Baker flavor lemon tartja ugyan az szerintem és olcsóbb
Lemon tart alapvetően fincsi, citromos nápolyi/süti ízű, nem gejl, de én shortfill-el próbálkoztam.
Igen, azt tudom, hogy milyen, csak az érdekel volna, hogy az aroma is hozza-e ezt, mert fele annyiba lenne, mint a longfill.
Szia Szabi.
A heisenberget ismerem nem is tudom eldönteni hogy szeretem-e vagy sem olyan mintha negrot szopogatnék? A másik 2 aroma milyen őket tervezem megrendelni.
Én pont ezért nem szeretem.
Az ánizs miatt, a red astair is hasonló, csak piros, nem kékbogyó. Meg mondjuk nem olyan durva átütő íz talán, lágyabb.
Blood Sukka jobb szerintem.
“Ki mit rendelt…”
Semmit
Nem tudok,mert felmentem az eliquidvg.eu-ra,hogy akkor rendelem a nikotinsó alapot,majd rendeltem volna a drága longfilleket amiket írtam(k.f.c.),erre nincs nikotinsójuk
Azt se tudom mi lenne az én íz villágom, egy analóg cigit már nem birnék semmi pénzért se elszívni ezért gondolom a dohányos íz kilőve, amikor dohányoztam akkor a mentolos cigit szívtam, talán ezért hajlok még mindig a mentolos íz felé, de csak a heisenberg van itthon muszály most beérnem vele, nincs mese rendelnem kell rendesen, hogy kitudjam elégíteni az igényeim .
A dohányos ízek nem cigiízűek, hanem dohányízűek
Sokszor ott botlik meg a dolog, amikor valaki pontosan olyat vár a dohány íztől, mintha cigi lenne.
Szóval akár ki is próbálható
Egyetértek @Deepfreeze - vel. Ez nem ugyanolyan, mint a cigi. Emellett még azt tudnám javasolni, hogy minden ízvilágból ami érdekel rendelni pár ízt amit úgy gondolod, hogy a való életben is kedvelsz. Gondolok itt olyanra, hogy pl. almás fahéjas sütis aroma, vagy barack ízű aroma, esetleg olyan desszertíz amit egyébként is szívesen fogyasztanál, mondjuk a kávés-nápolyis-gofri, ilyen is van és nagyon is finom. Én mindig a tudatos vásárlásra buzdítok mindenkit. Érdemes elolvasni az aroma leírásokat, az remek támpont. Viszont az ízek aránya aromán belül ami később meghatározza azt, hogy egy olyan íz amit egyébként kedvelsz aroma formályában is élvezhetővé válik e számodra. Pl. ha egy tiramisu aromában túltolják a kakaót az nem lesz élvezhető. De ez ennek nem mindig kell így történnie. A nevesebb márkák általában ügyelnek arra, hogy hűen tükrézzék a valódi ízeket. De itt is előfordulhat az, hogy elsőre (mondjuk 3 naposan) nem jön be valami amire azt hitted jó lesz. Ilyenkor érdemes pihentetni, hogy jobban összeérjen. Az idő sok mindenre gyógyír. De ez a sok minden amit leirtam még mindig nem zárja ki azt, hogy vannak a piacon olyan “vacak” aromák/aromamárkák amikre élből azt mondjuk, hogy meg se vedd mert megkérdőjelezhető a minősége. Ahogy Ispy is írta nemrég nekem, még jó, hogy ilyen egyszerű ez az egész.
A dohányos ízeket porlasztóban nem bírtam elszívni, most a tekerőssel imádom, teljesen rákattantam
Jól látod a helyzetet
Én a kivonatosokra függtem rá.
Mármint a dohány kivonatos? Gondoltam én is rá, finom?
Igen és igen. Rá kell találni a megfelelő vonalra. Mondjuk nálam nem nehéz, mert én szeretek tobzódni, de vannak lágyab és karakteresebb ízek.
Azzal azért számolni kell, hogy általában kokszolnak.
Hát gondoltam, most is 1-2 naponta tekerek újat Rá fogok nézni erre a kínálatra, köszi!
Annál gyakrabban szerintem ezeket sem kell tekerni.
A Blendfeel-nek szép nagy palettája van ilyenekből, illetve a La Tabaccheria elég minőségi. Esetleg Black Note amivel érdemes próbálkozni.
Köszi szépen, megnézem
Szia, egy nagyon picit haloványabb az íze, nekem így pont jó. VG többletes alap esetén picit több%-ot ajánlanék. Only vaping!