akkor aggódj, ha csípszúrkaparbüdös tetszőleges kombinációkban vagy kis pelyhek úsznak benne
A nikotin eleve sárgás, nincs azzal baj.
Viszont vg-t ennyiért meg még egy csoki ára, 1 liter kijött volna floravitától postával. Na majd legközelebb
Legutóbb nem volt sárgás, ezért lepődtem meg. A vg meg tudom máshol rendelve olcsóbb lett volna, de amúgyis kellett nic, így most egyszerűbb volt. Azért köszönöm!
Megvetted, szívd is el.
Nyugodtan használd a nic most lehet állt azért sárgult egy kicsit.A múltkori meg friss volt.
Hűtőgépet javaslom
Nyaloszkóppal megvizsgáltam mindet,ígéretesnek tűnnek majd kiderűl kis idő múlva
A pisztáciafagyit vállalom, a BP modsot szeretem. A többit nem látom
Kendoval lesz szopi…