Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Ja, mert nem is ismered, csak valami halvány emléked volt róla. :grin:

1 kedvelés

A nagypapa krémje íze miben különbözik a kék villamosétól? :thinking:

1 kedvelés

Jó kérdés, olyan, mint valami lágy szellő, ami megsimogatja az arcod, a kék villamos meg a tornádó.

Kábé ahogy Ispy írta.
A kék villamos nekem totál tejeskávé ízű volt, a grampa meg a tejeskávé tejjel.

1 kedvelés

Én nehezen, de legyűrtem, viszont jól nem esett, túl tömény, too much. A papi krémje meg egésznapos, nem tolakszik, az öreg ismeri a csízíót. :grin:

1 kedvelés

Illatra megvettek ők is :grinning:

10 kedvelés

Pont az tetszett a kék villamosban, hogy olyan jó tömény. :sweat_smile:

1 kedvelés

Akkor a papi lehet neked nem tetszene…

Marshall jó :slight_smile:

1 kedvelés

Most nagyon desszertdohányban utazom :smiling_face:amik jöttek,háát illatra egész jók ízről majd pár hét múlva de ígéretes mind​:grinning:

Lehet. Még úgyis odébb van a dolog. Csak ezt már rég meg akartam kérdezni. :slightly_smiling_face:

A kék villamos nekem konyakos csikktál illatú. Az asszonynak meg borzasztó. Ezt itthon ne szívjam, olyan. Majd jó időben, kint a szabadban.
Azok a pipás Azhad’s -ok viszont még a nem dohányzóknak is elég jó illatúak.

2 kedvelés

A villamos az töményebb karamell, és ízbomba, olyan vaskos, kukoricával.
A Granpa lágyabb, vaníliásabb, könnyedebb - kukoricával :grin:

2 kedvelés

Most hozta a futár, Kumulus-os rendelés. Mindre kíváncsi vagyok de a középső izgat a legjobban! :crazy_face:

6 kedvelés

Hali!

Megjott a kis rda-m. Mar egy ideje keresem ebben a szinben es most volt a cityn :slight_smile:
Csaptam melle par aromat is szigoruan az ingyen posta miatt :slight_smile:

6 kedvelés

Érdekes. Én eddig semmiben nem éreztem kukoricát. Valószínűleg, mert nagyon ritkán van az étrendemben kukorica. Több puliszkát kellene ennem? Inkább pótkávé ízű nekem az összes műdohányos dolog, ahogy @Kecskei.Gabesz írja:

Ami nem dohánykivonat, azok közt még mindig az RY4 és Solub Rotterdam a kedvenvcem. Ha valami durvábbat akarok, akkor M-type török dohánnyal. Dohánykivonatosra még egyszer sem mondtam, hogy rossz. Ami valódi, az az igazi. A Journey Discovery -nek is vannak fura dolgai, nem hiába a vape42 csak az RY4 -et árulja belőlük. Ez a villamos is. Nem nekem nem ízlik, de kikergetnek engem a házból, akik megérzik rajtam.

2 kedvelés

Akkor neked már úgy néz ki megvannak a kedvenceid.
Mostmár tudod hogy kivonatokat kell venned.

3 kedvelés

A Journey féle műdohányos aromákban (nem az ilyen desszerteseken) én is érzem a kukoricát. Vagyis inkább ahogy írtad, a puliszkát. Kivétel ez alól talán a desert ship, abban eléggé elnyomja az illatos íz.

A csomagban, amit kaptam, a Journey aromák 18 mg/ml nikotinnal lettek bekeverve. Ott a sok nikotin miatt nem igazán tudom érezni van- e bennük valami idegen íz? A kivonatosok nagy része még bontatlan, érintetlen volt, tehát azokat a megszokott erősségűre tudtam bekeverni. 1 darab Journey RY4 volt bontatlan a V8 palástok mellett. Gondolom azt @Janos_Groszeibl küldte. (Már csak a By-ka palástok miatt gondoltam.)

Es ilyen beuzemelve :slight_smile:

8 kedvelés