Az oké, de hogyan lesz abből krém? Hát jön nagypapi! Addig az csak tej.
Na, csapra vertem mindhárom Don Krisztit.
A Pisztiről ne is essék szó, már mindenki tudhassa milyen kiváló.
Másodiknak a “sima” Don Cristo került egy Expro V5-be. A pszitácia után meglepődtem, valami mást vártam, amit pontosan nem tudom, mi. Viszont kaptam egy kiváló kivonatos cuccot. Lágy, kissé édeskés dohány. Valamire nagyon emlékeztet, de nem a leírásban szereplő szivarra. Arra nem gondoltam. Minőségi kellemes cucc, ami annyra nem tolakodó, hogy akár egész napra is mehet.
És végül jött a Black, amiről érdeklődtem, de mintha még senki nem próbálta volna. Persze rárepültem.
Elvileg a sima Krisztó testesebb változata, Bika V9-ből szíííva. Tulajdonképpen igen, de nem olyan édeskés, valóban sötétebb tónusú és talán meg sem mondanám, hogy az előzőből következik. Jól tettem, hogy bepróbálkoztam, mert ez közelebb áll a szívemhez.
Összegezve: nálam ez a márka bekerült a minőségi cuccok közé. Kár, hogy évekig csak nézegettem
Ez honnan van? Ha nem titok…
Nektek mennyi plusz szállítási költséget számolnak rá, (beszélek itt a Magyarországi rendelésre, a tisvapo-nál… vagy a rendelés végénél már oda is számolják azt az áfát?
17 eur, ha nem éred el a limitet.
Na akkor ennek utána kell nézzek én is. Köszönöm…
@Ispy nem felejtettem el a rendelést, egyeztetjük a dolgokat…
89 euro a free shipping határ. Még körbe sem néztem rendesen, 135 eurónyi aroma volt a kosárban.
Pontosabban 14.90€ szállítás Romániába, áfa meg minden benne van!
20 évre előre rendelsz?
Na, ez gyors volt… amugy nem tudjátok milyen jol esik, mikor van kire számítani…
Elvileg nem. De találtam la tabi baffomettot, abból mindenképp kell 5. Nehogy elfogyjon megint! 9euro darabja.
De az gondolom,ennyiért már premium liquid…
Szerintem igen. Nálam jelenleg ez a top aroma. Ennél dohányosabbat még nem kóstoltam.
Múltkor, mikor @Zoli76 bazárja volt láthatáron, vettm tőle az inawera sorozatot, abbol is a tobacco symphony (amiből volt 2 flaskával) az hamar elfogyott. Még van bekeverve belőle egy kevés, de azt csak ünnep napokon…használom… lehet nem olyan nagyon drága aroma, de nekem nagyon is bejött …
Sosem hittem abban, hogy csak az lehet jó, ami drága. A baffometto az nekem szerelem első slukkra. Annyira dohányos, hogy szinte le tudom vele hamuzni az asztalterítőt
Akkor már csak egy öngyújtó kell… csak móka volt…
Hát igen. Ha csak egy kivonatost választhatnék ő lenne az
Én meg tök lazán ott hagyom a shopban persze csak azért,hogy nektek legyen