Ma kivételesen nem túl erős az olaszom, így ráengedtem egy google fordítót.
Kicsit elbizonytalanodtam.
Csak viccelek. Tetszik az odal, még nem rendeltem innen.
Még egyszer, köszi.
Ma kivételesen nem túl erős az olaszom, így ráengedtem egy google fordítót.
Kicsit elbizonytalanodtam.
Általában az arc sarkának fordítja.Nem mintha annak több értelme lenne!
Ja,és minden hétvégén 20% kedvezmény van az aromákra.
Abból jó még sosem származott.
De azért a lényeget ki lehet hámozni: szar.
Szerintem egyébként a “száj sarka” lehet a magyar megfelelője,ahol a cigi szokott lógni.
Kedden bent voltam náluk, kérdeztem lesz e még Hybrid azt mondták elfogy a készlet, és nem lesz többé egyelőre!
Köszönöm @Janchee ! Ma megérkezett a csomag.
Szívesen!
Igen,2-esek.Az Azhad még @Zolika ajándékából maradt,az azt hiszem 4-es volt.
Majd írd meg,neked ízlenek-e?
Sajnos színig voltak a tartályaim, de a Dvarwot kiöntöttem. Nem a lefolyóba, hanem a másik két tankba. Kezdtem a picivel (Black cavendish). Még pipás koromból emlékezem a cavendish dohányokra, hogy azoknak aszalt fügére hasonlító illata volt a tasakban. A füstje már nem is tudom, inkább a cherris dohányokat szívtam. Egy kis fűszeresebb ízt nyomattam mellé a másik tankból (Turkish+Dark vaper) Kb 1/3 ada maradt, amikor teleöntöttem a Virginiával. Na ez kellett neki most már isteni! @Janchee te nam szoktad őket egymással kevergetni? Majd meg lesznek kóstolva külön- külön is, de ahhoz meg kell várni a teljes kiürülést + újra vattázni a kazánjaimat.
De,csak ezt a virginiát valahogy nem sikerült,hozzá passzolóval keverni.Majd most több időm lesz kísérletezni.
Azt azért vedd figyelembe,hogy az American Old Style,az egy keverék.Bright és Red Virginia,Burley,Oriental és Maryland.
Köszönöm szépen az ajikat @Peva71 kóstolás van.
A körte a shékeneszpresszóés a már tudom sós karamellásés
a persiannak sosem volt ilyen színe nekem ,de finom !
Kisüsti lehet
Már az aromának is sötét színe volt remélem nem mérgezlek meg vele
Jobban érzem a barackot benne,nem tudom mennyiben keverted de jóóóóó
Na azt én se tudom. A gyártói ajánlás maxra szoktam keverni csak az biztos, hogy 3-as nicre van keverve.
Komolyan mondom! Az enyém nem volt ilyen ízes ! Te jobban keversz mint én
@Zolika
Azt az első kicsit jól látom poire amandine? Supervape-ból kevertem olyat -szerintem pont ma 1 hónapos- de az valami borzalom volt az első hetekben. Mostanra valamit szelídült, de messze nem az amit írtak róla. Milyen ízűnek érzed? Vagy milyennek kellene lennie? Elméletileg valami körtés mandulás sütemény.
Ez isteni! Pont olyan szerintem mint a körtés jogobella!