Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Körtés keménycukorka a 80–as évekből? :grin::grin:

1 kedvelés

A Love Wizard isten :+1:pedig 3 naposan kóstoltam rá :slightly_smiling_face: köszi a tippet, @Tivadar_Szocs

Amúgy olyan citromos joghurt-puding-szerű cucc, de nagyon élhető desszert.

2 kedvelés

Nem is nagyon kell neki több, 2 naposan már korrekt. Nagyon eltalált valami.Csak mikor láttam, hogy az Imperia Cola mellett érleled, arcomra fagyott a mosoly. Az borzalom :sob:.

Örülök neki hogy ízlik :heart_eyes:

1 kedvelés

Jó áron vannak most

1 kedvelés

A Life volt már/kóstolót kérsz belőle? Az is kellemes meglepetés, ha a banános vonalat szereted​:thinking:

2 kedvelés

Szeretem, de már megint behalmoztam mindent IS :scream::grin: van “pure” banánom, TPA.

A Cola tényleg finom. Megbolondítottam minimális citrommal. Én ennél rosszabbakat is ittam már, pohárból. Azt meg tudtam is, hogy nem üveges Pepsi.

1 kedvelés

Nekem nagyon nem kategóriás volt​:face_vomiting:
Ha banán, akkor Atmos Lab! Szólóban annyira már nem szívok gyümiseket elég régóta, A&L ryant szoktam vele felütni 1%-ban(meg esetleg + 4-5 csepp Bf csoki/10ml, a hangulatért)

1 kedvelés

Lehet ám, hogy Atmos Lab, nem vagyok “aromaközelben”. Gyanús, mert a sárgadinnyém tuti az.
Mindegy, nagyon jók. A banánt elfeleztem, felét picit “érleltem” Candy Jammy-vel.
Így van ződebb meg akciós banánom is​:grin:

2 kedvelés

Talán egyszer már kostoltam, valami rémlik. Ha marad belőle szívesen fogadom :grin:

Nettó gondoltam, aromából. Azt most nem kevertem, Banana Joe nyert elsőre, de leveszem a felét valamibe, a többit megkaphatod. Pusztán a tudomány előmozdítása és a vape tesztekre tekintettel​:saluting_face:
(Én szeretem, na​:grinning:, hátha másnak is bejön és tudsz ötleteket adni. Ha én véleményezem, akkor tejszínes banán, jóóóó… Nálad meg egy oldalas olvasnivaló. Ki mihez ért, ugye​:smiley:)

2 kedvelés

Köszönöm a tudomány nevében​:smiling_face_with_three_hearts::star_struck:

2 kedvelés

Hamarosan jönnek a desszert tesztek :scream:

8 kedvelés

A kivonatos dohányos tesztekre várok. Ráérek. :joy::joy::joy:

Azok csak akkor lesznek ha kapok tesztelésre :+1:

1 kedvelés

Ezt jól megkaptad :sweat_smile:

Nem hiába jeleztem, hogy ráérek. :joy::joy::joy::joy::joy:

De azért érted, hogy ez egy finom utalás volt arra, hogy küldjed, ha akarsz tesztet? :rofl:

Természetesen. De amik nekem vannak, azoknak ismerem az ízeit. Mondhatni leteszteltem. :joy::wink:

1 kedvelés

Ha @Bishop -on múlik, akár Kőbányáig is elviszi a lét :sweat_smile: