Ohh tényleg! Az is van keverve és aroma is. Nem rossz, de nem is jó nekem
Szerintem én egyszer veszek egy nagy levegőt és kibszok mindent, ami nem tuti, semmi értelme tartogatni ezeket, sosemfogyel.
Nem csak nem szereted a citromot annyira? Nálam most citrus és gyümölcsmánia IS van. Adjak 2 kiváló tippet Pure Lime és Citrom ízre?
Obsidian: nagyon akartam, de nem ízlett sajnos. Olyan csörögefánkos vaníliás valami rémlik…
Isteni illatú az Aromamester Royal, Pisztácia fagyi (eskü olyan, mint gyerekkoromban az Ámor diszkóban), de a Gelato ala Fragda és a Meggylikőr se rossz szerintem holnap behabarom őket.
Tetszik ez a csörögefánk dolog…
Honnan szerzitek?
Érdekes ez a gyümis vonal, amúgy kb mindet szeretem, de valahogy max fél tank és mégse kell.
Nálunk legalább az ember elszívja, így nem kukás.
Én már 1 éve futottam vele egy kört, sajna nekem nem volt pozitív, hogy ilyen “sík tésztaíze” volt. De bennem lehet a baj, hiszen népszerű.
Ezt az aromát tudom ajánlani annak, aki szereti a friss, üdítő ízeket. A bodza dominál benne. Nekem ízlene, csak kár, hogy ebbe is tettek némi hűsítőt. Az illata nagyon jó.
Dettó, elpöfékelek 2-3 ml-t, aztán csömör és elő a mogyoróvajas fánkot.
Levendulát a kisgyermekkori CAOLA emlékek óta nem bírom…
Így-így
Én azt orgonának néztem
Lehet, nekem ezek a nagyon savas ízek nem gyere be, nem csak a citrom, kell a cukor.
Assenem sok habot nyelhettem…ami épp nem a szemembe-orromba ment.
A levendulát egyáltalán nem érzem benne. Érdekes módon az illatában inkább akácvirágot vélek felfedezni.
A kép csak illusztráció.
Én is azt hittem, erre meg…szóval szeretem szívni a pure Lime és Citrom aromát is.(de ezek olyanok, mintha beleharapnál a gyümölcsbe. Ph 4.5 )
Nekem van a kertben levendulabokor, nem is kevés, szép, de be nem hoznám a lakásba se, mert a szagát nem bírom.
Minden évben elosztogatom a panellakók körében
Tehát nem, levendulát se fogok szívni.
Minden parfümös és virágos cuccal lyukra futottam eddig sajnos. Nem voltam előző életemben kérődző vagy legelésző, lehet… Megérzem az illaton vagy ízen, mind a 4 gyomrom meglódul
Nálam úgy néz ki a gyümölcs nagyjából a fahéjas almánál kifullad, szóval ha valaki szeretne gyümi aromákat keressen bátran, van egy kevés ajiba, vagy megy a budiba.
Ja meg van vagy 5 féle kávés is, csak közben kiderült, hogy nem szeretem a kávés ízeket.
Ki ne dobd! Inkább kidobom én őket júniusban.