Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

keverek kavarok majd

8 kedvelés

Kíváncsi leszek​:wink:nekem is talán holnap jön 3-4 fajta aromamájsztró. Meg “némi” nikk.

1 kedvelés

Ezért már lassan Nagyker árat is kérhettél volna :slight_smile:
Az Ursa-soknak egy kis érdekesség:

A beépített podfejekben már van 1,2 és 1,4-es is, tehát előbb utóbb megkapjuk porlasztókban is.
(legalább is remélem, az 1,2est én ha lesz kipróbálnám, szerintem egy lehelettel ott még szűkebb
a levegő)

Tisztelettel

2 kedvelés

holnap meg keverem aztàn majd ha beérik kóstolás majd dobok róla véleményt​:blush::grin:

5 kedvelés

Köszi :grin:

Az az irish cream nekem is beugrott most, 1-2 év és elmesélem milyen. :rofl:

4 kedvelés

A symphonyról majd dobj egy pár infót, ha kérhetem…köszi…

1 kedvelés

Nekem sem azonnal lesznek bekeverve. Úgy fél év és mondom milyen. :sweat_smile: Most ezeket vettem, jövő hónapban floravita, utána hónapban huzal meg vatta esetleg még pár aroma. Így megy ez… :woman_shrugging:

5 kedvelés

Mi az amid hiányzik? :thinking: :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Még egyenlőre van mindenem köszönöm. :hugs: Még időben vagyok, hogy beszerezzek mindent mielőtt elfogy. Ha úgy alakul veszegeteg, most ez a terv. :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Ha kell valami csak szólj van itt a kedvenc vattádból pár doboz bontattlan huzal meg vagy 500 méter

7 kedvelés

Köszönöm, kedves vagy, de sokat adtál már. Szeretnék venni. :hugs:

5 kedvelés

Sziasztok!

Valaki esetleg ismeri, kóstolta már ezt az aromát?

Meg esetleg ezeket

Köszönöm.

1 kedvelés

A Butter-t terveztem, de még nem volt meg, viszont másik két Glas igen. Mindkettő prémium volt.

3 kedvelés

Köszönöm :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Tadamm, ami késik, az időben nem jön el :hugs:

8 kedvelés

Ne idegesítsetek ezzel a Royal-al ! Se a pisztáciás mismással mert nem állok jót magamért ! :joy:

:grin: nem idegellek.
Royal.
Nevében a lényeg.
A mittudoménhovásorolható desszertízek egyik grálja.
A pisz…af…it megnyaltam, tényleg olyan ízű, valami lesz majd belőle​:stuck_out_tongue:

Hm​:thinking: enter.:joy:

1 kedvelés