Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Egy kérdés kérés, hátha…
Lepetit-ből rendel valaki a közeljövőben? 3-4 kis aromát szeretnék mindössze.

Mivel a kedvenc tankjaim néha sokkal több “törődést” kapnak tőlem, mint amit elbírnak, törekszem a töredezettségmentesítésükre, egy-két póttartály beszerzésével. Most végre újra több mint teljes a készlet. Örülök vagyok! :heart_eyes:

Mert olcsóbb lett a posta, akkor már megkóstolok pár Atmos Lab aromát is azokból, amiket itthon még nem lehet kapni: :stuck_out_tongue_winking_eye:

7 kedvelés

Sokan keresik ezt a kis kazánt :wink:

2 kedvelés

Honnan valósiak? A kv-custard vonalról majd nyilatkozzon , fiatalember​:grin:!!

1 kedvelés

Nagyon megkedveltem én is a Hastur Mini-t. Sajnos már alig kapni és ha így folytatom, a tartalékalkatrészeket is kénytelen leszek felvásárolni maradéktalanúl. :wink::thinking::upside_down_face:

A rendelésem a “vapeklub.sk” oldalról érkezett meg, egy hét alatt. Már többedjére rendelek tőlük. Mindig minden rendben volt.

Ha sorrakerül, (+ min. 1 hónap vitrines szekrény, nem ráz, nem szellőztet) beszámolok majd az aromákról is, de még Atmos Lab-ban nem kellett csalódnom…

4 kedvelés

A dohányosok nálam nagyon nem, de az összes többi eddig ok​:+1:. Türelmesen várok​:crazy_face:

1 kedvelés

Valami készül majd, avagy “Egy képen minden fájdalom” :grin::rofl:

3 kedvelés

Itt is szeretnèm megköszönni @anon75939458 Laci figyelmessègèt. :hugs:Ismèt bebizonyosodott,az önzetlen segítsège,ami nekem nagyon jól esett.
Ma kaptam Tőle kóstolásra 10 ml Obsidian aromát.

30 ml-t ,7.5%-ban már be is kevertem belőle. :slightly_smiling_face:

8 kedvelés

Na végre hajrá!
A ming váza is vagány… :upside_down_face:

2 kedvelés

Ez természetes, és jó volt kicsit dumálni is :slight_smile:

Tisztelettel

1 kedvelés

Azért olvasószemüveg nélkül nem volt olyan eccerű, 90 perc volt nullától a készig. :hugs::+1:
Az eredeti panel nagyon gány kinézetű :roll_eyes:

YESSSSS

5 kedvelés

Ez igen Barátom! Ügyes vagy!!! Egy gumi szigetelést majd a mod aljára belülre és a csavarokra o-ringet ajálanék…

3 kedvelés

Megvan a szigetelés is lent :+1::wink:…a csavarok viszont rém picik, nemigen menne rájuk semmi.
Ja bekötöttem a charge részt is, ár arról nem beszélnek nagyon…meghagytam a Moonraker BMS panelkáját. Szóval tölt is :hugs:vészhelyzetre jó. Az a 2 pin, amit kivezetnek a bölcsős töltéshez (IS).

3 kedvelés

Paszta: sziló vagy valami szelepfedélszigetelő?

3 kedvelés

Az megoldható, igen :+1:

Most szokom a menüt :grin:

3 kedvelés

Nnna…kvázi vízhatlanítottam az aljlemezt is, meg a kijelző frontlemezt is. (Meg a csavarokat) Szerintem mostmár kész :+1:

3 kedvelés

Akkor 10év múlva meglátjuk mennyit nyomsz bele… :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Már bánom h a suliban mindig lógtam az elektronikai óráról…:rofl:

Kösz a tippet, Super Lequin betalált.
A gyerek sikítva kerget a lakásban: ’ Apaaaaa, mi eeeez???’

Köszi! @anon75939458

10 kedvelés