Nem tudom még nem láttam. Van ?
Khmm, lemon tartra töltötted?
Nem, mert azóta sem kevertem be, mikor is küldted 3 vagy 4 hónapja?
Tiszta citromízű a szám tőle, de nem akarlak felzaklatni…
Hát ha azt nézem nem sűrűn látogatott topic pedig van haszna vág lenne haszna
Csak megsavanyodott benne a tejszín
Na holnap elmosom valamelyik tankot és próba lesz. Tuti nincs benne.
Nem azt mondtam, hogy ki is használjuk
De pedig…vaniliás citromos süti ez, de inkább küld el a maradékot, veszek neked pisztácsiót, azt kész.
Befelé is inkább azt érzem, és kifelé jön meg a vanillia.
Én nem mertem aztán Ír Krémet is venni…de majd elmeséled (be kellene keverni a pisztáciát lassan…csak egy polc szakad le a levesektől )
Illatra olyan mint a Baylies, csak cseppet csokisabb. Szeretem a Baylies-t, csak mindig az volt a gondom vele, hogy az alkohol picit tompítja a finom édes ízét. Na ezzel ezt sikerült megoldani. Ha meglesz a PG/VG is akkor keverek belőle, majd írom milyen, de Illatra eddig NB1-es.
Bélíz…hm…1000 éve
Jön még az Aromamester a mi uccánkba
Aromamesterben az a jó, hogy amilyen az illat, olyan az íz is…nem pedig mennyei íllat, poshadt koszos zokni íz.
Lehet még ebbe az, ja nem, egy másik utcába, na mindegy, jön a városba is na… Amúgy jó áron is vannak.
Inverz analógia: ha büdös, baxhatod, hacsak nem vagy gyakorló Kovixos
Egyesek mi mindent meg nem kóstolnak
Ritkán nyúlok bele, de pl a T Juice Colonel Custard ilyen volt. Vanília puding, jujj de jó. Kinyitom, szagolom, banyek ez tényleg vanília puding. Bekevertem, aztán valami vaníliás dohányszerűséget kaptam. Ámbár nem volt rossz, de én vanília pudingot akartam volna. Na mindegy is.
Ha elég régóta vépelsz, beleszaladsz a késbe, úgy kábé minden alkalommal.
Az ilyenek rém alacsony watton néha még jók is…
Rájöttem valamire a 14 hónap alatt: néhány ilyen lágy, habosbabos krémes ízt nehéz összeegyeztetni az erős NIC tartalommal és a nagy Th igénnyel. Ugyanis simán elviszik az ártatlan vaníliás pudingot “dohányosba”. csak a teljesítmény és a NIC okán.