Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

így kell állnia hogy ki jőjjön a huzal mutatom neked

7 kedvelés

annak a kis hézaknak síkban kell állnia mind a 2 nek úgy jön ki a huzal​:blush::wink:

3 kedvelés

Elforgatod a dobot jobbra ,hogy a beakasztott huzal az adagolónyíláshoz essen,kiakasztod és lehet lehúzni .

7 kedvelés

Megfogtam azt a sz@rt,megpróbáltam húzni,de kb.1mm volt csak kint és kiszaladt az ujjaim közül és betekerte magát…már semmi vége nem volt kint​:joy::joy::joy::face_with_symbols_over_mouth::face_with_symbols_over_mouth::face_with_symbols_over_mouth:
Odaforgattam,ahol lennie kellene.A huzal vége bent én meg kint…
Fogpiszkálóval tudtam beakasztani,hogy egy iciripicirit visszajöjjön a szabad levegőre​:bangbang::joy::face_with_symbols_over_mouth:Szemöldökcsipesszel tudtam csak megfogni a végét…a fene egye meg​:bangbang:Most ennyire kihúztam és így is fogom hagyni,míg nem akarom használni​:joy:

Vagy hajtsam vissza a kis pöcökbe,ahova kell,mert így nem stabil?

2 kedvelés

igen,tessék visszabirizgálni a vágott helyre és semmi baj nem lesz :wink:
ne aggódd túl :hugs: ugye milyen nyugtató tekergetni? :rofl: :rofl:

2 kedvelés

Ne aggódjam túúúl?Mikor kikapott a kezemből és elkezdett tekercselős hangot kiadni?:face_with_symbols_over_mouth::joy::joy::joy::joy::joy:Még jó,hogy nőből vagyok és feltalálom magam​:wink:

2 kedvelés

Ugye mondtam,hogy majd észre veszed?:rofl::rofl:

4 kedvelés

Járt már így más is :joy::joy::joy::joy:(én) na ne aggódj ,mindenhova csak a földre nem köptem,na meg az anyukája is szóba került de lenyugodtam és
láss csodát :grin:sikerült klasszul feltekernem és megtanultam kezelni​:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

5 kedvelés

ezt mondtam én vissza csap az utánna én tekergettem fel fele rá ahogy sikerült úgy tekertem de jó lesz az​:sweat_smile::wink::joy:

1 kedvelés

lehet magától akarta tekerni a coilt autómata coilt vettél​:wink::sweat_smile:

1 kedvelés

Az nem is lenne baj,de ez a kis ge… befelé tekerte,nem kifele​:joy:

1 kedvelés

Hogy lehet kibírni,kivárni az 5 napot @Vaperina_Kinga ?Olyan illata van mindháromnak,hogy bele tudnék harapni​:roll_eyes::slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Ha azt mondom 5 nap akkor, ha a fene fenét eszik is kivárom. Türelmes ember vagyok. :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Tank elmosás+összeszerelés, és már pereghet is a 6-nap után a startvonalon álló Omerta család következő tagja! :sunglasses: :wink:

11 kedvelés

Erre kíváncsi leszek, mit mondasz rá. :slightly_smiling_face: Fogyaszd egészséggel! :heart:

1 kedvelés

Én is kíváncsi :slight_smile:

1 kedvelés

Mostmár a Maya/Kimi is bekeverve várakozik​:slightly_smiling_face:

9 kedvelés

Kaptam nemrég egy ilyet,de hozzá sem merek nyúlni.
Szavidő nincs rajta,de nem mai gyerek az biztos.
Elég furi színe van.
Megszaglászva édeskésnek mondható szaga/illata van…olyan mintha nem is booster lenne,hanem már aromázott liquid…

1 kedvelés

Én nem bírtam ki, azonnal rájuk kóstoltam
Vegyesek az érzelmeim mit ne mondjak.

Discovery 555: teszik, a Parliment, és a Cohiba is tetszett. Kellemes dohányos csonthéjas valamilyen felhalnggal.

Discovery Desert Ship: kakaós dohányos, egyelőre kakaó érződik erősen, de inkább az a rumosabb kakaó

Discovery Old Captain: Egyelőre nekem eléggé rumos, de van benne füstös dohány íz is.

Omerta The Boss: Egyelőre nekem a keksz és talán a karamell dominál, remélem érés után előjön minden íz

Black Note Ketucky: Durva füstös cucc, bejön, de kíváncsi vagyok érés után. Szerintem alakalmi cucc lesz. Bánom hogy a Havannát nem rendeltem meg most.

TNT Siptfire: Burtális füstölő, a Latakia dominál egyelőre, szintén alkalmi cucc lesz

Azért azt hozzá tenném hogy jelenleg egy Vaporesso GTX One a készülék. Reménykedem benne hogy hamarosan már az Ares 2 ből fogyaszthatom őket (egy hónapja epedve várom hogy megérkezzen).
Olvastam hogy valószínűleg ég és föld lesz a különbség.

Akinek van esetleg ilyen jellegű összehasonlítási alapja porlasztós kotra RTA téren nyugtasson meg hogy nemhiába reménykedem :smiley:

7 kedvelés

Kezdem azt hinni, hogy valami baj van az általam vásárolt Black Note Ketucky-val. Mindenhonnan azt hallottam, hogy füstös. Hát nem igazán. Vagy csak az eddig próbált füstösek voltak brutálok és azokohoz képest lágy.

2 kedvelés