90 vagy 100 eur, nem emlékszem pontosan.
Na azé má!Annyit simán összehajigálok a kosárba a 8-9 eurós aromákból.
Mongóliába, Kenyába, Mozambikba csak 50 euró. Hozzánk a fenti.
Ez jó kis bolt, csak a Kanári-szigetekre kellene menni nyaralni. S akkor vehetnénk nála mindent.
Küldik 30 euro a szállítás ( plusz magyar áfa)
A szállítás kerül annyiba, vagy az felett küldik ingyen? Mert nem mindegy. Fuvardíjnak sok, de ha ennyi felett free shipping akkor oké. Nemcsak hogy nem értem a nyelvet, de nem láttam erre vonatkozó tájékoztatót.
Ennyi a szállítás.
Gondold az, hogy 6-kg kenyér ára és akkor nem fáj, én úgy szoktam!
Szomorú, hogy igazad van a szemszög választással!
Már 2 ezer a kiló kenyér? Asszonypajtás nem mondta. Én hajnali ötkor keltem melózni és ő volt a boltba járó. Mondtam neki, ha nyugdíjas leszek, majd megyek én is. Már el kezdett aggódni, hogy akkor majd nem segítek neki semmit? Mondom, majd akkor elosztjuk a teendőket. A kölykökhöz is felkeltem éjjel, amikor oákoltak, és pelenkáztam őket. Jut eszembe, vett az asszony valahol öccáz valamennyiért is valamelyik multiban helyben sütöttet még nemrég. Megkérdeztem. Mondja, van olyan, hogy negyed kiló magos valamiért ötszáz -valamennyit fizetett. Az már bőven 2000 feletti. De a Coop - nál 800 Ft -osat vett egy kilót.
Ilyen is volt nekem a csomagban. Nem is tudtam, mi ez? Úgyszintén Olasz - ból: https://www.suprem-e.com/shot-series-2040ml/1222-hid-re-brand-shot-series-20ml40.html Valami SNV-nek nézett ki, a papírján van keverési táblázat. Felöntöttem alaplével. 2-3 nap után elkezdtem szívni. Már alig van. Nagyon finom, de már nem sokáig, mert nagyon fogy. Ahogy nézem, az ára is jó. 7 Mátyás meg a posta. Ezt is hálásan köszönöm annak, aki küldte.
Sziasztok!
Nem tudtok ajánlani olyan oldalt, ahol lehet vásárolni hellvape death rabbit v3 rda-t ugy, hogy csomagpontra lehessen kérni, mert nekem nagyon macerás(szinte lehetettlen) a futaros hazhozszallitasos lehetőség.
Vagy ha van esetleg valakinek ilyen rda elado fekete vagy gunmetal színben, vevő lennék ra, mert sajnos a tauren max rda-m coil lefogatoja tegnap eltört, es mivel kerámia igy nem tudom meddig fogja bírni a tartalek. Lehet következő tekeresnel túlhuzom es elpattan
Bekevertem 20ml, próbára nagyon de nagyon finom, nagyon úgy tűnik ezek a Vapehouse aromák ott vannak a TOPON.NO.1!
Kismalac? Ugyan miket ki nem találnak. Nem istállószagú? De mégis milyen íze van? Füstölt szalonna? Dohány íze is van vagy csak széna? Kb.ennyi kérdés merült fel bennem, ezért nem szoktam belenyúlni ilyen nevű izékbe.
Ízletes dohány a karamell a vanília jegyeivel @Mefeca. A kismalac bonyolult állat, de én megfejtem!
Az nem a kecske? Vagy a tehén?
De tehén csak átköltöttem, mert a kreatív rendetlenség jobb, mint a henye rendesség. @Bishop!
Még mindig jobb mint a nagypapi teje
Különben van ismerősöm akinek az a hivatása hogy a kandisznókat feji és válogatja a termést
Ne haragudjon kedves Beáta, de a nagypapinak KRÉMJE van, nem teje!
Aha. És miből készül a krém?
Bocs, tudom, tejből…