Körtés keménycukorka a 80–as évekből?
A Love Wizard isten pedig 3 naposan kóstoltam rá köszi a tippet, @Tivadar_Szocs
Amúgy olyan citromos joghurt-puding-szerű cucc, de nagyon élhető desszert.
Nem is nagyon kell neki több, 2 naposan már korrekt. Nagyon eltalált valami.Csak mikor láttam, hogy az Imperia Cola mellett érleled, arcomra fagyott a mosoly. Az borzalom .
Örülök neki hogy ízlik
Jó áron vannak most
A Life volt már/kóstolót kérsz belőle? Az is kellemes meglepetés, ha a banános vonalat szereted
Szeretem, de már megint behalmoztam mindent IS van “pure” banánom, TPA.
A Cola tényleg finom. Megbolondítottam minimális citrommal. Én ennél rosszabbakat is ittam már, pohárból. Azt meg tudtam is, hogy nem üveges Pepsi.
Nekem nagyon nem kategóriás volt
Ha banán, akkor Atmos Lab! Szólóban annyira már nem szívok gyümiseket elég régóta, A&L ryant szoktam vele felütni 1%-ban(meg esetleg + 4-5 csepp Bf csoki/10ml, a hangulatért)
Lehet ám, hogy Atmos Lab, nem vagyok “aromaközelben”. Gyanús, mert a sárgadinnyém tuti az.
Mindegy, nagyon jók. A banánt elfeleztem, felét picit “érleltem” Candy Jammy-vel.
Így van ződebb meg akciós banánom is
Talán egyszer már kostoltam, valami rémlik. Ha marad belőle szívesen fogadom
Nettó gondoltam, aromából. Azt most nem kevertem, Banana Joe nyert elsőre, de leveszem a felét valamibe, a többit megkaphatod. Pusztán a tudomány előmozdítása és a vape tesztekre tekintettel
(Én szeretem, na, hátha másnak is bejön és tudsz ötleteket adni. Ha én véleményezem, akkor tejszínes banán, jóóóó… Nálad meg egy oldalas olvasnivaló. Ki mihez ért, ugye)
Köszönöm a tudomány nevében
A kivonatos dohányos tesztekre várok. Ráérek.
Azok csak akkor lesznek ha kapok tesztelésre
Ezt jól megkaptad
Nem hiába jeleztem, hogy ráérek.
De azért érted, hogy ez egy finom utalás volt arra, hogy küldjed, ha akarsz tesztet?
Természetesen. De amik nekem vannak, azoknak ismerem az ízeit. Mondhatni leteszteltem.
Ha @Bishop -on múlik, akár Kőbányáig is elviszi a lét