Egy kérdés kérés, hátha…
Lepetit-ből rendel valaki a közeljövőben? 3-4 kis aromát szeretnék mindössze.
Mivel a kedvenc tankjaim néha sokkal több “törődést” kapnak tőlem, mint amit elbírnak, törekszem a töredezettségmentesítésükre, egy-két póttartály beszerzésével. Most végre újra több mint teljes a készlet. Örülök vagyok!
Mert olcsóbb lett a posta, akkor már megkóstolok pár Atmos Lab aromát is azokból, amiket itthon még nem lehet kapni:
Sokan keresik ezt a kis kazánt
Honnan valósiak? A kv-custard vonalról majd nyilatkozzon , fiatalember!!
Nagyon megkedveltem én is a Hastur Mini-t. Sajnos már alig kapni és ha így folytatom, a tartalékalkatrészeket is kénytelen leszek felvásárolni maradéktalanúl.
A rendelésem a “vapeklub.sk” oldalról érkezett meg, egy hét alatt. Már többedjére rendelek tőlük. Mindig minden rendben volt.
Ha sorrakerül, (+ min. 1 hónap vitrines szekrény, nem ráz, nem szellőztet) beszámolok majd az aromákról is, de még Atmos Lab-ban nem kellett csalódnom…
A dohányosok nálam nagyon nem, de az összes többi eddig ok. Türelmesen várok
Itt is szeretnèm megköszönni @anon75939458 Laci figyelmessègèt. Ismèt bebizonyosodott,az önzetlen segítsège,ami nekem nagyon jól esett.
Ma kaptam Tőle kóstolásra 10 ml Obsidian aromát.
30 ml-t ,7.5%-ban már be is kevertem belőle.
Na végre hajrá!
A ming váza is vagány…
Ez természetes, és jó volt kicsit dumálni is
Tisztelettel
Azért olvasószemüveg nélkül nem volt olyan eccerű, 90 perc volt nullától a készig.
Az eredeti panel nagyon gány kinézetű
YESSSSS
Ez igen Barátom! Ügyes vagy!!! Egy gumi szigetelést majd a mod aljára belülre és a csavarokra o-ringet ajálanék…
Megvan a szigetelés is lent …a csavarok viszont rém picik, nemigen menne rájuk semmi.
Ja bekötöttem a charge részt is, ár arról nem beszélnek nagyon…meghagytam a Moonraker BMS panelkáját. Szóval tölt is vészhelyzetre jó. Az a 2 pin, amit kivezetnek a bölcsős töltéshez (IS).
Paszta: sziló vagy valami szelepfedélszigetelő?
Az megoldható, igen
Most szokom a menüt
Nnna…kvázi vízhatlanítottam az aljlemezt is, meg a kijelző frontlemezt is. (Meg a csavarokat) Szerintem mostmár kész
Akkor 10év múlva meglátjuk mennyit nyomsz bele…
Már bánom h a suliban mindig lógtam az elektronikai óráról…
Kösz a tippet, Super Lequin betalált.
A gyerek sikítva kerget a lakásban: ’ Apaaaaa, mi eeeez???’
Köszi! @anon75939458