Ki mit kapott?
Elnézést kérek a címadótól.
Hatalmas köszönet @Vaperina_Kinga és @Donat
Ma ezeket az aromákat kaptam Tőlük
Ki mit kapott?
Elnézést kérek a címadótól.
Igazán nincs mit. Fogyaszd egészséggel. Reméljük, hogy ezzel sikerül belőni a Neked legjobban tetsző ízeket. Remélem a következő h.sz.-ed ebbe a témába a keverésükről készült fotók lesznek. Várjuk ám, hogy ízlik e…
Kedves Kinga
Ígérem nem marad el a beszámoló.
23 óra múlva:
Első kísérleti alanyunk a málnakrém.
(Balról az első). Csak néhány órája kevertem össze az alappal,gondoltam “rápróbálok”
Érési idő?Az meg mi?
Egyszerűen nem tudom letenni,annyira ízlik.
Szokásos
Szóval akkor én is köszönöm. Igaz, ennek már több, mint 1 hete. De úgy gondoltam, kóstolás után majd írok valamelyikről kis értékelést is. Hát végigkóstoltam, finomak, de még finomabb nekem az én ízlésvilágom szerint kevergetni őket: A mai adag:Dampflion Orange Lion ananász, eper és kiwi 5 %, Smoking Bull Viva Loco tejszínes görögdinnye 4 %, Revolute Sweet Mint édes mentol 1 % további 90 % ízbajnok alapléhez. Isteni finom!
Uhh de örülök. Fogyaszd égeszséggel és nagyon köszönjük, hogy aktív tagja vagy a közösségnek. Csak így tovább @Mefeca Természetesen a Te véleményedre is kíváncsiak vagyunk!
Csak most látom, hogy módosítottad a h.sz.-ed. Így elnézést, hogy most jön a válasz.
Az érési idő az amit az aromagyártó ad meg, ennyi idő kell a keverés megfelelő viszkozitásának eléréséhez.
Ez szuper! Nagyon örülök, hogy ízlik.
Én azt hiszem, a hosszú érlelés a dohány ízűeknek kell. Van, amelyiknél 1 hónap, amit én biztosan nem tudnék kivárni. Gyümölcsösöknél összerázom, és mikor már nem látszik benne buborék, max. másnapra már töltöm, és szívom. A dohányosoknak van 1,5 dl 30 ml-enként előre bekeverve, és amikorra az utolsó sorra kerül, az kb. 1-2 hét szokott lenni. Mindig a frissen kevert megy a sor végére, és így forognak körbe az üvegek.
Biztosan sokan megmosolyogtátok ezt a két kérdésem.
Én sem gondoltam ám komolyan. Hisz van az oldalon bőven leírás,hozzászólás ebben a témában is.
A hirtelen jött lelkesedésem,annak tudható be,hogy az általam korábban rendelt ,előre bekevert liquidek-hez képest ,számomra az otthoni keverés óriási előrelépés.Tökéletesen személyre szabható a dolog.
És, még az érlelési idő betartása nélkül is,jobban ízlik,mint a különböző webshop-ok által kínált ,agyon aromázott,mindenféle mellékízű “levesek”. (Jó,tudom,hogy ez az egyenlet is sok ismeretlenes).((készülék,vattázás,tekerés,porlasztó, stb függő)).
Félre értés ne essék,akinek a kész válik be,vegye-vigye,használja egészséggel.
Nem voltam biztos benne, hogy csak viccelsz, így biztosra mentem és inkább válaszoltam. Számomra sincs jobb a saját liquidnél.
MegerkezettKoszonet a vaperina tagoknak az aroma ajanlasokban.Sajnos nem volt keszleten minden amit irtatok,de ezzel elleszek egy darabig
Ha tudunk,segítünk anyósék akkor mehetnek sűrűn
Termékmintát kaptam belőle 2ml/2nap pihentetés szelőztetés 10% keverés után nagyon fini!!
Virginia dohány vaníliás keksszel, igaz még mindig meg vagyok fázva!
Ilyet èn is kaptam csak jelenleg nincs mihez keverni
Na anyóspajti fordulhat is vissza. Ha már hazaért.
Akkora szerencsem nincs,egy honapra jottekAmugy meg a boostert ugyis a franciaktol szoktam venni.Szigoruan havonta egyszer rendelek,meg van ket napom hatra
Remelem inkabb almamag lesz ,mint szegfuszeg
Náthásan is de, megerőltetve magam mintha igazad lenne!
Ha ez így van a leves, helyreállítja a szájüreg egészséges mikroflóráját!