Igazán kedvedre valót nem tudok
A&L Oni ami jó citrusos, de inkább limonádé jelleg
KTS Love citrus-vanília(eeez jó nagyon)
KTS Death ez vegyes gyümis cukorka,körte dominanciával
amit cukorkás jellegűből szerettem, elveimmel ellentétesen Big Mouth Skates
De kólásat neeee!
Kicsit off de az AL aromákat ki hány %-ban keveri? 5-15 között találtam ajánlásokat, de szinte minden oldalon mást írnak. (Az erősebb ízeket kedvelem)
1 kedvelés
En most fogom tesztel i az elsot, en 200ml-be raktam 15ml-t. Kivancsi leszek, kb 4-5 nap es kostolo, mar vagy 3 hete erik
Tehát kb 7%
Merész vagy hogy egyből 200 ml-t keversz be
Mi baj lehet, ha keves, van meg 15 ml
Tyutyika
(Gálik Tamás)
2023. február 15. 20:35
6116
Akkor @Deepfreeze címét tudja
Tyutyika
(Gálik Tamás)
2023. február 15. 20:39
6117
A&l a dohányosok 5-7% általában édesek de felette elmegy egy teljesen más íz világba, kawaii 7-9% fölötte kaparó száraz ths érzés, diabolik 5% felét csak mentolt érzel mást nem . Minden más amennyiben szeretnéd
@Deepfreeze tényleg átveszi ami valakinek nem ízlett?
Gyümölcsös ízekről lenne szó…
2 kedvelés
Tyutyika
(Gálik Tamás)
2023. február 15. 20:41
6120
A&l gyümik kivéve amit fent írtam 8% tól ajanlom.
Tyutyika
(Gálik Tamás)
2023. február 15. 20:44
6122
Tribal force -t is ajánlom szintén francia azt is hasonló %ban
1 kedvelés
Sziasztok. Igaz solub aroma, de 20%-ra keverve, engem a régi chupa-chups nyalókára emlékeztet. Érlelési ideje nálam 3 hét volt. Akkor kóstoltam meg előszőr, és adta az ízt.
https://www.juicyvapour.com/solub-cherry-choops-meggy-es-kola-izu-aroma-10ml
1 kedvelés
Zoli76
(Zoli76)
2023. február 15. 21:12
6124
Nos, köszi a tanácsokat, átagyalom, és széjjELVerem az ENTERT
1 kedvelés
Ispy
(Várdai István)
2023. február 15. 21:17
6125
Engem az aromamester citromos nápolyija néha cukorkára emlékeztet…néha inkább wc illatosító. Van még pár mili, rendes vagyok, viheted.
Zoli76
(Zoli76)
2023. február 15. 21:19
6126
Kyandi shop-nál szerintem megtalálsz mindent egy helyen.
Kólás gumicukor tényleg hozza azt amit írnak róla.
La création Super Cola de Kyandi Shop se décline également en concentré pour DIY pour vous permettre de reproduire, chez vous, cette savoureuse friandise à la saveur cola ! Super Cola est la retranscription parfaite du...
Cukorkás íz amiben én a karácsonyi pálcikás enyhén borsmentás édességet fedeztem fel.
Super Lequin, le super bonbon fruité de Kyandi Shop est désormais disponible au format concentrés pour DIY. Redécouvrez la célèbre confiserie d'autrefois dans cette recette unique qui mêle à la perfection des saveurs sucrées, acidulées et...
Zselés gyümölcsös babokra hajazó ízek ami nekem annyira nem jött be de másnak bejöhet.
Kyandi Shop s'inspire du monde de la confiserie pour proposer des recettes toujours plus gourmandes, souvent fruitées, qui plaisent aux palais les plus exigeants. Avec l'arôme concentré Super Skitty, il revisite les fameuses petites...
Bishop
2023. február 16. 04:57
6128
Zolika
(Czeglédi Zoltán)
2023. február 16. 15:57
6129
Werther,s original cukorka megvan? Akkor:Caramelle Beurre Salé aroma,ilyet keress
Nem egész napos,de Norbi és Réka is ajánlja
1 kedvelés