Köszi Ha Kincsem is eheti, nekem is jó Supervape-t találtam. Az a czukorka a szívem csücske…
Lassan Enterezgetnem kell.
Köszi Ha Kincsem is eheti, nekem is jó Supervape-t találtam. Az a czukorka a szívem csücske…
Lassan Enterezgetnem kell.
Á,ne is mondd…annyira bestam a német adómizériától,ma leentereztem gyorsan egy rendelést
Most azt hiszem,a mézes dohányos vonalon kezdtem el mozogni
Ahh…akartam még Azhad’s aromát kipróbálni, megint elfogyott a török dohány most meditálok, mérgemben vegyek Dicodes panelt, vagy ne. Mondjuk már van egy Dicodes modom
Amúgy érdekes ez a méz dolog. Van, hogy teába se kívánom.
Ha ez megnyugtat,nem én vettem meg előled
Amúgy se biztos, hogy bejönne…Contrappunto, Oriente, és Will’o wisp, ez a 3 van tervben. (Vajon mind jó?) Meg egy Persian Apricot.
Ezt művelitek ti…
Alig szoktam hozzá a kivonatos aromákhoz, és máris új cuccok után nézelodhetek, mert ilyenek vagyunk mi… folyton kivancsiskodunk…
Most újra kérdezősködhetek, hogy milyen is lehet az a 3 aroma amit fentebb írtál…
Vájár, mer’ egyelőre burkoltan én is kérdezősködni próbáltam
A contrappunto nagyon jó!!!
Igen, abban vagyok a legbiztosabb. Az Oriente, és a Will’o Wisp az nem egyértelmű. Bár olyan hótrossz se lehet hátha valaki kóstolta már.
Kisebb komplikációk után, de csak megérkezett asszonkám új szettje. Hátha ezek jobban bírják majd mint a Z porlasztók.
Ajándékok terén is igen bőkezűek voltak, kis húzós szütyő, aroma, cukorka, matrica
Floravitát még nem próbáltam. Ennek is eljött az ideje. A fele @Robertino_daf -számára jött. Nem tolom ennyire durván!
Khm,jól tetted el fog az fogyni nincs vele baj,bárki bármit ír vagy mond
Megjött nekem is pár rendelés is
Jó hogy ma szabadságon vagyok
Maszek letudva,GLS a haverom,és minden futárszolgálat
Ohh, en is igy kezdtem, most a pg 5l-es es a vg 6l-es kiszereleset nezegetem következő rendeles el azt fogom venni sporolok sokat a postakoltsegen
Azért bevallom a szavatossági idő teremt egy bevásárlási korlátot számomra. Valamiért csak megjelölik. De most 2024. 08. hóig jó minden ezek közül
Arra kíváncsi leszek hogy fogod elvágni, őket, mert nekem az alsó fele kell…
Mert 10 ml aroma 10ml PG ben érlelődik… És kell 100ml alaplé… Ezért a 120 ml flakon… És nem mellé kapod az aromát… Benne van
Nem kis flakonban van hanem benne van a nagy flakonban… 20ml aroma… 10ml aroma 10 ml PG ben előre érik neked… Csak feltőltöd 100ml alaplével és már szívhatod is