Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Ha már a felmondásom töltöm, miért ne teljen az idő hasznosan munka közben :joy:

7 kedvelés

@anon75939458 felhívásának és @Peva71 kedvességének köszönhetően nálam is landolt obsidian, és azt kell mondjam, ez egy grampa cream ízvilág, talán picit erősebb, viszont sokkal olcsóbb, szóval azt hiszem ebből venni fogok, úgy egy vödörrel.

7 kedvelés

Aha, de be is kell ám keverni :blush::hugs:

Akkor kellene még hozzá 20 vödör pg, és 30 vödör vg, és ezzel sztem meg is lennél…:sweat_smile:

1 kedvelés

Ez egész jól hangoz :grinning:

Egyébként gazdaságos. Én 8%-ban kevertem

2 kedvelés

Majd szólj, ha már nem kell. :rofl:

Ha kell keverek neked. Még van 45 ml aroma és van 100-as nikem is

Aranyos vagy köszi, de épp most szereztem be egy liter bekevertet, mire ez elfogy beérik minden is. :hugs:

Most előszedtem az aromákat, 32 íz van itt előttem, amiket el kéne használni, meg van 14 ami már be van keverve…mondjuk ezeknek egy része gyümölcs, ami nem tudom hogy a francba fog elfogyni.

Ez durván 5 liter kész liquidre elég, ami nekem nagyjából 3 évre elég. Hmmm. :thinking:

2 kedvelés

Hasonló a helyzet nálam is. Mondjuk nálam csak 2 gyümölcsös, mangó és sárgadinnye. De a mangósak sanszos, hogy lefolyóba mennek :thinking::roll_eyes:

3 kedvelés

Van nálam most aromamester mangó…ha szeretnéd, megkínozlak vele. :rofl:

Mondjuk még nem kevertem be, de ha kell keverek neked egy adagot…

Köszi, be van keverve 4 féle, és még úton van kettő. Ha azok közül sem lesz jó egyik sem, akkor élnék a lehetőséggel egy utolsó próbára :blush::joy:

Oks, az illata egyébként olyan, mint egy topjoy mangonak.

1 kedvelés

A pj nek meg tömény izzadság szaga van, ahogy tegnap írtam :roll_eyes::blush: pár napot hagyok neki, hátha

Az aromamesteres citromos nápolyi meg olyan, mintha ciffet öntenék az orromba. :rofl:

Citromost én már nem próbálok. Marad a dinnye, és nagyon szeretnék egy normális mangót. A többi gyümölcsöt nem próbálgatom. ezeket is csak nyárra

Mindegy, úgyis keverni készülök, már vagy egy hete, ha összejön keverek neked is be 3-asba abból a mangóból, akkor egy kis körte, barack, cserkó nem érdekel? :grin:

Ja meg van alma is, vagy 4 féle…

A mangót köszönöm, a többi…köszönöm de nem érdekel. Egy kis fekete cseresznye nálam is van ha kell​:blush::joy:

Nekem cherry queen van, fogalmam sincs milyen, még nem mertem megkostólni.

A barck mix nem rossz, de nekem nem elég édes, kicsi savanykás. Brrr.

1 kedvelés