Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Na de honnan tudod mit érzel, ha senki nem mondja meg mit is kéne érezned? :thinking:

A “mit kéne” meg a “mi van” között nem kell, hogy átfedés legyen. Nekem elég a " mi van" a döntéshez, hogy jó vagy nem. Valamint a " mit kéne" szerencsétlen esetben felhívhatja figyelmemet, nem elhanyagolható számú hiányosságaim egyikére. :joy:

Az ursa nano pro- ra átszoktató hadműveletem egyenes következménye! Ezt lehet nem gondoltam át teljesen előtte. Most költhetek ezekre is. :joy::joy::joy::joy:

6 kedvelés

Rövid kivonatos dohányos tesztem:
Viszonylag fasza mind!

Szívesen :+1:

1 kedvelés

Készítettem egy kis Black Note aroma tesztet. Mindjárt beillesztem a "Tesztek kategória közé.

Igen, ebből pont a viszonylag az, amivel általában a gond van. :rofl:

2 kedvelés

A cikk egyelőre még jóváhagyásra vár. Mivel elég sok idézetet is tartalmaz, a saját véleményemen kívül, kis türelmet kérünk a megjelenésig.

Nem utalás volt rá, elnézést hogy csak úgy oda löktem. Arra gondoltam ha kapok a gyártótól majd akkor mindenképpen lesz. Elnézést mégegyszer

Kevergeltem kicsit. 400ml.

4 kedvelés

Lesz miből csemegèzni​:grin:

Befőzés :grin:

6 kedvelés

Öröm szemeimnek ahogy kevergettek :smiling_face_with_three_hearts:

Áh ez most kivételes általaban 4 ízt keverék egyszerre 300-300ml de ennek idő kell úgyhogy előre veszem :grin:

2 kedvelés

Mennyit kell vele várni? Egy hónap?

Igen azt mondták

Sok különbség van mondjuk ha rákóstolsz félúton?

Speciel nem tudom nekem ebből ez az első keverés. Eddig csak munkatársamnál találkoztam vele . Ő mindig kivárja . De aromaból tudom , hogy jó lesz ízről, illatról meg mondom :grin::grin:

2 kedvelés

Nagy kedvencem a NORTH. :trophy:

2 kedvelés

Ne viccelj! Nem vettem komolyan. De ha már így szóba jött, következő keverésemből küldók majd neked kóstolót, te meg majd megírod ide, hogy milyen.

2 kedvelés

Szívesen írok róla, köszönöm