így kell állnia hogy ki jőjjön a huzal mutatom neked
annak a kis hézaknak síkban kell állnia mind a 2 nek úgy jön ki a huzal
Elforgatod a dobot jobbra ,hogy a beakasztott huzal az adagolónyíláshoz essen,kiakasztod és lehet lehúzni .
Megfogtam azt a sz@rt,megpróbáltam húzni,de kb.1mm volt csak kint és kiszaladt az ujjaim közül és betekerte magát…már semmi vége nem volt kint
Odaforgattam,ahol lennie kellene.A huzal vége bent én meg kint…
Fogpiszkálóval tudtam beakasztani,hogy egy iciripicirit visszajöjjön a szabad levegőreSzemöldökcsipesszel tudtam csak megfogni a végét…a fene egye megMost ennyire kihúztam és így is fogom hagyni,míg nem akarom használni
Vagy hajtsam vissza a kis pöcökbe,ahova kell,mert így nem stabil?
igen,tessék visszabirizgálni a vágott helyre és semmi baj nem lesz
ne aggódd túl ugye milyen nyugtató tekergetni?
Ne aggódjam túúúl?Mikor kikapott a kezemből és elkezdett tekercselős hangot kiadni?Még jó,hogy nőből vagyok és feltalálom magam
Ugye mondtam,hogy majd észre veszed?
Járt már így más is (én) na ne aggódj ,mindenhova csak a földre nem köptem,na meg az anyukája is szóba került de lenyugodtam és
láss csodát sikerült klasszul feltekernem és megtanultam kezelni
ezt mondtam én vissza csap az utánna én tekergettem fel fele rá ahogy sikerült úgy tekertem de jó lesz az
lehet magától akarta tekerni a coilt autómata coilt vettél
Az nem is lenne baj,de ez a kis ge… befelé tekerte,nem kifele
Hogy lehet kibírni,kivárni az 5 napot @Vaperina_Kinga ?Olyan illata van mindháromnak,hogy bele tudnék harapni
Ha azt mondom 5 nap akkor, ha a fene fenét eszik is kivárom. Türelmes ember vagyok.
Tank elmosás+összeszerelés, és már pereghet is a 6-nap után a startvonalon álló Omerta család következő tagja!
Erre kíváncsi leszek, mit mondasz rá. Fogyaszd egészséggel!
Én is kíváncsi
Kaptam nemrég egy ilyet,de hozzá sem merek nyúlni.
Szavidő nincs rajta,de nem mai gyerek az biztos.
Elég furi színe van.
Megszaglászva édeskésnek mondható szaga/illata van…olyan mintha nem is booster lenne,hanem már aromázott liquid…
Én nem bírtam ki, azonnal rájuk kóstoltam
Vegyesek az érzelmeim mit ne mondjak.
Discovery 555: teszik, a Parliment, és a Cohiba is tetszett. Kellemes dohányos csonthéjas valamilyen felhalnggal.
Discovery Desert Ship: kakaós dohányos, egyelőre kakaó érződik erősen, de inkább az a rumosabb kakaó
Discovery Old Captain: Egyelőre nekem eléggé rumos, de van benne füstös dohány íz is.
Omerta The Boss: Egyelőre nekem a keksz és talán a karamell dominál, remélem érés után előjön minden íz
Black Note Ketucky: Durva füstös cucc, bejön, de kíváncsi vagyok érés után. Szerintem alakalmi cucc lesz. Bánom hogy a Havannát nem rendeltem meg most.
TNT Siptfire: Burtális füstölő, a Latakia dominál egyelőre, szintén alkalmi cucc lesz
Azért azt hozzá tenném hogy jelenleg egy Vaporesso GTX One a készülék. Reménykedem benne hogy hamarosan már az Ares 2 ből fogyaszthatom őket (egy hónapja epedve várom hogy megérkezzen).
Olvastam hogy valószínűleg ég és föld lesz a különbség.
Akinek van esetleg ilyen jellegű összehasonlítási alapja porlasztós kotra RTA téren nyugtasson meg hogy nemhiába reménykedem
Kezdem azt hinni, hogy valami baj van az általam vásárolt Black Note Ketucky-val. Mindenhonnan azt hallottam, hogy füstös. Hát nem igazán. Vagy csak az eddig próbált füstösek voltak brutálok és azokohoz képest lágy.