Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Na végre megérkeztek Omerta-k, bekeverve pihennek! :wink:
De most Revolute Snap pear! :sunglasses:

16 kedvelés

10 kedvelés

Októberi beszerzés:
Néhány első tapasztalat hátha valaki az egyiken pont agyal.

Eddig a Grampa krémje bevált, az egy remekmű. Ez már a második belőle. Allday vape.
A Tiramisu még éretlen és bár azt mondják nem dominálja le a kávé a többit… hát de. Remélem érik még mert ez így nagyon kávés.
Gold MZ nekem kicsit már túl dohányos, valahol annak lehet jó aki a tiszta dohány felől néha nyitna egy picit édeskés irányba ahol van karamell is de nem vészes. Mondjuk én több karamellt vártam de ez változni fog. Annyi már most kiviláglik, hogy elég kellemes minőség ez. Nem mondanám száraznak.
A Baklava nagyon diós utóízű nagyon édes édesség, beragad tőle minden természetes testnyílásom, plusz a lőtt sebek is.
Skandalt még nem próbáltam, A Dr. Fog Finest Blue is sütit ígér de a rebarbara savanyája nagyon rátelepszik, ezt finomabban kellett volna kezelni. Vagy még ennek is érnie kell, nem tudom.
Mindenesetre egyik se győzött meg arról, hogy állandó rendelés legyen, csak a Grampa.
November 5-én újra rendelek majd.

10 kedvelés

Szia! A grampa édes-krémes vagy inkább az a visszafogottabb, mint a spirits of the woods? Nekem eddig ez, az ami bejön minden napra! A grampa lenne a következő kiszemeltem​:grinning:

Huh erről lehetne írogatni. Nem tudom, de nekem ez olyan pont eltalált. Inkább sütis most ahhoz képest amiket itthon Discoveryből meg KML-ből kikevertem (ezek főleg dohányos desszertek).
Szóval MOST már egyértelműen desszertnek mondom de nem tolakszik. Amikor először kóstoltam azt mondtam rá, hogy na basszus ez dohányos. Csakhogy azóta átalakult az ízlésem is valamelyest.
Szóval most sajnos csak a mostani ízlésemmel tudok neked mondani véleményt.

A grampas cream alapvetően egy olyan régi likőrös szekrényke amibe a papi belerakta anno a régi fényképeket, és könyveket, és azok ott porosodtak de bent maradt a mami száradt vaníliás sütije is amit az idő nem megevett hanem konzervált, mellette pedig egy csomag régi amerikai szőke dohány ami beszívta az illatokat és meg is szelidült az évek alatt. A szekrényke még mindig füstös illatú és enyhén likőrillatú is pedig a papi már rég nem tárol itt alkoholt (hiszen mindet megitta ínségesebb napokon) de a tartalma még őrzi a finom ódon bukéját. Egy kifakult szürke halványsárga őszi nappal, egy kora délután, amikor kimész a gangra és belenézel a fakó napba, beszívod az ősz lombok illatát, de nem vagy szomorú az elmúlás miatt inkább csak hálás a nyugalomért, a csendért és a társadért aki még mindig veled van.
Egy ilyen érzés a Grampa’s Cream.
Nekem.
(de lehet, hogy ez hülyeség és megint szentimentális vagyok) :slight_smile:

Ja és mindenképpen bekeverés után érleld egy hetet, annyi kell neki, két hét múlva meg már tökéletes lesz.

14 kedvelés

Oh de szépen leírtad, egy író veszett el benned! :heart_eyes: Igen erre gondoltam én is, mindenképp kipróbálom, ez nekem való szerintem. Egy picit édes és dohányos, biztos nagyon finom. Meg különben is szeretem a nosztalgikus, ódon illatokat, hangulatot​:ok_hand:

4 kedvelés

Szia. ha jól emlékszem, pipáztál. Nekem az illatok hiányoznak főleg, mert az aromáknak leginkább csak íze van, illatuk meg alig. Vagy csak olyan, amit én nem élvezek, de a körülöttem levő nem dohányosok egyből kiszagolnak: “Ez is büdös” sőt: “Mindegyiknek olyan egyforma szaga van” Nekem talán a Symphony és a Ry4 aminek van valami dohányhoz hasonlító illata, de az is jóval gyengébben. Esetleg ha jól benikotinozom, akkor érzek az orromban valamit, de az meg ellene dolgozik az ízeknek. Egy kérésem lenne, ha ajánlotok is nekem valamit, olyan helyről legyen, ahol utánvéttel is lehet fizetni.

