Psszt…nekem vannak eladó, nagyon finom aromáim!
Karácsonyi bazárba velük
Nem rendeltem, kaptam. A tankot kölcsön, az aromát meg… csak úgy?! Köszönöm kedves @Janos_Groszeibl
Nem bírtam ki hétvégéig, laza fürdetés után próba. Persze elsőre minden sikerül úgyhogy nem mérvadó az első benyomás, de akkor is jó!
Nagyon szívesen én is megfürdettem és az original palástot raktamrá nehogy ry4-íze legyen.Izlelgesd addig maradhat amig akarod…
Első használat előtt a fürdetés már rutin, nem azért volt mert rossz szaga lett volna
Mondjuk a pint majd ki kell cserélnem kisebbre, de egy lyukra nyitva még ezzel is használható
Ja persze én is fürdetek minden tankot.Igen a pint azt elfelejtettem kicserélni neked.Legalább barátkoztok…
Kerestem róla videókat, de mind olasz vagy orosz úgyhogy igen, kell vele az ismerkedés, saját tapasztalás
Lehet felíratozni a videót…Bár már sokat néztem róluk lassan perfekt leszek mind két nyelvből
nekem ma ezt hozták kedvet kaptam @Ispy -től egy új pákára…
Számomra a háttérben lévő kis dobozok izgalmasbbnak tűnnek
Ohh nem figyeltem…
Hát igen, te is rocksztár akarsz lenni?
Ja! Azt is meg kell jegyeznem, hogy @Ispy vel sikeres volt a túsztárgyalás, úgyhogy a DRAM is ma hazatért
Szia!
A középső szekciót egyáltalán nem ismerem. Honnan rendelted? Vagyis inkább…, azokat ismered?
A kedvenc márkám.A Hybrid vonaluk egy extrán szűrt aroma,amiből kb 20 ml-t is el lehet szívni egy tekeréssel.Sajnos már csak olaszból lehet rendelni,bár a Vape42-őn még van pár darab.Én innen szoktam rendelni:
https://emporiopan.it/adg-angolo-della-guancia-2502
Köszönöm, megnézem.
A Vapor Cave az új nekem is