Igen majd 10 ml-t keverek. Csak most még ki kell silabizalnom, hogy hány mg nikotin kell nekem Most kevertem be egy múltkori shake and vape-t 10mg-ba, ez lesz a kiindulás és majd meglatom
Na az ott a képen középen, a Smoking Bull Kiss málnakrémes, amit Vaperinától kaptam, az lett nálam az új kedvenc. Még sohasem esett meg velem, hogy valami überelte volna nálam a dohányos ízeket. Mindig mellette szívtam, vagy felváltva, vagy a dohány ízűhöz csepegtetve. De ez az aroma tisztán bekeverve, kis mentollal, és 6mg/ml nikotinnal annyira ízlik, hogy szinte le sem tudom tenni. Kissé lassan jutok a végére. Ezt a végére hagytam. Málnakrém? Az miajóisten? Hát őszintén az ízét leírni még most sem igen tudom, de finom nagyon.
Szia @Paldeak_Attila
M-typera majd írj véleményt,kíváncsi vagyok neked bejön e3%ba keverted?
Szia @blini80 mindenkep,ha majd odajutok4%-ban kevertem,mert nekem 60/40-es a szajre.Ha tul eros lesz meg tudok hozzaadni
Semmit, ez vicces mert hétfő óta semmi, pedig egy általam kedvelt oldal!
De addig is Ego InDividual Black Castle!
Valami rossz történt @Lsxtom ?
Nem semmi rossz, csak nem gondoltam volna, hogy a horvát vonal menyire nagyon lassú lett!
Hétfőn rendelve, ma kiszállítás alatt SMS, ma semmi, majd talán hétfőre ideér!
Nem vagyok hozzászokva, hogy a szomszédból 1-hét után kapom, csak meg a csomagot!
Reméljük a legjobbakat.
hello,itt mennyi ido a szállitás?
Szia,
Nekem Kb 1 hèt volt
Szia,
Első rendelésem volt innen. 6.-an rendeltem, 12.-en érkezett. Ebben volt egy hétvége.
szia azt lehet tudni milyen futarszolgalat van?
Persze, hogy lehet. Csak nem emlékszem rá.
Talán MPL vagy DHL? Ezek a hárumbetűsek megkavarnak, meg itt annyi futár jár-kel, hogy már nem tudom ki-kicsoda…
De lehet, hogy PLG.
(Bocsi, nem tudtam kihagyni. )
Vagy még lehet a UPS? Komolyan van valami szabály, hogy csak 3 betű lehet?
Nekem DPD hozta La Petit-ről.
Hát nem tudom. Csak jobb, mert kellemesebb kimondani, hogy az MPL hozta, mint azt, hogy Magyar Posta Logisztika.
Dinner Lady lemon tart aromát próbálta már valaki (30 ml-s)? Árban azért jobban nézne ki, mint ez a horrárárú longfill…igaz AP-n épp ki van fogyva minden is.