Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Nem tudom még nem láttam. Van ? :rofl:

1 kedvelés

Khmm, lemon tartra töltötted?:joy:

1 kedvelés
3 kedvelés

Nem, mert azóta sem kevertem be, mikor is küldted 3 vagy 4 hónapja? :thinking:

Tiszta citromízű a szám tőle, de nem akarlak felzaklatni…

1 kedvelés

Hát ha azt nézem nem sűrűn látogatott topic pedig van haszna vág lenne haszna

1 kedvelés

Csak megsavanyodott benne a tejszín​:rofl::rofl::rofl:

1 kedvelés

Na holnap elmosom valamelyik tankot és próba lesz. Tuti nincs benne.

1 kedvelés

Nem azt mondtam, hogy ki is használjuk​:woman_shrugging:

De pedig…vaniliás citromos süti ez, de inkább küld el a maradékot, veszek neked pisztácsiót, azt kész. :joy:

Befelé is inkább azt érzem, és kifelé jön meg a vanillia.

1 kedvelés

Tényleg azt írja, és én tényleg nem érzem benne :roll_eyes:

1 kedvelés

Én nem mertem aztán Ír Krémet is venni…de majd elmeséled :wink: (be kellene keverni a pisztáciát lassan…:stuck_out_tongue:csak egy polc szakad le a levesektől :roll_eyes:)

3 kedvelés

Illatra olyan mint a Baylies, csak cseppet csokisabb. Szeretem a Baylies-t, csak mindig az volt a gondom vele, hogy az alkohol picit tompítja a finom édes ízét. Na ezzel ezt sikerült megoldani. :grin: Ha meglesz a PG/VG is akkor keverek belőle, majd írom milyen, de Illatra eddig NB1-es. :yum:

3 kedvelés

Bélíz…hm…1000 éve :roll_eyes::grin:

Jön még az Aromamester a mi uccánkba​:point_up:

1 kedvelés

Aromamesterben az a jó, hogy amilyen az illat, olyan az íz is…nem pedig mennyei íllat, poshadt koszos zokni íz. :grin:

3 kedvelés

Lehet még ebbe az, ja nem, egy másik utcába, na mindegy, jön a városba is na… :joy: Amúgy jó áron is vannak. :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Inverz analógia: ha büdös, baxhatod, hacsak nem vagy gyakorló Kovixos :grin::nauseated_face:

1 kedvelés

Egyesek mi mindent meg nem kóstolnak :roll_eyes:

1 kedvelés

Ritkán nyúlok bele, de pl a T Juice Colonel Custard ilyen volt. Vanília puding, jujj de jó. Kinyitom, szagolom, banyek ez tényleg vanília puding. Bekevertem, aztán valami vaníliás dohányszerűséget kaptam. :sweat_smile: Ámbár nem volt rossz, de én vanília pudingot akartam volna. Na mindegy is. :joy:

1 kedvelés

Ha elég régóta vépelsz, beleszaladsz a késbe, úgy kábé minden alkalommal.

1 kedvelés

Az ilyenek rém alacsony watton néha még jók is…
Rájöttem valamire a 14 hónap alatt: néhány ilyen lágy, habosbabos krémes ízt nehéz összeegyeztetni az erős NIC tartalommal és a nagy Th igénnyel. Ugyanis simán elviszik az ártatlan vaníliás pudingot “dohányosba”. :slightly_smiling_face:csak a teljesítmény és a NIC okán.

2 kedvelés