Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

De volt az a kép és ott mutogattál rajta, hogy az ott az milyen jó már :grinning:

Tudom. En is szivtam.

Én biztos nem linkeltem Darkot. Nebaxxatok mar fel vendégvárás előtt, úgy barátilag…ha egyszer is leírtam, hogy vegyen valaki DARKOT, azonnal törlöm magam.
Ok?

Jóvan, jóvan, nyugodj meg az megnyugtat… :grinning:
Nem te linklted amúgy.

1 kedvelés

Jó, mert 3 dolgot sose fogok ajánlani: M-type, bármilyen szilvás liquid, és bármilyen kukoricaízű liquid…
De ne tegyetek már infarktusba, hónapokig dícsérgettem a GOLDOT.

Többit saját felelősségre :point_up::church::underage:

1 kedvelés

@graver tett be egy képet, amin a dark állt középen és arra válaszoltál, hogy az ott best of :grinning:
Na dobjunk egy felest :sweat_smile:

Pedig félre érthető volt…

én is rá kerestem… :man_shrugging:

Igen, arra írtam most válaszként az előző kommentemet.
Nem lenne baj vele, érezni a dohányt, diszkréten a szilvát, de főleg csonthéjasokat, mogyoró, dió. :thinking: De így együtt túl sok valahogy. Még adok azért esélyt neki érés után.

2 kedvelés

Akkor nem tudok olvasni.:scream: Sosem dícsértem a szilvást. Sajnos nem ihatok, úgyhogy marad a dobozos kukoricán térdeplés. Ha tényleg megdícsértem egy Dark-os képet, szerintem azért volt, mert nem láttam reálisan. Ez esetben 1 köpés 10 ft, meg Mea Culpa.

(Nem tudok napirendre térni… :roll_eyes:)

3 kedvelés

Nem vettem én ,…de menj a sarokba 5percre… :joy: :hugs:

Rohadt élet…ok, innentől tartózkodom az ajánlásoktól, egyszer vétesz 1 apró hibát… :disappointed_relieved:

1 kedvelés

Emberek vagyunk én nem haragszom…

2 kedvelés

Nem baj, màr megvettem, amikor kommenteltél. :slight_smile:

2 kedvelés

Mea Culpa…mindig a GOLDOT futtattam, eskü. Most is be van töltve. Darkot mégcsak kosárba tenni se mertem, nehogy átvegyék az ízét a többiek… Ó, én :cucumber::carrot::corn:

Innentől olvasószemüvegem és nagyítás, ha fotót kell véleményeznem :confused:

1 kedvelés

A képen látható Adam’s Vape Fizzy Lavender viszont finom… lenne, ha nem lenne hűsítős, amiről szó sem volt. De amúgy nagyon kellemes, illatos bodzás, főleg nyáron jó lehet.

4 kedvelés

Azert ez az aroma dolog teljesen egyeni preferencia. En kimondottan szerettem a darkot. Van most egy mezes Tom Klars aromam. Nekem nagyon bejon. Kollegaim mind azt mindjak budos fing szaga van. Mar bocsanat. En nem erzem csak a jo mezes dolgot belole. Azt irja fustolt fa, mez etcsokolade. Frissen tekert szivar. Nekem olyan is. Masnak meg nagy fing. :grinning::grinning::grinning:

Fordítva rosszabb :wink::grin:

Hűű tőlem messze van nagyon …

Akkor hol fogom elsütni a maradékot? :smiley: Mert óvatosságból csak az egyharmadát kevertem be.

Jó, azért ne lincseld má meg magad :grinning:
Aki vette annak már megvolt, én meg nem vettem.
Éppen 20 hozzászólással foglalkoztunk többet ezzel, mint kellett volna :rofl:

1 kedvelés