Nagyot megy ez a Don Cristo
Mindenki ráébredt, hogy ez az élet értelme
igen ez ami nekem be jön na meg a the crown aroma is nagy kedvenc nem is merem szívni a the crown aromat mert ha elfogy lehet nem lesz legközelebb hisz az csak az olaszoknál vanígy avval spórolni kell,úgyis vsn mit szívjak.Most a ripe vapes san juant akarom kóstolni az új dvarwba ha már meg vettem a tankot ne áljon nekem itt szüzen.
Épp azt néztem,deck van ráírva csak
“A korona”meg van náluk bőven,hacsak ki nem fosztották őket
Egyedül @Ispy passzolta tovább, szerinte túl füstös pedig a Grandpa meg tetszik neki, és az szerintem füstösebb. Te Ispy megkóstoltad egyáltalán?
Szerintem egyik sem füstös
És az különben milyen ízűs?
a ? The crown? olyan fincsi mogyikrémes dohányos,másabb mint a Marshall
Látom nem nagyon hagytad érni szegény Marsit
Már negyedik napos naná hogy rákóstoltama többire még nem pedig van banános,cseresznyés,BARAKCOS isja nem,szilvás
Törköj ???
Persze. De nem erőltettem nagyon, csak pár slukkot nyomtam.
Basszus olyan kis dobozom nekem is volt
De hol lehet most?
Egyetlen örökségem Apámtól…
Bárpult.
Sziasztok! Ígértem, hogy beszámolok arról milyen. Nos halvány gőzöm sincs milyen ízű a Cristmas Puding, de ez finom, akár egésznapos desszert is lehet belőle. Kissé fahéjas, vaniliás, talán még egy kis dohány is érződik rajta. Igazi egyedi és nem égeti be a tekerést azonnal, emiatt nem használtam eddig desszert ízeket mert két shortfillt próbáltam ki, hetek óta a szekrényben várják a sorsukat, nem kellett egy tank és már élvezhetetlenné égették a coilt és a vattát. Nos ez nem teszi! Őszintén ízlik, csak sajnos nincs belőle utánpótlás.
Ezek, kb. két órával ezelőtt, érkeztek meg az EliquidOnlineShop-tól, melyeket szombat este rendeltem utánvét. Nekem nagyon bejön a cherry-s dohány az Al Carlo-tól, így, gondoltam, megkóstolom a Macchiato-jukat is.