Ja, mert nem is ismered, csak valami halvány emléked volt róla.
A nagypapa krémje íze miben különbözik a kék villamosétól?
Jó kérdés, olyan, mint valami lágy szellő, ami megsimogatja az arcod, a kék villamos meg a tornádó.
Kábé ahogy Ispy írta.
A kék villamos nekem totál tejeskávé ízű volt, a grampa meg a tejeskávé tejjel.
Én nehezen, de legyűrtem, viszont jól nem esett, túl tömény, too much. A papi krémje meg egésznapos, nem tolakszik, az öreg ismeri a csízíót.
Pont az tetszett a kék villamosban, hogy olyan jó tömény.
Akkor a papi lehet neked nem tetszene…
Marshall jó
Most nagyon desszertdohányban utazom amik jöttek,háát illatra egész jók ízről majd pár hét múlva de ígéretes mind
Lehet. Még úgyis odébb van a dolog. Csak ezt már rég meg akartam kérdezni.
A kék villamos nekem konyakos csikktál illatú. Az asszonynak meg borzasztó. Ezt itthon ne szívjam, olyan. Majd jó időben, kint a szabadban.
Azok a pipás Azhad’s -ok viszont még a nem dohányzóknak is elég jó illatúak.
A villamos az töményebb karamell, és ízbomba, olyan vaskos, kukoricával.
A Granpa lágyabb, vaníliásabb, könnyedebb - kukoricával
Hali!
Megjott a kis rda-m. Mar egy ideje keresem ebben a szinben es most volt a cityn
Csaptam melle par aromat is szigoruan az ingyen posta miatt
Érdekes. Én eddig semmiben nem éreztem kukoricát. Valószínűleg, mert nagyon ritkán van az étrendemben kukorica. Több puliszkát kellene ennem? Inkább pótkávé ízű nekem az összes műdohányos dolog, ahogy @Kecskei.Gabesz írja:
Ami nem dohánykivonat, azok közt még mindig az RY4 és Solub Rotterdam a kedvenvcem. Ha valami durvábbat akarok, akkor M-type török dohánnyal. Dohánykivonatosra még egyszer sem mondtam, hogy rossz. Ami valódi, az az igazi. A Journey Discovery -nek is vannak fura dolgai, nem hiába a vape42 csak az RY4 -et árulja belőlük. Ez a villamos is. Nem nekem nem ízlik, de kikergetnek engem a házból, akik megérzik rajtam.
Akkor neked már úgy néz ki megvannak a kedvenceid.
Mostmár tudod hogy kivonatokat kell venned.
A Journey féle műdohányos aromákban (nem az ilyen desszerteseken) én is érzem a kukoricát. Vagyis inkább ahogy írtad, a puliszkát. Kivétel ez alól talán a desert ship, abban eléggé elnyomja az illatos íz.
A csomagban, amit kaptam, a Journey aromák 18 mg/ml nikotinnal lettek bekeverve. Ott a sok nikotin miatt nem igazán tudom érezni van- e bennük valami idegen íz? A kivonatosok nagy része még bontatlan, érintetlen volt, tehát azokat a megszokott erősségűre tudtam bekeverni. 1 darab Journey RY4 volt bontatlan a V8 palástok mellett. Gondolom azt @Janos_Groszeibl küldte. (Már csak a By-ka palástok miatt gondoltam.)