Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Sztrájkolnak felétek a futárok?

Neeeeem :grin:majd hétfőn elvileg kellene jönnie :joy:
Tegnap jött de kár volt …….

Jött egy RDA :flushed:de annyira levegős hogy leviszi a fejem :joy::joy::joy:vagy csak a tüdőkapacitásom kevés ennek a kicsinek :joy:(wasp nano s )

Az rda-m annyira nekem se tetszik.
Vagy sok a levegő és nincs íz vagy forrósodik :woman_shrugging:

szólhattál volna hamarabb egy pár napja adtuk le a rendelést​:blush::sweat_smile:a tisvapon.

Szóltam volna, ha tudtam volna. :grin:

Milyen rda-k azok, amik nem jók???

https://vaperina.cc/t/tisvapo-akciok/10481/33?u=szabolcs_barna
itt kezdtük el​:grin:volt róla szó:blush::grin:

Nem is az a baj, hanem 30 perce derült ki, hogy ez az aroma király. :sweat_smile:

ja ja így már érthető akkor​:blush::grin:ez az mindig van valami ami kell az embernek​:sweat_smile:sosincs megállás.

4 kedvelés

na most ha meg lehetne csinálni akkor szólnàk a gls nek,hogy forduljon vissza Olaszba aztán rakjanak neked a csomagba egy olyan aromat​:grin::blush:

Nem azt mondom hogy nem jó, csak nekem nem gyere be. Nikkellel egész jól muzsikált, de a kanthalt nem szereti. Vagy engem​:woman_shrugging:
Ammit mtl rda a becses neve és haragban vagyunk​:rofl:

Itt a Wasp nano s :joy: olyan huzata van hogy csak na :joy:

Stng a megoldás gyerekek. Mindig mindent összevásároltok. :joy::joy::joy::joy:

1 kedvelés

Annyira azért nem létkérdés, igazából olyan, mint egy lemon tart vaniliásabb kivitelben. Az meg itt várja, hogy bekeverjem valamikor.

1 kedvelés

Kéne egy olyan icipici topik ahol az igények hol, honnan és mikor rendelne vagy vágyik rendelni az ember . Az érdekek egyezzenek akkor mindenki talál magának free shiping partnert

4 kedvelés

Van már ilyen. Csak senki sem használja. :sweat_smile:

1 kedvelés

Erre van a közös rendelések topik, nem?

2 kedvelés

Ne mondd, hogy érzel benne citromot, mert attérek sima alaplére :roll_eyes::thinking::joy:

1 kedvelés

Nebassz, rögtön az első slukknál. :joy: