Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Nekem nem jutott már nagy​:rofl:
Jelenleg ebben tárolgatom, pici csavarhúzó, csípőfogó, csipeszek, kisolló:blush:

4 kedvelés

Kedves István!

Én tiszta szívből örülök neki hogy a te íz világodnak is megfelel :slight_smile: (hogy ízlik)
(és ezt irónia nélkül is gondolom)
ha ez bejön nekem tartalék ízem, ajánlom nek(tek)ed is:
https://vape42.hu/termek/ejm_southern_smoke_30ml.html
Ebből keverek a hónapban, nagyon szívesen küldök kostolót,
ha érdekes :slight_smile:

Tisztelettel

Köszi, elfogadom. :hugs:

Tudod, csoró vagyok. :sweat_smile:

Akartam venni obsidiant, naná, hogy pont nincs, ilyenkor az impulzusvásárló énem kicsit meghal. :rofl:

1 kedvelés

Jövő héten lesz :slight_smile:
Kiírom az oldalra, ha már megvettem a saját adagomat :slight_smile:
(természetesen, kiírom ahogy kapok értesítőt)

Tisztelettel

A Discovery Cigar halovány, mint a matricáján a felirat. Olyan semlegesen semmilyen. Jól ellenpontozza az Atmos Lab Red Apple-jét, ami viszont mennyei. :smiling_face_with_three_hearts: Hétfő este került az üstbe, de nem hiszem, hogy megéli a jövő hetet. Érleltem egy kicsit, látszik a dátumokon, nem rázogat, nem szellőztet:

Már a nyárra készülök és bár tele a vitrin, tudom, hogy ismeretlen ízek☆ várnak majd rám a polcon:

(☆Kivéve a Gin Tonic, mert azt sokadjára is megérdemlem.:innocent:)

3 kedvelés

@Peva71 Évi, a vapehouse worm valillia az tényleg nagyon király, ha valaki tisvaporól rendel, én is jövök. :grin:

Eddig 2-ből 2, ilyen sincs túl sűrűn.

3 kedvelés

Mondtam! Ezért kaptál belőle csak kóstolót :blush::hugs:

2 kedvelés

Egész délelőtt ezt vártam, mert a munkahelyemre kértem. Nem hívott a futár… Már kezdtem kétségbe esni. Ez az én szerencsém, majd akkor hétfőn, talán. Erre megyek fel az irodába, ott a csomag. :joy: Átvették helyettem, mert jött céges csomag is, a “kisfőni” meg azt kamuzta ez is az övé, adja csak neki. Sőt, ki is fizette helyettem. :joy:

Az illatuk mennyei! :yum: Most már csak PG/VG kell és cirka 1-2 hónap múlva be is keverem. :joy:

7 kedvelés

Tisvapó ezt írja…

A végső folyékony féreg vaníliás puding válogatósor koncentrált aroma 12 ml-es

Áhá! A féreg lesz az, tudtam.

Bemászik az izlelő bimbóidba :joy:

Nincs alap leved?

Akkor ez most céges aji? :rofl:

Na ez igen deszerten fogsz élni :grin:. Cherry cigar kicsit édes lessz akkor told meg egy kis tpa cherryvel

Hát, ez nehéz kérdés, mert egyébként félig van. :thinking: Múltkor Ispy küldött PG-t. Az van, úgy kb nem tudom pontosan már, de több mint fél liter. Meg ennyi nikkes.

De nem aggódom, mert van egy kazallal bekeverve is. Ez lehet el sem fogy 3 hét alatt. :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Áh, nem voltam képes elsunnyogni. Odaadtam a pénzt. :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Ha köll tiéd lehet 20 darab booster, ugysem használom el sose a 100-as nik mellett…

Most jött meg nekem is a 100as. :flushed:

3 kedvelés

Az a kevés? Az semmire sem elég. :rofl:

Nem kevés, ez pár évig elég. :sweat_smile: Szerintem el fogy neked is a booster. :hugs:

Csak nekem nem jött ma semmim :flushed::joy:

1 kedvelés