Na de honnan tudod mit érzel, ha senki nem mondja meg mit is kéne érezned? ![]()
A “mit kéne” meg a “mi van” között nem kell, hogy átfedés legyen. Nekem elég a " mi van" a döntéshez, hogy jó vagy nem. Valamint a " mit kéne" szerencsétlen esetben felhívhatja figyelmemet, nem elhanyagolható számú hiányosságaim egyikére. ![]()
Az ursa nano pro- ra átszoktató hadműveletem egyenes következménye! Ezt lehet nem gondoltam át teljesen előtte. Most költhetek ezekre is. ![]()
![]()
![]()
![]()
Rövid kivonatos dohányos tesztem:
Viszonylag fasza mind!
Szívesen ![]()
Készítettem egy kis Black Note aroma tesztet. Mindjárt beillesztem a "Tesztek kategória közé.
Igen, ebből pont a viszonylag az, amivel általában a gond van. ![]()
A cikk egyelőre még jóváhagyásra vár. Mivel elég sok idézetet is tartalmaz, a saját véleményemen kívül, kis türelmet kérünk a megjelenésig.
Nem utalás volt rá, elnézést hogy csak úgy oda löktem. Arra gondoltam ha kapok a gyártótól majd akkor mindenképpen lesz. Elnézést mégegyszer
Lesz miből csemegèzni![]()
Öröm szemeimnek ahogy kevergettek ![]()
Áh ez most kivételes általaban 4 ízt keverék egyszerre 300-300ml de ennek idő kell úgyhogy előre veszem ![]()
Mennyit kell vele várni? Egy hónap?
Igen azt mondták
Sok különbség van mondjuk ha rákóstolsz félúton?
Speciel nem tudom nekem ebből ez az első keverés. Eddig csak munkatársamnál találkoztam vele . Ő mindig kivárja . De aromaból tudom , hogy jó lesz ízről, illatról meg mondom ![]()
![]()
Nagy kedvencem a NORTH. ![]()
Ne viccelj! Nem vettem komolyan. De ha már így szóba jött, következő keverésemből küldók majd neked kóstolót, te meg majd megírod ide, hogy milyen.
Szívesen írok róla, köszönöm