Szia @Mefeca
Ha a Symphony bejön akkor ajánlanám inkább a Gentlemant helyette 3%ba keverve nem többe sem kevesebbe,meg az M-type szintén 3%,ha szeretnéd az orrodba is érezni a füstös jeleget,mindkettőnek minimum 1hónap pihi,előbb kár elővenni​:slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Alkalmanként még betévedek a dohányboltba,ahová régebben rendszeresen jártam.Az ottani eladó hölggyel nagyon jó barátságba kerültem.
:slightly_smiling_face:
Ő ajánlotta nekem ezt az aromát:

Azt kell mondanom,a maga 1150 forintos árával kellemes meglepetés,lévén,hogy hazai gyártóról van szó.
A savanykás,és éppen minimálisan édes ízével,10%-ban keverve teljesen jó számomra. :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Szia, kumulusrol nekem a DPD hozta.

Elnézést, nem szeretnék ünneprontó lenni. De ez kész liquid. :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Semmi gond. :joy:
Én azért a biztonság kedvéért bekevertem. :smiley:
Mentségemre szóljon,hogy használati útmutatót nem találtam a dobozban,a flakonon lévő írásokat sem figyeltem. :thinking:
DE,és itt a lényeg :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Ezt én sem értem, de biztos egyébként tömény lett volna. :slightly_smiling_face: 7.5 éve ez a márka nagy ász volt nálam. :slightly_smiling_face: USA mix, csokis kókusz, vegyes gyümölcs, Bourbon vanília. Imádtam ezeket. Meg mikor egyszer vegyes gyümölcsöt szerettem volna venni, de véletlen gyümölcsteásat kaptam, hát az maga volt a mámor. :yum:

4 kedvelés

Sebaj,az biztos,hogy így nikotin mérgezés veszélye nem áll fenn nálam. :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

A nagy találmányok a történelem során sokszor a véletlen művei voltak, hát kb. így. :rofl:

3 kedvelés

Sziasztok!
@farkasel ez a megfogalmazás amivel vászonra festetted előttünk a grampa-t egészen egyszerűen GYÖNYÖRŰ!!!
Egyszerre csordult ki a nyálam és egy könnycsepp a szememből. Következő rendelésemben biztos benne lesz!!

5 kedvelés

Köszönöm szépen! :slight_smile:

Írtam régebben sci-fi novellát, verset, haikut de az már rég volt. Mára már kiégett vén rókaként csak festek, abból is csak absztrakt és néha dark/szürrealista műfajban.

Most csapjatok le a Grampára egyébként, nagy akciók vannak Liquid City-n, 3100 a 120 millis csabi flakon.
Illetve tankok, porlasztók, modok és szettek is vannak már náluk (elég visszafogott választék egyelőre), eddig csak lötyik voltak meg tekeréshez cuccok.

Én pedig a Spirit of the Woods-ot próbálom most ki illetve Dinner Lady Blackberry-s crumble-t, az tutira be fog jönni nekem. :slight_smile:

8 kedvelés

Nekem is most jön a nagypapi krémje, 3. vagy 4. adag, a kék villamos nekem annyira nem jött be, túl harsány egész napra, persze nem rossz azért, engem a liquidhall pompeire emlékeztet. Szóval ja, hajrá papi. :sweat_smile:

Ja meg rendeltem díner lédi eper-makaront, hátha…de ezt is néztem, amit te rendeltél. Csak pont vettem azthiszem valami ilyesmi aromát, majd előkeresem, mert már nem emlékszem mi volt az.

2 kedvelés

Igen, a Spirit of the woods nálam is most érik, kb 1 hete de már most bitang jó illata van. Nagyon kíváncsi leszek rá.

2 kedvelés

Most az a kedvenc, várd ki legalább a 2 hetet, nagyon fini​:yum:

1 kedvelés