Én is Eliquid.vg-st használok,de ha elfogy ez az utolsó rendelt 1L,gondolkodok,hogy vagy vissza állok Floravitásra vagy a Liquidhallos nem tudom milyen lehetCsak kb ez a legolcsóbb a szaga nem zavar sztem máshol is ilyen lehet a friss pg szaga azthiszem arra mondják a szagot,viszont lehet miatta édesebbek a leveseim mármint a vg-je édesebb lehet,de ez csak egy teória
Én lh-ról veszem, szinte 0 szaga van, ha nagyon erősen beleszagolok, akkor egy pici sütis valami.
Szia. Nekem is jutott egy ilyen ananászos - kivis Dampflion a csomagba. A többi vagy nem jutott, vagy nem választottam? Igaz én a savanykás ízekre utaztam főleg, azért 1-2 desszertes is lett közte, amikkel óvatosabban bánok. Az epret én sem érzem rajta, de ananászhoz nekem nem is hiányzik. Van benne egy kis tejsav, amivel a fiam az atkákat irtja a méhkaptárakban. Azért is van rajta a figyelmeztetés. Szembe jutás esetén azonnal bő vízel ki kell öblíteni. Ha érzek egy kis felmaródást a száj nyálkahártyáján, lehet, hogy ez okozza. Na de 2,5-3% mentolos lötty hozzáadásával még jobban nyeleti magát. De mégis ez a kedvencem a savassága miatt. Az édesebbeket lehet, hogy inkább a dohányos aromák mellé fogom bekeverni. Nekem is elfogyott a nikotinos alapom. Már a múlt héten rendeltem, hogy hétfőre legyen, de lehet, hogy csak keddre jön meg. Addig már csak szinte nikotin menteset szívok, ami nem nagyon elégít ki, de aromákat kóstolgatni nikotinmentes alappal is lehet.
Bő 3 hét érlelést követően előbújt az eper a Dampflionba alacsony watton szépen kiadja
ott aztán van bőségminden mi szem szájnak ingere
jah szokákos rendelés
A villamos nálam egy hónapig pihen, mindig úgy rendelek, hogy amire kifogy a másiknál letelik az egy hónap! Nálam nagy kedvenc lett! Kötelező darab!
Kérhetnék véleményezést?Egyedül a Glass-t ismerem
Szia!Még egyenlőre pihennek kicsit, nem kóstoltam (tankból) egyiket sem.
Ma érkezett Most már keverhetek-kutyulhatok Majd kérek egy kis segítséget, mert 50/50-ből szerintem 30/70 lesz
Dandy Puff nekem is a műlt héten jött
Remélem jók lesznek, ezeket az itteni olvasgatásból válogattam
Semmi baj nem lesz. Nekem 10 aromából 1-2 mindig be szokott jönni.
Ha jöt akarasz csak kis mennyiséget keversz be előre mindegyikből.