Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Ugyanilyen van nekem is, az összes plussz súly benne van​:sweat_smile::rofl:
De marha kényelmes.

Ez nagyon kényelmes és jól programozható FPS betyár . Ez meg RPG betyár Trust GXT970 Morfix
image

3 kedvelés

Ezen is csak a színét állítottam be 1x 3 évvel ezelőtt :sweat_smile: Már kezd haldokolni, de annyira megszoktam hogy maradok ennél szerintem​:sweat_smile:

Esetleg talán ez, szinte ugyanaz a hüvelykujj támasz :sweat_smile:

1 kedvelés

Azért ilyenre nem preferálom a vezeték nélkülit. Szerintem picit lassú a jel át vitél minden vezeték nélkülinél . PvP csak vezetékessel vagy ha opció rá kötni .

Erre gondoltam, nem tudtam hogy már új verziója is van…
Viszont az összes fejhallgatóm, illetve fejhallgatóm vezeték nélküli, azoknál érezhetetlenül pici a latency…

Ezt a fejest nagyon szeretem​:grin:

2 kedvelés

Már-már kezdtem aggódni, h lemondtál a rendelésekről…:rofl:

Esetleg egy kép róla?

Tessék

1 kedvelés

Ez gyönyörű :heart_eyes:

Köszi!

Szépecske!

Tőled van ha jól emlékszem?

1 kedvelés

AztaQ… Nem igazán szeretem a stabfa modokat, nem annyira az én világom. Baromi szép!

:smiling_face_with_three_hearts:

1 kedvelés

Bekevertem párat az új aromák közül.
Az a Flavorist Tabac Royal dark nagy csalódàs nekem egyelőre. Igaz, csak frissen próbáltam még (nem bìrtam ki), de olyan émelyítő, hogy rámjött tőle a hányinger. Pedig először ízlett, de pár slukk után felfordult a gyomrom tőle.

1 kedvelés

Tabak Royal Gold amit én favorizálok :slightly_smiling_face:a sima majdnem olyan jó. A Darkot nem is akartam próbálni soha…

Csúnyán megvezettél minket, mert én is a darkot néztem :sweat_smile:

Tabak Royalt en is szivtam sokaig. Egy baj van vele. Irgalmatlanul kokszol.

2 kedvelés

Én? Túrd át a Vaperinát, kb. 30x dícsértem a GOLDOT​:roll_eyes::slightly_smiling_face: A Darkot soha 1 fél büdös szóval se említettem.
Tudtommal szilvás a dark, azzal az ízzel köztudott a kapcsolatom a Jericho óta…

1 kedvelés

A Gold is kokszol, de az finomabb :wink:

1 kedvelés