Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Csak is a

Rainbow Sparkle GIF by pogipets

2 kedvelés

Erről egy klasszikus szám jut eszembe: free shipping nélkül mit érek én? Vagy nem is így van? :thinking: :joy:

Én nem merek már rendelni sehonnan, csak csendben szivogatom azt a 20 aromát, ami be van kerverve. :grin:

14 ízem van bekeverve, tehát még le vagyok maradva​:smiley: Na jó, de ebből az ízből 4-5 ami igazán ízlik. Ha eljutok 20 olyan ízig, ami igazán bejön… esküszöm leállok. :rofl:

4 éve próblok oda eljutni, de nem akarlak elkeseríteni. :face_with_hand_over_mouth:

Nem keserítesz el, szívesen próbálkozom míg a pénztarcám bírja. :grin::upside_down_face:

1 kedvelés

Ha rám hallgatsz (és még nem így csinálod), csak 10ml-ket keverje be ismeretlen ízből, sokkal könnyebben önti ki utána az ember, mint 300ml-t.

Én mondjuk kemény vagyok, férfi vagyok, szóval 30ml-t szoktam, mert annyit bármiből elszívok, ha kell, ha nem.

1 kedvelés

Köszönöm! Ez egy nagyon jó tipp! Erre nem is gondoltam.

Tudtam en, hogy jo dolog lesz egy a csoport. :blush:

Hát igen, ennél jobb helyen nem is lehetnél, ha sokat jársz ide, garantáltan nem lesz sok pénzed. :joy:

Ha olcsó ízeket keresel, akkor ajánlom még az aromamester.hu -t is.

Nem mondom, hogy most is aromákat kajtatok meg új modot! Nem, nem… :face_with_hand_over_mouth:

Még annyi, hogy ha kell, tudsz venni ilyen kis üvegeket, hozzá cseppentő kupakot, én ilyenekben tárolom a cuccot, igaz boosteres üres flaska is jó lehet, bár én a műanyagok nem szeretem.

Kell még pár fecskendő, meg olyan tű, aminek jó nagy lyuka van, meg egy kis pacsmagolás.

Ha mod kell, nyiss egy új totyikot és jövünk! :joy:

3 kedvelés

Annyian dícsèrtètek ezeket a vattákak,[1]gondoltam teszek velük egy próbát. :slightly_smiling_face:
Ahonnan,ezek jöttek,rátaláltam az alábbi aromára is.Már ismerős volt nekem,hiszen ilyet is kaptam annak idején, ajándèkba a Vaperina csapattól. :hugs:
Akkor nagyon ízlett,szerintem most sem lesz csalódás. :slightly_smiling_face:

1. elèg,csak egy pillantást vetni a 2022-es szavazás eredmènyère ↩︎

4 kedvelés

A két legeslegjobb vatta, már csak ezeket használom én is! :+1: :wave:

2 kedvelés

Második rendelés a DarkStartól és még ajándékot is kaptam! Sajnos az ajándékot három hétig érlelni kell, de az biztos, hogy beszámolok róla nektek!

8 kedvelés

Nagyon bejön, az Olasz hamutartós dohány vonal, már nem sok van belőle! :+1: :wink:
pix04

6 kedvelés

Ezmiez konkrétan? :thinking:Olasz+ hamutartós, csak jó lehet!

https://www.tisvapo.it/prodotto/mr-jack-aroma-angolo-della-guancia/

Thanx. Lehet rendelnem kell innen! Pedig reménykedtem benne,hogy idén már semmi, de látom van la tabi baffometto is. Kiszállítás aranyárban? Vagy van értelme, ugrálni az enteren a free shipping végett? :joy:

7k és nálad van. :joy:

Semmi free shipping határ??? Nagyon sokért kell rendelnem, hogy a 7 ezres szállítás megérje! Nem rendel onnan valaki? Inkább beszállok!

1 kedvelés