Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

@Zolika egésznap sütizel látom . Boldogat

2 kedvelés

Köszönöm :smiling_face:

2 kedvelés

Nem vagyok mentol-gyümi rajongó, igazából nem magamnak kevertem, de a ragnarok és a phoenix nekem is bejön, pedig 7÷-ban kevertem.

2 kedvelés

Több helyen is lehet kapni ilyeneket. Én ezeket talán a liquidhall-ról vettem. Nem minden mércés flakon jó, vannak bajok a beosztással. Ezeknek a csavarzáras kupakos flaskáknak tuti jók a mércéi :slight_smile: Igaz én nem használom csak ellenőrzésre max. Fecskendő + mérőpohár. De látszik a végeredmény álatlában, hogy nem szúrtam el, :slight_smile: Ez pl ott a csavarzársak kupakok menüben van :slight_smile: Rendeltem az elmúlt héten is, nekem ez jött be :slight_smile:

2 kedvelés

Először is boldog évfordulót kívánok neked, Uram :slight_smile:

Akkor a pandát kipipáltuk :slight_smile: de akkor azt mondjátok hogy még sem akarom :slight_smile: ezen gondolkodtam:

Viszont ezt kóstoltad már? Vagy valaki? (ez biztos kimért mert csak 30mlt találtam)

Esetleg erről?:

Nem mindenáron de hátha még a gyümis- hűsítós vonalból :slight_smile:
(és mielőtt jönnének az ajánlások első nálam is a Ragnarok, második a Red Astaire, tehát megvagyok ez csak olyan kíváncsiság :slight_smile: )

Viszont hogy érdemben is hozzá szoljak :slight_smile: ez nem kimérős:(hanem gyári):

Illetve ami innen most bekeverve van:
4%(az értékeléséből loptam a receptet)

+4%

Tisztelettel

2 kedvelés

Igazán nincs mit :wink:
Szenyor Csurosszal vigyázz, az mindenbe bele eszi magát. Ugyanolyan alattomos mint a Heisenberg, csak a mosás és újratekerés segít :smile:

2 kedvelés

Szia!
Köszi az Obsidiant finom nagyon.Eladó aroma lesz?

2 kedvelés

Akkor furius flavor 2 :sweat: de ennek tetszik az íze és az illata :+1:

@Zolika bódog szülcsi napcsit!

2 kedvelés

Kedves Hölgyem!

Ha szépen megkérlek a Leviathan V2-ről
megosztanád majd a véleményed? Vagy @Zolika is :slight_smile:

Tisztelettel

Őszintén​:thinking:nem mondom hogy ne,de a ragnar nekem nem……:smiling_face:persze dehogyis próbáltam :joy::joy::joy::joy:ááá
Annyi pénzért 60 ml ki jön belőle :stuck_out_tongue_winking_eye:

Csak vapeszülcsi de köszönöm vapertárs :hugs:

2 kedvelés

Boldog itteni szülinapot!

3 kedvelés

Ragnarok és Valkyr másra rá se nézzzzzz.

Persze :blush:

2 kedvelés

Tök jó, két év! Grat! Még sokat, vagyis annyit, amennyit szeretnél.

megyko Ceglédről :smiley:

2 kedvelés

Megjött a pisztáciás Cannoli, huhuhu, nagyon ott van az illata

Köszönöm szépen!

3 kedvelés

Olyan sokszor előjött a KTS gothic vonal mostanában, nosztalgiázok(és jó olcsón mérték most, köszi @Tivadar_Szocs a tippet)

A másik kettő helykitöltésnek kellett, ne lötyögjön a bubis borítékban​:joy:

6 kedvelés

Nálam most Gothic Death van betöltve.ízlik. :slightly_smiling_face:

1 kedvelés