Nem akartam ezzel senkit sem bolygatni, de németben jelenleg eléggé nagy a gond… egyetlen online shopban sem lehet kapni alapelvet, sőt, vannak olyan online shoppok, amelyek végleg bezárták a kapuikat…
Ugye ugye a szankciók. Külföldről a csomagokat nem piszkálja a dojcs ?
A franciák meg az olaszok dörzsölhetik a tenyerüket!Lesz egy pár új német ügyfelük.
Most kell megvenni pár hektót floravitában és kimenni németbe, és a furgon hátuljából árulni a parkolóban.
Zsiguliból
Most megtudják a németek milyen is a haldokló nyugat.
Cubából keveset keverj mert kokszol
6% ban jo
még azt nem tudom a pisztáciás milyen lesz majd 10% banolyat még nem vettem.
Ajánljatok nekem Cola, meg Gumicukor, meg Tejkaramella, meg valamilyen Citrusos cukorka jellegű, ízű aromát, ami normálisabb az se baj, ha egy gyártó/shop. Sőt…
Colánál nem baj, ha kicsit hasonlít is
(Diétázom 2 hete, és rámjött a hoppá, hogy szívnék ilyeneket ).
Latakiával megbolondítva fűszerezve felhúzva
Ok, meglesz majd az is, csak jussak hozzá a fentemlített ízekhez nem sürgős, tegnapra… NEM merek már vakon berendelni még 2 szatyorral.
De amúgy most ölnék egy citrusos gumicukorosér, meg kólásér’
Kólából van cukormentes meg light, sztem azzal nem szeged meg a diétát
Egyébként én se mertem még kólás ízekkel kísérletezni, majd írd meg ha beválik valamelyik.
Én egyszer megpróbáltam; soha többet nem követem el ezt a baklövést. Jujj de sz@r volt…
Kóla vagy kólás liquid volt?
A cimke szerint kólás liquid. Életre szóló élmény
Megírod h melyik gyártó? Akkor legalább annyit tudni fogok mit NE vegyek meg…
Volt vagy 6-7 éve, szerencsére már ezt legalább elfelejtettem. Bár néha még felriadok miatta sikoltozva éjszakánként…
Én most a solubok fölött sírok h minek rendeltem annyit amikor mindnek olyan nagyon édes gagyi cukorka íze van
Az első szívásra megfogadtam h soha többet nem veszek 1000 ftos aromákat…