Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Köszi​:+1: Ha Kincsem is eheti, nekem is jó :grin: Supervape-t találtam. Az a czukorka a szívem csücske…:roll_eyes::grin:

Lassan Enterezgetnem kell.

1 kedvelés

Á,ne is mondd…annyira bestam a német adómizériától,ma leentereztem gyorsan egy rendelést :rofl: :rofl:

Most azt hiszem,a mézes dohányos vonalon kezdtem el mozogni :grin:

1 kedvelés

Ahh…akartam még Azhad’s aromát kipróbálni, megint elfogyott a török dohány :grin: most meditálok, mérgemben vegyek Dicodes panelt, vagy ne. Mondjuk már van egy Dicodes modom :slightly_smiling_face:

Amúgy érdekes ez a méz dolog. Van, hogy teába se kívánom.

Ha ez megnyugtat,nem én vettem meg előled :joy::joy::joy:

Amúgy se biztos, hogy bejönne…Contrappunto, Oriente, és Will’o wisp, ez a 3 van tervben. (Vajon mind jó?:thinking::scream:) Meg egy Persian Apricot.

Ezt művelitek ti…:rofl::rofl::rofl:
Alig szoktam hozzá a kivonatos aromákhoz, és máris új cuccok után nézelodhetek, mert ilyenek vagyunk mi… folyton kivancsiskodunk…:rofl::rofl::rofl:
Most újra kérdezősködhetek, hogy milyen is lehet az a 3 aroma amit fentebb írtál…:rofl:

Vájár, mer’ egyelőre burkoltan én is kérdezősködni próbáltam :grin:

A contrappunto nagyon jó!!!

1 kedvelés

Igen, abban vagyok a legbiztosabb. Az Oriente, és a Will’o Wisp az nem egyértelmű. Bár olyan hótrossz se lehet :slightly_smiling_face: hátha valaki kóstolta már.

Kisebb komplikációk után, de csak megérkezett asszonkám új szettje. Hátha ezek jobban bírják majd mint a Z porlasztók.
Ajándékok terén is igen bőkezűek voltak, kis húzós szütyő, aroma, cukorka, matrica :slightly_smiling_face:

10 kedvelés

Floravitát még nem próbáltam. Ennek is eljött az ideje. A fele @Robertino_daf -számára jött. Nem tolom ennyire durván! :joy::joy:

6 kedvelés

Khm,jól tetted :grin:el fog az fogyni :smiling_face:nincs vele baj,bárki bármit ír vagy mond :smiling_face:
Megjött nekem is pár rendelés is​:joy:
Jó hogy ma szabadságon vagyok​:joy:
Maszek letudva,GLS a haverom,és minden futárszolgálat :joy:

Ohh, en is igy kezdtem, most a pg 5l-es es a vg 6l-es kiszereleset nezegetem :slight_smile: következő rendeles el azt fogom venni :slight_smile: sporolok sokat a postakoltsegen :slight_smile:

Azért bevallom a szavatossági idő teremt egy bevásárlási korlátot számomra. Valamiért csak megjelölik. De most 2024. 08. hóig jó minden ezek közül

4 kedvelés

Arra kíváncsi leszek hogy fogod elvágni, őket, mert nekem az alsó fele kell…:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

Mert 10 ml aroma 10ml PG ben érlelődik… És kell 100ml alaplé… Ezért a 120 ml flakon… És nem mellé kapod az aromát… Benne van

Nem kis flakonban van hanem benne van a nagy flakonban… 20ml aroma… 10ml aroma 10 ml PG ben előre érik neked… Csak feltőltöd 100ml alaplével és már szívhatod is

Természetesen műszakba indulás előtt :grin:

7 kedvelés

Ezekhez varom a nikotint. Ma jott meg. Mehetek erte holnap a postara. Nemet postas nem adja oda masnak.

8 kedvelés