Nekem nem jutott már nagy
Jelenleg ebben tárolgatom, pici csavarhúzó, csípőfogó, csipeszek, kisolló
Kedves István!
Én tiszta szívből örülök neki hogy a te íz világodnak is megfelel (hogy ízlik)
(és ezt irónia nélkül is gondolom)
ha ez bejön nekem tartalék ízem, ajánlom nek(tek)ed is:
https://vape42.hu/termek/ejm_southern_smoke_30ml.html
Ebből keverek a hónapban, nagyon szívesen küldök kostolót,
ha érdekes
Tisztelettel
Köszi, elfogadom.
Tudod, csoró vagyok.
Akartam venni obsidiant, naná, hogy pont nincs, ilyenkor az impulzusvásárló énem kicsit meghal.
Jövő héten lesz
Kiírom az oldalra, ha már megvettem a saját adagomat
(természetesen, kiírom ahogy kapok értesítőt)
Tisztelettel
A Discovery Cigar halovány, mint a matricáján a felirat. Olyan semlegesen semmilyen. Jól ellenpontozza az Atmos Lab Red Apple-jét, ami viszont mennyei. Hétfő este került az üstbe, de nem hiszem, hogy megéli a jövő hetet. Érleltem egy kicsit, látszik a dátumokon, nem rázogat, nem szellőztet:
Már a nyárra készülök és bár tele a vitrin, tudom, hogy ismeretlen ízek☆ várnak majd rám a polcon:
(☆Kivéve a Gin Tonic, mert azt sokadjára is megérdemlem.)
@Peva71 Évi, a vapehouse worm valillia az tényleg nagyon király, ha valaki tisvaporól rendel, én is jövök.
Eddig 2-ből 2, ilyen sincs túl sűrűn.
Mondtam! Ezért kaptál belőle csak kóstolót
Egész délelőtt ezt vártam, mert a munkahelyemre kértem. Nem hívott a futár… Már kezdtem kétségbe esni. Ez az én szerencsém, majd akkor hétfőn, talán. Erre megyek fel az irodába, ott a csomag. Átvették helyettem, mert jött céges csomag is, a “kisfőni” meg azt kamuzta ez is az övé, adja csak neki. Sőt, ki is fizette helyettem.
Az illatuk mennyei! Most már csak PG/VG kell és cirka 1-2 hónap múlva be is keverem.
Tisvapó ezt írja…
A végső folyékony féreg vaníliás puding válogatósor koncentrált aroma 12 ml-es…
Áhá! A féreg lesz az, tudtam.
Bemászik az izlelő bimbóidba
Nincs alap leved?
Akkor ez most céges aji?
Na ez igen deszerten fogsz élni . Cherry cigar kicsit édes lessz akkor told meg egy kis tpa cherryvel
Hát, ez nehéz kérdés, mert egyébként félig van. Múltkor Ispy küldött PG-t. Az van, úgy kb nem tudom pontosan már, de több mint fél liter. Meg ennyi nikkes.
De nem aggódom, mert van egy kazallal bekeverve is. Ez lehet el sem fogy 3 hét alatt.
Áh, nem voltam képes elsunnyogni. Odaadtam a pénzt.
Ha köll tiéd lehet 20 darab booster, ugysem használom el sose a 100-as nik mellett…
Most jött meg nekem is a 100as.
Az a kevés? Az semmire sem elég.
Nem kevés, ez pár évig elég. Szerintem el fogy neked is a booster.
Csak nekem nem jött ma semmim