Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Nem akartam ezzel senkit sem bolygatni, de németben jelenleg eléggé nagy a gond… egyetlen online shopban sem lehet kapni alapelvet, sőt, vannak olyan online shoppok, amelyek végleg bezárták a kapuikat…

Ugye ugye a szankciók. Külföldről a csomagokat nem piszkálja a dojcs ?

A franciák meg az olaszok dörzsölhetik a tenyerüket!Lesz egy pár új német ügyfelük.

Most kell megvenni pár hektót floravitában és kimenni németbe, és a furgon hátuljából árulni a parkolóban. :rofl:

Zsiguliból​:joy:

Most megtudják a németek milyen is a haldokló nyugat. :rofl:

Sziasztok itt vagyok már én is meg jött egy kis szállítmány a csehektől jöhet a kevergetés​:grin::blush::wink:

8 kedvelés

Cubából keveset keverj mert kokszol :wink:

2 kedvelés

6% ban jo :grin::blush:

még azt nem tudom a pisztáciás milyen lesz majd 10% ban​:grin:olyat még nem vettem.:blush:

Ajánljatok nekem Cola, meg Gumicukor, meg Tejkaramella, meg valamilyen Citrusos cukorka jellegű, ízű aromát, ami normálisabb :grin:az se baj, ha egy gyártó/shop. Sőt…
Colánál nem baj, ha kicsit hasonlít is :slightly_smiling_face:
(Diétázom 2 hete, és rámjött a hoppá, hogy szívnék ilyeneket :roll_eyes::grin:).

Latakiával megbolondítva fűszerezve felhúzva​:joy::joy::joy:

2 kedvelés

Ok, meglesz majd az is, csak jussak hozzá a fentemlített ízekhez :roll_eyes::grin: nem sürgős, tegnapra… NEM merek már vakon berendelni még 2 szatyorral.

De amúgy most ölnék egy citrusos gumicukorosér, meg kólásér’ :grin:

Kólából van cukormentes meg light, sztem azzal nem szeged meg a diétát :grin:
Egyébként én se mertem még kólás ízekkel kísérletezni, majd írd meg ha beválik valamelyik.

1 kedvelés

Én egyszer megpróbáltam; soha többet nem követem el ezt a baklövést. Jujj de sz@r volt… :face_vomiting:

Kóla vagy kólás liquid volt? :sweat_smile:

A cimke szerint kólás liquid. Életre szóló élmény :rofl:

Megírod h melyik gyártó? Akkor legalább annyit tudni fogok mit NE vegyek meg…

1 kedvelés

Volt vagy 6-7 éve, szerencsére már ezt legalább elfelejtettem. Bár néha még felriadok miatta sikoltozva éjszakánként…:worried:

Én most a solubok fölött sírok h minek rendeltem annyit amikor mindnek olyan nagyon édes gagyi cukorka íze van :grimacing:
Az első szívásra megfogadtam h soha többet nem veszek 1000 ftos aromákat…