Szia. Köszönöm, akkor szerinted kb 2 hét elég neki, hogy elérje a “nagyjából végleges” ízét? Nyilván teljesen egyénfüggő ez az egész az ízekkel kapcsolatban, csak azért kérdezem mert nekem pl van egy nagyon nagy kedvencem, ami ha elfogyna itthon nem tudom mit csinálnék…és annak nagyon jót tesz a minél hosszabb érés. Ami jelenleg fogyasztás alatt áll belőle az kb 2-3 hónapja lett bekeverve és (számomra legalábbis) észrevehetően változik az íze még ilyen hosszú idő után is. A színe is egyre durvábban sötét lesz. Ez egyébként az Antimatter Deuterium, fahéjas almáspite ízű cucc. Számomra egyébként kicsit meglepő is, hogy itt senki nem említette eddig.
Azért mondtam a legalábbot, kell neki!
Az az igazság én nem bírtam kívárni, mar első par nap kóstoltam
Az egy hét után már jobb lett, most tartok a második hétnél jóval zamatosabb. Nagyon emléztet a konyakra, valószínűleg olyan tölgyes íz hatás lehet és biztos vagyok benne még jobb lesz Mondjuk anyámék azt mondták popcorn illata van Amit mondtál aromát én tuti kipróbálom nagyon bejön az almas íz, főleg dohannyal!
Lehet, hogy félreérthető volt amit írtam, de az csak sima almáspite, nem dohányos. Ma ha minden jól megy akkor megnézem, hogy a telefon fényképen vissza adja-e a különbséget a kettő keverés színében. Ha van értelme akkor felrakom majd róluk a képet, csak úgy érdekesség képpen.
Nem voltál félreérthető, én beszélek hülyeséget Na mindegy almás, akkor is jól hangzik
Sziasztok! A minap rendeltem a Hunvaporról bázist illetve aromát. Most a Baker’s Dozen illetve egy Shake nevű shake and vape aromát rendeltem. A baker’s dozen banános süti illetve epres trüffel aroma mindkettőt bekevertem elég jó ízűk van a shake az pedig kókuszos sajttorta nagyon finomak így első blikkre úgy nézki hogyca baker az rendszeres lesz. Mindkettőt 12-15%-ra írták de szerintem lehetne magasabb arányban is keverni hogy jobban érződjenek az ízek. De majd tapasztalom. A bázisok 12 illetve 6 mg 70/30 vg többlet teljesen jók.
Már beérett állapotukban
A vape or diy…tényleg finom
A Ripe Vapes desszertdohány,de azt nem érezni benne csak az epret és a vaníliapudingot
A tej és méz? olyan gyermekkori édibédi íze van és finoooooom
A lenny nagyon-nagyon adja a tejet!!Iszonyatosan finom
Ezt a szörpöt @Deepfreeze kollégától kaptam az első (és bízom benne, nem az utolsó) XVI. kerületi Sörhab&Gőz lefenyelő mini fesztiválom.
Kóstoljam meg, de neki nem jött be - felkiáltással.
Minden szubjektív ugye. Ma jött el napja, hogy rápróbáljak és tudnotok kell, magamtól semmilyen pirosbogyóssal nem próbálkoztam volna. EDDIG!!!
Nagyon finom, úgyhogy itt ragadnám meg a lehetőséget a köszönet nyilvánításra…
…gondolom, meg majd most én hozok plussz még egy kőrt.
Köszönöm mégegyszer!
Váljék egészségedre
Annyira boldog vagyok
Megérkezett ma minden
(Az már egy másik dolog,hogy mikor majd kevergetek,nem leszek ennyire boldog,mert majd jön a kérdésözön,hogy honnan vettem?Mi ez?Mikor?És mennyiért???)
Ezeknek muszáj lesz nagyon finomaknak lenniük…mert már nincs több ötletem,hogy mit rendeljek,ami ízlene is…
Akkor a Sorb vattából nem kell leszednem semmit,pont jó lesz a 2.5-es magba?Csak levágom a hosszát és kész?
Nagyon örülök,hogy lett ilyen huzalom is.Még nem volt.Ebből csak húzni kell a huzalt?
persze csak ki kell húzni a megfelelő méretet aztán le kell vágni annyi az egész a levesekkel nem lesz bajod biztos jó félék 1 rendeltem anubist annó nagyon jó íze van szerintem a többinek is jó lehet az íze igaz nekem pl csak a gina van azt tolom de be kell osztanom mert annyira finom,hogy az már fájtényleg jó egyébként a kanthalbol meg 6 menet elég szerintem 2 vagy 2,5 magon majd
Teljesen jó kis huzal,emlekszem egyszer akcióban vettem egy tekercs ss-t,nikkelt meg kanthal kemény 7€ alatt lpv-nCsak húzni kell,egy idő után maguktól beállnak a spulnik és nem is kell le biztosítani ,hogy visszarántsa a huzalt.
na pl én húztam ki a kanthalt vissza is ugrott nekem majdnem szét esett az egész fel tekert huzalom azért is néz ki így ahogyan ki néz
már azért veszem ki abból a műanyag burokból és úgy tekerem le meg vágom
Hol,mit kell biztosítani?
Teljesen rendben van az úgy Ízre attól meg olyan lesz,mint az új spulniról
Ha levagtad,megtörve hajtsd a drót végét a tekercs széléhez ,mert visszahúzza a spulni.De amugy majd észreveszed
Van a spulnin egy lyuk, oda behúzod a végét és lehajtod.
Láttam,hogy hova kell visszahajlítani
@Paldeak_Attila és @Deepfreeze ott a huzal vége ugye balról bekarikázva…hiába húzom,nem jön ki a huzal.
Jobbról bekarikázva az a nem tudom mi a neve,az mire való?
Nem tudom elindítani a huzalt.Ne nézzetek lámának,még nem volt ilyenem