Csak is a
Erről egy klasszikus szám jut eszembe: free shipping nélkül mit érek én? Vagy nem is így van?
Én nem merek már rendelni sehonnan, csak csendben szivogatom azt a 20 aromát, ami be van kerverve.
14 ízem van bekeverve, tehát még le vagyok maradva Na jó, de ebből az ízből 4-5 ami igazán ízlik. Ha eljutok 20 olyan ízig, ami igazán bejön… esküszöm leállok.
4 éve próblok oda eljutni, de nem akarlak elkeseríteni.
Nem keserítesz el, szívesen próbálkozom míg a pénztarcám bírja.
Ha rám hallgatsz (és még nem így csinálod), csak 10ml-ket keverje be ismeretlen ízből, sokkal könnyebben önti ki utána az ember, mint 300ml-t.
Én mondjuk kemény vagyok, férfi vagyok, szóval 30ml-t szoktam, mert annyit bármiből elszívok, ha kell, ha nem.
Köszönöm! Ez egy nagyon jó tipp! Erre nem is gondoltam.
Tudtam en, hogy jo dolog lesz egy a csoport.
Hát igen, ennél jobb helyen nem is lehetnél, ha sokat jársz ide, garantáltan nem lesz sok pénzed.
Ha olcsó ízeket keresel, akkor ajánlom még az aromamester.hu -t is.
Nem mondom, hogy most is aromákat kajtatok meg új modot! Nem, nem…
Még annyi, hogy ha kell, tudsz venni ilyen kis üvegeket, hozzá cseppentő kupakot, én ilyenekben tárolom a cuccot, igaz boosteres üres flaska is jó lehet, bár én a műanyagok nem szeretem.
Kell még pár fecskendő, meg olyan tű, aminek jó nagy lyuka van, meg egy kis pacsmagolás.
Ha mod kell, nyiss egy új totyikot és jövünk!
Annyian dícsèrtètek ezeket a vattákak,[1]gondoltam teszek velük egy próbát.
Ahonnan,ezek jöttek,rátaláltam az alábbi aromára is.Már ismerős volt nekem,hiszen ilyet is kaptam annak idején, ajándèkba a Vaperina csapattól.
Akkor nagyon ízlett,szerintem most sem lesz csalódás.
elèg,csak egy pillantást vetni a 2022-es szavazás eredmènyère ↩︎
A két legeslegjobb vatta, már csak ezeket használom én is!
Második rendelés a DarkStartól és még ajándékot is kaptam! Sajnos az ajándékot három hétig érlelni kell, de az biztos, hogy beszámolok róla nektek!
Nagyon bejön, az Olasz hamutartós dohány vonal, már nem sok van belőle!
Ezmiez konkrétan? Olasz+ hamutartós, csak jó lehet!
Thanx. Lehet rendelnem kell innen! Pedig reménykedtem benne,hogy idén már semmi, de látom van la tabi baffometto is. Kiszállítás aranyárban? Vagy van értelme, ugrálni az enteren a free shipping végett?
7k és nálad van.
Semmi free shipping határ??? Nagyon sokért kell rendelnem, hogy a 7 ezres szállítás megérje! Nem rendel onnan valaki? Inkább beszállok!