Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Az oké, de hogyan lesz abből krém? Hát jön nagypapi! Addig az csak tej. :rofl:

Na, csapra vertem mindhárom Don Krisztit.
A Pisztiről ne is essék szó, már mindenki tudhassa milyen kiváló.

Másodiknak a “sima” Don Cristo került egy Expro V5-be. A pszitácia után meglepődtem, valami mást vártam, amit pontosan nem tudom, mi. Viszont kaptam egy kiváló kivonatos cuccot. Lágy, kissé édeskés dohány. Valamire nagyon emlékeztet, de nem a leírásban szereplő szivarra. Arra nem gondoltam. Minőségi kellemes cucc, ami annyra nem tolakodó, hogy akár egész napra is mehet.

És végül jött a Black, amiről érdeklődtem, de mintha még senki nem próbálta volna. Persze rárepültem.
Elvileg a sima Krisztó testesebb változata, Bika V9-ből szíííva. Tulajdonképpen igen, de nem olyan édeskés, valóban sötétebb tónusú és talán meg sem mondanám, hogy az előzőből következik. Jól tettem, hogy bepróbálkoztam, mert ez közelebb áll a szívemhez.

Összegezve: nálam ez a márka bekerült a minőségi cuccok közé. Kár, hogy évekig csak nézegettem :sweat_smile:

6 kedvelés

Ez honnan van? Ha nem titok…:sweat_smile:

Nektek mennyi plusz szállítási költséget számolnak rá, (beszélek itt a Magyarországi rendelésre, a tisvapo-nál… vagy a rendelés végénél már oda is számolják azt az áfát?

17 eur, ha nem éred el a limitet.

2 kedvelés

Na akkor ennek utána kell nézzek én is. Köszönöm…:blush:

@Ispy nem felejtettem el a rendelést, egyeztetjük a dolgokat…

89 euro a free shipping határ. Még körbe sem néztem rendesen, 135 eurónyi aroma volt a kosárban. :joy::joy::joy::joy:

Pontosabban 14.90€ szállítás Romániába, áfa meg minden benne van! :slightly_smiling_face:

20 évre előre rendelsz?:rofl:

Na, ez gyors volt… amugy nem tudjátok milyen jol esik, mikor van kire számítani…:blush::blush::blush:

4 kedvelés

Elvileg nem. De találtam la tabi baffomettot, abból mindenképp kell 5. Nehogy elfogyjon megint! 9euro darabja. :sob::sob::sob::sob:

De az gondolom,ennyiért már premium liquid…:grin:

1 kedvelés

Szerintem igen. Nálam jelenleg ez a top aroma. Ennél dohányosabbat még nem kóstoltam.

Múltkor, mikor @Zoli76 bazárja volt láthatáron, vettm tőle az inawera sorozatot, abbol is a tobacco symphony (amiből volt 2 flaskával) az hamar elfogyott. Még van bekeverve belőle egy kevés, de azt csak ünnep napokon…használom… lehet nem olyan nagyon drága aroma, de nekem nagyon is bejött …:grinning:

3 kedvelés

Sosem hittem abban, hogy csak az lehet jó, ami drága. A baffometto az nekem szerelem első slukkra. Annyira dohányos, hogy szinte le tudom vele hamuzni az asztalterítőt

4 kedvelés

Akkor már csak egy öngyújtó kell…:rofl::rofl::rofl: csak móka volt…

Hát igen. Ha csak egy kivonatost választhatnék ő lenne az :grinning:

1 kedvelés

Én meg tök lazán ott hagyom a shopban :rofl:persze csak azért,hogy nektek legyen :grin::hugs:

1 kedvelés