De volt az a kép és ott mutogattál rajta, hogy az ott az milyen jó már
Tudom. En is szivtam.
Én biztos nem linkeltem Darkot. Nebaxxatok mar fel vendégvárás előtt, úgy barátilag…ha egyszer is leírtam, hogy vegyen valaki DARKOT, azonnal törlöm magam.
Ok?
Jóvan, jóvan, nyugodj meg az megnyugtat…
Nem te linklted amúgy.
Jó, mert 3 dolgot sose fogok ajánlani: M-type, bármilyen szilvás liquid, és bármilyen kukoricaízű liquid…
De ne tegyetek már infarktusba, hónapokig dícsérgettem a GOLDOT.
Többit saját felelősségre
@graver tett be egy képet, amin a dark állt középen és arra válaszoltál, hogy az ott best of
Na dobjunk egy felest
Igen, arra írtam most válaszként az előző kommentemet.
Nem lenne baj vele, érezni a dohányt, diszkréten a szilvát, de főleg csonthéjasokat, mogyoró, dió. De így együtt túl sok valahogy. Még adok azért esélyt neki érés után.
Akkor nem tudok olvasni. Sosem dícsértem a szilvást. Sajnos nem ihatok, úgyhogy marad a dobozos kukoricán térdeplés. Ha tényleg megdícsértem egy Dark-os képet, szerintem azért volt, mert nem láttam reálisan. Ez esetben 1 köpés 10 ft, meg Mea Culpa.
(Nem tudok napirendre térni… )
Nem vettem én ,…de menj a sarokba 5percre…
Rohadt élet…ok, innentől tartózkodom az ajánlásoktól, egyszer vétesz 1 apró hibát…
Emberek vagyunk én nem haragszom…
Nem baj, màr megvettem, amikor kommenteltél.
Mea Culpa…mindig a GOLDOT futtattam, eskü. Most is be van töltve. Darkot mégcsak kosárba tenni se mertem, nehogy átvegyék az ízét a többiek… Ó, én
Innentől olvasószemüvegem és nagyítás, ha fotót kell véleményeznem
A képen látható Adam’s Vape Fizzy Lavender viszont finom… lenne, ha nem lenne hűsítős, amiről szó sem volt. De amúgy nagyon kellemes, illatos bodzás, főleg nyáron jó lehet.
Azert ez az aroma dolog teljesen egyeni preferencia. En kimondottan szerettem a darkot. Van most egy mezes Tom Klars aromam. Nekem nagyon bejon. Kollegaim mind azt mindjak budos fing szaga van. Mar bocsanat. En nem erzem csak a jo mezes dolgot belole. Azt irja fustolt fa, mez etcsokolade. Frissen tekert szivar. Nekem olyan is. Masnak meg nagy fing.
Fordítva rosszabb
Hűű tőlem messze van nagyon …
Akkor hol fogom elsütni a maradékot? Mert óvatosságból csak az egyharmadát kevertem be.
Jó, azért ne lincseld má meg magad
Aki vette annak már megvolt, én meg nem vettem.
Éppen 20 hozzászólással foglalkoztunk többet ezzel, mint kellett volna