Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Ki mit kapott? :wink:
Elnézést kérek a címadótól. :slightly_smiling_face:

Hatalmas köszönet @Vaperina_Kinga :heart: és @Donat :heart:
Ma ezeket az aromákat kaptam Tőlük :smiley:

12 kedvelés

Igazán nincs mit. :blush: Fogyaszd egészséggel. :heart: Reméljük, hogy ezzel sikerül belőni a Neked legjobban tetsző ízeket. :smiling_face_with_three_hearts: Remélem a következő h.sz.-ed ebbe a témába a keverésükről készült fotók lesznek. Várjuk ám, hogy ízlik e… :grin: :blush:

8 kedvelés

Kedves Kinga :slightly_smiling_face:
Ígérem nem marad el a beszámoló. :wink:
23 óra múlva:
Első kísérleti alanyunk a málnakrém. :slightly_smiling_face:
(Balról az első). Csak néhány órája kevertem össze az alappal,gondoltam “rápróbálok” :wink:
Érési idő?Az meg mi? :thinking:
Egyszerűen nem tudom letenni,annyira ízlik. :heart_eyes:

7 kedvelés

IMG_20210924_175411
Szokásos :grin::sweat_smile:

15 kedvelés

Én is kaptam egy ilyen csomagot.

Szóval akkor én is köszönöm. Igaz, ennek már több, mint 1 hete. De úgy gondoltam, kóstolás után majd írok valamelyikről kis értékelést is. Hát végigkóstoltam, finomak, de még finomabb nekem az én ízlésvilágom szerint kevergetni őket: A mai adag:Dampflion Orange Lion ananász, eper és kiwi 5 %, Smoking Bull Viva Loco tejszínes görögdinnye 4 %, Revolute Sweet Mint édes mentol 1 % további 90 % ízbajnok alapléhez. Isteni finom!

13 kedvelés

9 kedvelés

Uhh de örülök. :heart_eyes: Fogyaszd égeszséggel és nagyon köszönjük, hogy aktív tagja vagy a közösségnek. Csak így tovább @Mefeca :smiling_face_with_three_hearts: Természetesen a Te véleményedre is kíváncsiak vagyunk! :blush:

7 kedvelés

Csak most látom, hogy módosítottad a h.sz.-ed. Így elnézést, hogy most jön a válasz. :frowning:

Az érési idő az amit az aromagyártó ad meg, ennyi idő kell a keverés megfelelő viszkozitásának eléréséhez.

Ez szuper! :heart_eyes: Nagyon örülök, hogy ízlik. :heart:

6 kedvelés

Én azt hiszem, a hosszú érlelés a dohány ízűeknek kell. Van, amelyiknél 1 hónap, amit én biztosan nem tudnék kivárni. Gyümölcsösöknél összerázom, és mikor már nem látszik benne buborék, max. másnapra már töltöm, és szívom. A dohányosoknak van 1,5 dl 30 ml-enként előre bekeverve, és amikorra az utolsó sorra kerül, az kb. 1-2 hét szokott lenni. Mindig a frissen kevert megy a sor végére, és így forognak körbe az üvegek.

9 kedvelés

Biztosan sokan megmosolyogtátok ezt a két kérdésem. :slightly_smiling_face:
Én sem gondoltam ám komolyan. :smiley:Hisz van az oldalon bőven leírás,hozzászólás ebben a témában is. :wink:
A hirtelen jött lelkesedésem,annak tudható be,hogy az általam korábban rendelt ,előre bekevert liquidek-hez képest ,számomra az otthoni keverés óriási előrelépés.Tökéletesen személyre szabható a dolog.
És, még az érlelési idő betartása nélkül is,jobban ízlik,mint a különböző webshop-ok által kínált ,agyon aromázott,mindenféle mellékízű “levesek”. (Jó,tudom,hogy ez az egyenlet is sok ismeretlenes).((készülék,vattázás,tekerés,porlasztó, stb függő)).
Félre értés ne essék,akinek a kész válik be,vegye-vigye,használja egészséggel. :slightly_smiling_face:

9 kedvelés

Nem voltam biztos benne, hogy csak viccelsz, így biztosra mentem és inkább válaszoltam. :sweat_smile: Számomra sincs jobb a saját liquidnél. :blush:

5 kedvelés

Megerkezett​:sunglasses:Koszonet a vaperina tagoknak az aroma ajanlasokban.Sajnos nem volt keszleten minden amit irtatok,de ezzel elleszek egy darabig​:rofl:

15 kedvelés

Ha tudunk,segítünk anyósék akkor mehetnek sűrűn :wink::wink::hugs:

5 kedvelés

Termékmintát kaptam belőle 2ml/2nap pihentetés szelőztetés 10% keverés után nagyon fini!! :sunglasses:

Virginia dohány vaníliás keksszel, igaz még mindig meg vagyok fázva! :roll_eyes:

7 kedvelés

Ilyet èn is kaptam csak jelenleg nincs mihez keverni​:laughing:

3 kedvelés

Na anyóspajti fordulhat is vissza. :rofl: Ha már hazaért.

5 kedvelés

Akkora szerencsem nincs,egy honapra jottek​:rofl::rofl:Amugy meg a boostert ugyis a franciaktol szoktam venni.Szigoruan havonta egyszer rendelek,meg van ket napom hatra​:rofl:

4 kedvelés

Remelem inkabb almamag lesz ,mint szegfuszeg​:rofl:

2 kedvelés

Náthásan is de, megerőltetve magam mintha igazad lenne! :thinking:

3 kedvelés

Ha ez így van a leves, helyreállítja a szájüreg egészséges mikroflóráját! :joy:

6 kedvelés