Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Psszt…nekem vannak eladó, nagyon finom aromáim! :joy:

Karácsonyi bazárba velük

Kis futárkeverés után nekem is pakkom érkezett

10 kedvelés

Nem rendeltem, kaptam. A tankot kölcsön, az aromát meg… csak úgy?! Köszönöm kedves @Janos_Groszeibl :hugs::slightly_smiling_face:
Nem bírtam ki hétvégéig, laza fürdetés után próba. Persze elsőre minden sikerül :slightly_smiling_face: úgyhogy nem mérvadó az első benyomás, de akkor is jó! :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Nagyon szívesen én is megfürdettem és az original palástot raktamrá nehogy ry4-íze legyen.Izlelgesd addig maradhat amig akarod…

2 kedvelés

Első használat előtt a fürdetés már rutin, nem azért volt mert rossz szaga lett volna :slightly_smiling_face:
Mondjuk a pint majd ki kell cserélnem kisebbre, de egy lyukra nyitva még ezzel is használható :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Ja persze én is fürdetek minden tankot.Igen a pint azt elfelejtettem kicserélni neked.Legalább barátkoztok…:slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Kerestem róla videókat, de mind olasz vagy orosz :joy: úgyhogy igen, kell vele az ismerkedés, saját tapasztalás :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Lehet felíratozni a videót…:slightly_smiling_face:Bár már sokat néztem róluk lassan perfekt leszek mind két nyelvből​:rofl:

nekem ma ezt hozták kedvet kaptam @Ispy -től egy új pákára…

7 kedvelés

Számomra a háttérben lévő kis dobozok izgalmasbbnak tűnnek :slightly_smiling_face::joy:

Ohh nem figyeltem… :face_with_hand_over_mouth:

Hát igen, te is rocksztár akarsz lenni? :grin:

Ja! Azt is meg kell jegyeznem, hogy @Ispy vel sikeres volt a túsztárgyalás, úgyhogy a DRAM is ma hazatért :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

A kísérletezés jegyében, Fehér Tomi videója után. Ezekkel már idén kihúzzuk :slightly_smiling_face:

9 kedvelés

A 2023-as kivonatos készlet befutott​:blush:

7 kedvelés

Szia!
A középső szekciót egyáltalán nem ismerem. Honnan rendelted? Vagyis inkább…, azokat ismered?

1 kedvelés

A kedvenc márkám.A Hybrid vonaluk egy extrán szűrt aroma,amiből kb 20 ml-t is el lehet szívni egy tekeréssel.Sajnos már csak olaszból lehet rendelni,bár a Vape42-őn még van pár darab.Én innen szoktam rendelni:
https://emporiopan.it/adg-angolo-della-guancia-2502

1 kedvelés

Köszönöm, megnézem.

A Vapor Cave az új nekem is