Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Ohh tényleg! Az is van :thinking: keverve és aroma is. Nem rossz, de nem is jó nekem :thinking::blush:

Szerintem én egyszer veszek egy nagy levegőt és kibszok mindent, ami nem tuti, semmi értelme tartogatni ezeket, sosemfogyel.

Nem csak nem szereted a citromot annyira? Nálam most citrus és gyümölcsmánia IS van. Adjak 2 kiváló tippet Pure Lime és Citrom ízre? :grin:

Obsidian: nagyon akartam, de nem ízlett sajnos. Olyan csörögefánkos vaníliás valami rémlik…

Isteni illatú az Aromamester Royal, Pisztácia fagyi (eskü olyan, mint gyerekkoromban az Ámor diszkóban), de a Gelato ala Fragda és a Meggylikőr se rossz​:slightly_smiling_face: szerintem holnap behabarom őket.

2 kedvelés

Tetszik ez a csörögefánk dolog…:bowing_man:
Honnan szerzitek?

1 kedvelés

Érdekes ez a gyümis vonal, amúgy kb mindet szeretem, de valahogy max fél tank és mégse kell.
Nálunk legalább az ember elszívja, így nem kukás.

Én már 1 éve futottam vele egy kört, sajna nekem nem volt pozitív, hogy ilyen “sík tésztaíze” volt. De bennem lehet a baj, hiszen népszerű.

Ezt az aromát tudom ajánlani annak, aki szereti a friss, üdítő ízeket. A bodza dominál benne. Nekem ízlene, csak kár, hogy ebbe is tettek némi hűsítőt. Az illata nagyon jó.

2 kedvelés

Dettó, elpöfékelek 2-3 ml-t, aztán csömör és elő a mogyoróvajas fánkot. :rofl:

Levendulát a kisgyermekkori CAOLA emlékek óta nem bírom…:pleading_face::hugs:

Így-így :laughing:

Én azt orgonának néztem​:rofl:

Lehet, nekem ezek a nagyon savas ízek nem gyere be, nem csak a citrom, kell a cukor. :grin:

Assenem :pleading_face: sok habot nyelhettem…ami épp nem a szemembe-orromba ment.

A levendulát egyáltalán nem érzem benne. Érdekes módon az illatában inkább akácvirágot vélek felfedezni. :thinking:

1 kedvelés

A kép csak illusztráció. :wink:

2 kedvelés

Én is azt hittem, erre meg…szóval szeretem szívni a pure Lime és Citrom aromát is.(de ezek olyanok, mintha beleharapnál a gyümölcsbe. Ph 4.5 :grin:)

Nekem van a kertben levendulabokor, nem is kevés, szép, de be nem hoznám a lakásba se, mert a szagát nem bírom.
Minden évben elosztogatom a panellakók körében​:wink:
Tehát nem, levendulát se fogok szívni.

1 kedvelés

Minden parfümös és virágos cuccal lyukra futottam eddig :pleading_face::grin: sajnos. Nem voltam előző életemben kérődző vagy legelésző, lehet…:thinking: Megérzem az illaton vagy ízen, mind a 4 gyomrom meglódul :nauseated_face:

Nálam úgy néz ki a gyümölcs nagyjából a fahéjas almánál kifullad, szóval ha valaki szeretne gyümi aromákat keressen bátran, van egy kevés ajiba, vagy megy a budiba.

Ja meg van vagy 5 féle kávés is, csak közben kiderült, hogy nem szeretem a kávés ízeket. :grin:

1 kedvelés

Ki ne dobd! Inkább kidobom én őket júniusban.